Yanlış Anlaşılan Mesaj?

Merhabalar, karakter olarak hiçbir zaman kadınlara lakayıt davranan bir erkek olmadım. Hatta duruşumu bozmamak adına bu konuda hassas davrandığım bile söylenebilir. Birbirimizi sadece uzaktan ismen tanıdığımız bir kadın ile internet üzerinden birkaç defa gayet seviyeli bir şekilde mesajlaştım. Kadının ' Mesajlaşma benim adıma keyfli olmaya başladı sanırım' şeklindeki son mesajımı yakınlaşma çabası olarak algıladığını ve bu yüzden cevap atmadığını, uzaklaşmaya çalıştığını farkettim. Sorun ettiğim konu ise bu kadın uzaktan da olsa tanıdık olması, ortak tanıdıklarımız ve karşılaşma ihtimalimizin olması. Sorum şu, kafasında canlandırdığı iki sohbette karşısındaki kadına yazan erkek imajından rahatsızlık duydum gayet samimi ve naif mesajımı yanlış anladığını o şekilde bir karakter olmadığımı bu kişiye nasıl hissetiririm? Aklıma gelen en mantıklı yöntem sesiz kalıp bir daha mesaj atmamak. Fakat 'yazıldı yüz bulamadı ve gitti' gibi algılanmakta istemiyorum. Bunu neden dert ettiğime gelince hem o şahısın benim hakkımdaki görüşlerini önemsiyorum hemde ortak tanıdıklarımıza o şekilde lanse edilmek istemiyorum. Bir öneriniz varmı?
Yanlış Anlaşılan Mesaj?