Birisi beni seviyor ve konuşmaya çalışıyorsa nası davranmalıyım? Benim hoşlandığım başka biri var.

Tam emin değilim ama sınıf arkadaşlarımdan birisi benden hoşlanıyor olabilir bu durumda ne yapmalıyım? Ben ondan hoşlanmıyorum ve ümitlenmesin diye çok konuşmak istemiyorum. Hoşlanıyor mu eminde değilim gerçi ama böyle bi şüphem var diye ona arkadaş gözüyle bakamıyorum. Benimle konuşmaya çalışınca falan nasıl tepki vermeliyim? Benim sevdiğim biri var oda biliyor sayılır aslında ama içimdeki ses hoşlanıyor diyor eğer öyleyse nası davranmalıyım? Çok iyi arkadaş değiliz ama fırsat bulunca konuşmaya çalışıyor ben kısa cevaplar veriyorum ama ya hoşlanmıyorsa diye düşünüyorum. O zaman boşuna soğuk ve birazda kaba davranmış olurum. Ne yapmalıyım? Ve hoşlandığını nası anlarım? Lise 4üz. (liseli detected veya dikkat liseli yorumları yapmayın mühim olan 18 den büyük olmak :)) ayrıca sevse söylerdi de demeyin o imkansız yani sınıf ortamında böyle birşeyi söylemek ve birde bende hem soğuk hemde çekingen sayılırım oda çekingen zor yani. Diğer yollarla anlamam ve ona göre ona tepki vermem gerek.
Birisi beni seviyor ve konuşmaya çalışıyorsa nası davranmalıyım? Benim hoşlandığım başka biri var.