kızlar sevgilinizde veya eşinizde boyu kac olmalı sadece kızlar cevaplasın lütfen
170-175
175-180
180-185
185-190
190+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
YA hayret birşey arkadaş butun kızlar boylarına bakmadan (aşa yukaraı butun kızlar) 1.80 ve üzeri demişler şimdi ben intihar mı edeyim boyum 1.71 boyumdan bi sıkıntım mı var? YOO hayır ne kadar çok kısa boylu kızlar var görüyorum Türkiye nüfusunun (bayan kısmı) yarısından fazlası 1.70 ten az .. Hee tabi benim boyumda 1.75 ila 1.85 arası olsun isterdim ama olmayıncada olmuyo sorun ediyor muyum kesinlikle hayır... Ki benim boyum dediğim gibi 1.71 daha kısa olan erkekler ne halt edecek bu anketi yapan kişi ben bile zor yetiştim boy olarak bu kategoriye :D ne akla hizmet anlamadım... :)))
ya arkadasım kızlar kendi boıylarına zaten bakmıyor 150 lik kız 190 isterim diyor sen orantıyamı inanıyorsun :D bizim Türk kızları böyle işte kendilerine bakmadan brad pitt ararlar :D
Bence sende haklısın... :))
Ulkede kizlarin boy ortalamasi 160-165 arasi degistigini varsayarsak,erkeklerinki de en cok 175-180 arasi olmali bence.15cm den fazla fark hos durmuyor.180 ustu erkekler ancak Ruslara veya diger kuzeyli kadinlara yakisir.
Kızın boyuna göre degişir bence . Ferihayla Emir hiç hos degıldı mesela. kızla erkek arasında en fazla 15 cm olmalı bence:)
çağatay ulusoy 190 nmıs yani okadar göstermiyor bence hazal kaya 158
170 1 75 dedım cunku 1 65 boyundayım ama gelın gorun kı erkek arkadaım 1 82 :(
15 cm topuk giy 180 sin yapma böyle seyleri sorun :D
yok doğru ölçmüstür siz hani 180 deyince böyle basketci gibi geliyor aklınızada öyle değil metreyi al 17 cm bir kafa boyu ya var ya yok cok rahat omuzuna gelir hatta gecersin:)
evet tam idealsınız işte ne cok var bardak sürahi gibi nede aynısınız birbirinize yakısıyorsunuz işte mutluluklar :)
Cevap
8Cevap
uzun erkekler daha hoş bence,erkek dediğin uzun olmalı.. 80-85 gibi :)
190 fazlamı :) bu arada boyunuz kac
normal boyum :)
:) neyse teşekkürler
1.80-1.87 arası olmalı. Bu benim kısalığımdan bağımsızdır. Erkek dediğin o boyda olacak.
kızın kısası sorun olmuyor hatta minyonlar daha tatlı olur zaten o yüzden karsı cisnste demedim erkekte dedim teşekkürler
Senin boyun kaç, ki ben 1,82 yım birde senin boyunu öğrenmek isterim
170-175 arası erkek mi olur ya kızların seçimine şaşırdım :S
fakedir onlar yada 150 lik kızlardır ama 150 liklerde 190 isteriz diyor neyse salla onları senin secimin ney :D
c dedim 182-183 falan ıdeal :D
teşekkürler :)
:)
180 bana kısa geliyor 85 üstü olsun 95e kadar yolu var.
abi senin boy kac 180 kısa geliyormus :D
ozaman tamam kısa olur haklısın :) peki erkek kac cm olmalı bir bayandan ?
min olarak sormustum ama 30 yaptın sen:)Türkiye gibi bir ülkede :D
senin için 20 iyi diyorsunda 177 diyorsun dolayısı ile 197 gibi bir sonuc ortaya cıkıyor mesela bende 188 im sen topuk giysen benide gecersin :D manken fiziği var sende
oyum c den yana:) bana göre en uygun ideal erkek boyu 1.80-85 arası herşeyin fazlası zarar:D
180-185 cm bence ideal :)
boyum kisa oldugu halde tercihim uzundan yana :)
180 185 artık uzun katagorisine girmiyor ideale giriyor artık nesil uzadı
Erkek uzun olmalı yhu...kısa olanlar çok hırçın,asabi,takıntılı ve hadsice hırslı oluyorlar,boy farkını başka şeylerle kapatmak için çok kasıyorlar
175-186 Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
teşekkürler
190 üzeri çok be 190 dan sora çok kötü bir görüntü oluyor bence
Benim boyum 175 eşim olacak insanında 180 185 olursa super olur
180 diyorsun 10 cm topuk giyince gecince sorun olur diyorsunuz kızlar ilginç ya :D
175den aşagı olmamalı
en fazla;?
185 iyidir
teşekkürler
rica ederim
190+ diyenlere inanma. Reelde görünce "Üpfs çok uzun" diyorlar.
1.87 boy var beğeniyorlardır herhalde )
hertürlü hacı :D
1.90a kadar tatlı bence boy :) sonrası fazla uzun
min ne kadar tatlı :D demek erkek uzatıkca tatlıyasıyor kızlarda kısaldıkcca :D
1.68 bi kız için iyidir bence :D
180-185 Türkiye için ideal .
186 yım fazla mı sence
erkek arkadaşım 178 cm. iyi ideal sıkıntı yok.
1.87 çok seksi bir boy
neden ne alakası var niye 185 veya 190 değil bir acıklarsan :D
<3
Bilmiyorum kii 1.90 cok deve geliyor 1.85 birazcik daha ezik 1.87 ye karsi bir sempati duyuyorum nedenini bende bilmiyorum :D
beyin taşımalı boydan önce erkek adam
Beyni olmayan çubuk krakere benzeyen bir arkadaş dislike atmış.
1.78 tüm kızlara gider,ne çok uzun ne çok kısa.
adam olsunlar önce boy falan opsiyonel
1.84
Abovvv nokta atışı :D
Bilmem mi 14 senedir o yükseklikten seyreyliyorum dünyayı :D
1.75 iyidir
175 mi :D sizin boyunuz kac
evet evet ozaman cok bile size ;:D ben yanlıs anladım pardon
ya simdi öyle diyince ben sizi 175 kız sandım o yüzden neyse iyi aksamlar size
184
ehi ehi=) güzel rakamdır..
180-185 arası ideal
C&D