Sahiden öyle midir ?erkekler bir kıza karşı,kızlar bir erkeğe karşı,devamlı kavga ettiğiniz,kin güttüğünüz halde sonradan sevebilir aşık olabilir misiniz?...
Nefret sevgiye dönüşebilir mi?...
Nefret sevgiye dönüşebilir mi?...
Ben birisinden soğuduğum zamana ona çok zor ısınıyorum.Arkadaşlarımla sorun yok.Kavga eder barışırım ama tanımadığım insanlarsa ve benle kavga ettilerse bana küfürde hakarette ettilerse onlardan uzak dururum.Kavga ettiğim insanlarla hiç bir sey eskisi gibi olmuyor.Bir yıpranma veya bir soğukluk oluyor.Ben böyleyim ama belki başkaları o alevlenmeden etkileniyor ve o kişiyle ileride bir şeyler yaşıyor.Ben malesef öğle değilim.Kavga ettiğim insanların ellerinden geldiği kadar benden uzak durmalarını dilerim .Kinci değilim ama benim damarıma basanları cazalandırırım.Kendi iglikleri için benden uzak durmaları daha mantıklı olduğunu düşünüyorum :).Hayırlısı
Nefret ettiğim birine aşık olamam diye düşünüyorum. Büyük konuşmayı sevmem ama bazı nedenlerden dolayı çevremde nefret ettiğim erkekler var. Onlarla aşk yaşamak mı?Aman Allah C.C korusun! Nefret ettiğim birisine aşık olamam,ama aşık olduğum kişiden nefret edebilirim.O da ayrı bir ihtiras... ;)
Öyle. Bu yüzden sevgilinle kavga ettikten sonraki seks daha bi' başka olur. "En büyük aşklar nefretle başlar" sözüne inanıyorum ve hayatımda çokça gördüm bunu.
Cevap
2Cevap
nefret ve aşk tutkulu şeylerdir oüzden dönüşebilir bence
öyle bir deyim vardı ama ben katılmıyorum şahsen
Şiddet tutkuyu çağrıştırır derler.
olamazmııı olablirrrr :)
bilmem doğar doğar :)
Kesinlikle doğar
bence doğar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar