AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Boyle sorumu sorulur :) icim fesat galiba benim :))
Orta boylu olsun Çok Uzun boy itici oluyo .Orta boy iyidir
tabi ki önemli. boylar aynı ya da kız erkekten kısa olmalı.
benm boyum 1.78 hanı kalkıp da 1.60 boyunda bırıyle dısardan gorunusumz komık olur. boy 1.85 ın ustundeyse bı adım ondedır :)
1.78 boyunda kız varmıydı yha . cook nadir. bulunuyosun o zman . :)
Hatun kişi biraz kısa olmalı gelinliğin altına topuklu giyecekse :) ayakkabıcıyım ne çiftler gördüm damat cücük gibi gelin kavak gibi. Geline nerden buldun bu cücüğü damada nerden buldun bu kavağı demekten kendimi alamıyorum :D
bende az uzun olsun yeter fazla takılmam ben bu işe
ctrl+f olmasaydı ne yapardık :D ben de merak etmiştim boyu değil işlevi diyen var mıydı diye :D
1.55lik kız-1.75lik erkek
1.65lik kız-180lik erkek
170lik kız-185lik erkek
1.75lik kız-190lık erkek
1.80lik kız-195lik erkek
bilir kişi konuşmuştur
170 lik erkek ölsünmü. türk erkeklerinin yarısı 170 .
not.182 yim benle alakası yok.ama saçmalamışsın 10 cm fark iyidir
tamam onada 150-155 iyidir senimi kırıcam
165 erkekte çok var onlar nolcak:D sakın 145 kız var deme okadarda abartma
onlarada 150 iyidir lakin senin boy 1.82.sana 1.72 bakmaz sende çok havalardan uçmuşsun
ben ayakkabı giysem 2-3 cm oda 12-13 cm topuklu giyebiliyo niye bakmasın
o boydaki kızlar zaten az bulunuyor e bide sana bakmazlar onlar genelde 1.90 güçlü erkekler istiyorlar ayrıca sana 1.72 versek 1.90 lık adamın şansı azalır matematiksel olarak .hadi onu geçtim kız seni beğenmez buradaki yorumları okumuyormusun
ben 1.70, o 1.91 :) Ayriliyim mi ?
yok yok sizde uygun sayılırsınız benim tepkim sadece kendisi 1.75-180 arası olup 1.70lik kız isteyen beylere.onlara 1.70 düşerse 1.90lara ne düşecek diiil mi ya? siz bayan ortalamasına göre uzun olduğunuzdan size 1.90 uygundur hanımefendi :)
Yenge lısteyı yapmış erkek uzun olacak dıyor ama bazen oyle aşklar vardır ki diyor bazen kız uzun olur oda ıstısna dıyor ;)
bak Türkiyede gecerli değil Türk kızı 150 istediği erkek +190 :D:P
Ben 1.96, kız arkadaşım 1.73 sanırım. Na'payım şimdi senin bu bilirkişi raporuna göre basayım mı tekmeyi ? :)))
@pervTR en son cevabımı okumadınızmı sizde uygunsunuz ben 1.80 olup 1.73 isteyen erkeklere uyuz oluyorum kendi çok uzunmuş gibi birde uzun kız arıyorlar onlar 1.73 alsalar senin gibilere ne kalıcak türk kızlarında genel anlamda en uzun boy zaten 1.75 onuda 1.80lik adama versek 1.90-91-92-93 gibi adamlar boşta gezer:)))
gizli standart ekrkle bayan ortalaması arasında 10-11 cm fark var türkiye kadın 1.62 erkek 1.72 ortamaara sahip.şimdi gelip bana maval okuma.11 cm sandıgın kadar az bir fark değildir.ideal farktır.
@dante boy komplexinmi var?gocunduğuna göre 1.80sin galiba.ben 1.75im dönüpte sana bakmam istediğin kadar çırpın kimsede sana bakmaz bulursan böyle birini bana söyle saçlarımı keseceğim senin için
buldugum oldu 1.82 yim iyi bir boy.bakmasada çok önemli değil heryer kız dolu zaten.1.70 iyidir 1.75 fazla kız için.180 like erkek 1.70 e layık
kendini 1.75 lik kız oalrak en uzun mu sanıyorsun 1.79 luk kız arkadaşım var bana iyisin diyor sen neyin havasındasın?
Boyum 184 yani 170 boyun üstünd olsa iyi olur ama seviosam 10 cm olsa sorun değil cebime koyar gezerim :)
senin boyun 1,90 anladık her yorumunda yazmışssın aq.
Çok saçma bir anket bu..soruyu her iki tarafada sormuşsun.anketten çıkacak sonuç ne kadar mantıklı sence?
Kızlarn nereye oy verdiği erkeklerin nereye oy verdidği yazıyor
Kendi boyuna göre olmalı sen 160 isen 160-170 arası ideal +10 -5 ideal
link
reklam yerimi burası adam gibi cevap vermeyeceksen vermeyin arkadasım
reklamın iyisi kötüsü olmaz ;)
iremmisin nesin yaptığın sitede bişeye benzese bari ya aksam aksam bütün liseliler buraya atlıyor
ben 1.66yım o da en az 1.80 olsun ve evet boy benim için önemli
1-66 boyla 1,80ni üstünü nasıl istersin anlamadım
uzun seviyorum
bi kezban örneği daha boyun 1.66 istediğin boy 1.80 ne iş:D
benim zevkim sen ne karışıyosun ki
seende boy var mımal
Sizene birader ne değişik adamsınız benimde boyum 1.90 bende kısa kızlardan hoşlanıyorum sizemi düştü milletin zevki tabi yediremiyolar
benden uzun olsun yeter topuklu giydiğimdede fark olsun ama :D
kaçmiş ki boyun :)
kesin 1.50 dir :D
bilmeden konşmayn 185i seçtm ben boyum 169.
him güzel bi bayana göre... bende 180 :)
iyi
:))) iyi iyi tmam sinir oldun ..
o değil benim boy 1,87 karşı cins ben uzadıkça küçüldü
öhm şöyle 175 180 arası süper olur, 180 üstü olmaya e benim boyum o kadar zaten
şimdi bunu eksileyen vatandaş, acaba nasıl bir isteğin vardı da hayllarini yıktım seni üzdüm kızdırdım çok merak ediyorum. hayır boy kompleksin mi var senin
Bence görünüm açısından oldukça önemli. Erkek kadından en az 10 cm uzun olmalıdır. Bu farkta zaten topuklu ayakkabı giyince kapanıyor. Bu yüzden dostlar bence kendinize uzun bir sevgili bulmalısınız!:D
1.85 boyum + esmer tenim + atletic vücut eeee daha ne olsun :)
seni seçtim pikaçuu:PP
Tşkler :)
benim boyuma yakın olmalı yani çok uzun olup eğreti gibi durmamalı. boyu boyuma huyu huyuma
vallahı aslında onemlı değil ama elinden tutacak kadar olsun yeter benm boy 187 idi sevgilimin 162 idi elınden tutamıyodum o derece olmasın yeter =)
benden uzun olması önemli 1,75 im , benim alanım sınırlı
evet 10 cm topuk giysen zaten 185 sin e seceneğini işaretle bari :P
uzun boyluymuşun. benim boyum 187 ben bulamadım benim boylarımde bi kız
sende sansını zorlama ;)
boy önemli evet ama önemli olan sevgi bence ...tabi buna dikkat eden genelde cevredeki insanlar oluyor ama bence dediğim gibi sevgi..
bence cok önemli erkek kizdan 5 10 cm daha uzun olmali..
ayni boydalarsa idare eder ama asla ve asla kizdan daha kisa olmamali bi erkek..!
Kızlar niye 185-190diyip uçuyorlar?
Türk kızları ne zaman uzadı la bu kadar?Hepiniz 170 boyun üzerindesiniz heralde kızlar(!)
1.78 - 184 önemli sayılr misal 1.90lık adama bakarken zorlanıorm 1.65lik biride bana bakarken zorlanablr olmaz yani
larke hep rast geliyoruz :)
evet kaderin işine bak
kader fırsatlar sunar larke güzel değilmi ?
bni kim ekslio asıkmsn bana eksileyen syko
merak etme bu sitede düzenli eksileyenler var benımde var düzenli eksileyenlerim :)
zerolar
beni ekleyebilirmisin ?
erkek arkadsm var sorun cıkabilcegni düşünüorm kusura bakma
:D :D bence daha gecerli bir sebebin var
boy önemli tabiki. ama seviyosan sorun yoktur diye düşünüyorum. mesela ben 176 boyundayım. kız arkadaşım 155. çünkü seviyorum onu. gerisi hikaye .
155-160 olsun uzun kızlardan hoşlanmıyorum.Pek havalı oluyorlar.
kızların geneli 180-185 demiş , erkeklerde 165-175 demiş :) kız dediğin 160 cm boyunda 55 60 kilo aralığında olmalı :)
aynen sana katiliyorum
niye eksi veriyosunuz . koduklarım
Bence pek önemli deyil , önemli olan dürüst akıllı olmasai ve kalp güzelliği
gecin bunları ruhlar aleminde yasamıyoruz
aramızda sadece 3 cm var 180 183 bazan inadına topuklu giyiyorum fark atıyorum:)))
Nedense bu boy saplantısı hep bizim bayanlarda var. Yurtdışında böyle bir şey söz konusu olmadığı gibi kızların aklından bile geçmiyor.
sen öyle zannet
Brini gerçekten sevdimmi yaşi ne kadar uzakta olduğu boyu kilosu sadece lanet birer sayıdır.
en fazla 175 olsun yeter boyum kısa uzun boylular bana bakmazki zaten :(
Keşke boyunda yazsaydın
158
Benim boyum 1.75 senin boyundaki kızlar ilgimi çekiyor.
Zaten kızlar uçuyor 1.85+ falan diyor bu moral bozucu:(
uzun boylu kızlardır onlar kısa erkeklerle yakışmazlarki zaten :P
bakıyorlar takılma sen
benim boyum 175 . benden en az 10 cm uzun olmali. o yuzden 185 ve ustu.
benim ayakkabıyla 1.84 ne yapcaz :(
Kızlar kendilerine sevgili değil ,abi gibi adam istiyor. Kıza bakıyorsun davul gibi , 190 adam isterim diyor :D
anlaşıldı şimdi benim neden bir sevgilimin olmadığı 173 de ondan
evet doğruda bence kriter olmamalı türkiyede coğu o boyda coğununda var
hep 1.90 istemişimdir. ama nedense hep aynı boyda bulmuşumdur:(
boyun kac
1.73
bu soruya zeytin işi yapan biri olarak mı zeytin işi yapmayan biri olarak mı cevap vermeliyiz ?! EDİT
1.80 boylarında geniş omuzlu. yapılı hafıf gobışlı kumral
hepsini anlarımda göbiş nedir? :D
evet benim buyrun ...))
Standarrtt tıpım o şekeriim :D gobişte tatlılık katıyor :D
boy değil önemli olan ; karşısındakine ne katabildiği,ne verebildiği,yaşatıp yaşayabildiğidir.çünkü zamanın akışına kapılıp hiç farketmeden yaşlanıyoruz zaten :) kısalıyoruz
boy değil önemli olan ; karşısındakine ne katabildiği,ne verebildiği,yaşatıp yaşayabildiğidir.çünkü zamanın akışına kapılıp hiç farketmeden yaşlanıyoruz zaten :) kısalıyoruz..
1.80- 1.90 larda gezen bayanlar bulursunuz bulursunuz haha burası türkiye 1.60 lık boylarınızlar uçmayın :)
Saçmalıyor hepsi ya:D
bir yanım gözlerinin içine bakmak için kafamı kaldırmam gerekmesin, 175 filan gayet iyi diyor, diğer yanım saçmalama erkek dediğin uzun boylu olmalı en az 185 diyor. bilemedim :)
Benden 5-10 cm uzun olmalı bence en fazla oda 176-180 cıvarında omalı
Boyum 1.75, boy bence sevdikten ve anlaşabildikten sonra çokta önemli değil.
en az 1.75 olmalı çünkü benim boyda uzun yani yan yana durduğumuz zaman millet bunların boyu tam yakışmış demeli
ankete göre kızlar erkekelrden daha uzun vlla , yanımda benden uzun bir kızla sevgili olmayı bırak arkadas ıda bırak gezmem dostum karizmayı çizdirmeye gerek yok cüce damgası yemek istemem ...bu arada boyum 181
Benimki 167 .
Erkek arkadaşımki 1.78 idealmi bilmiyorum ama boy pos onemli degil önemli olan onunla konuşrken mutlu olmqn msjını beklemen tek gercek bu sanırım 🙂
Boy çok fazla önemli değil, ama benden biraz kısa olmasını isterim. Zaten bayanlar erkeklere göre genelde kısa olur ama çok kısa olmamalı uygunluk önemli.
Soru güzelmiş. Allahtan boyum 1.86:) yoksa iyice bunalıma girecektim:)
180-185 uygundur..Topuklu ayyakkabıya yer bırakmak lazım
aşk varsa hiç önemi yok illede boy dersenizzz ben 1.83üm 1.70den uzun olsun yeter:):)
benim boyum 170 karşı cinste benden biraz uzun olmalı
Boyu önemsiz ne olursan ol gel. Nefes alıyorsa gelsin :DASD
benden uzun olmasın çok da kısada olmasın tabi 165 175 arası iyi
evet önemli 1.70+ olması şart..
1.68 den aşağısını koluma bile takmam
kız ve erkek arasındaki oran normal olmalı, fark asla fazla olmamalı
2.5-3 metre olsa merdiven dayayıp fantezi yapsam, oh ilik mk.
erkek, kızdan her zaman uzun olmalı yoksa komik duruyor ama kendimden uzun kızlara daha çok arzu duymuşumdur hep
1.70'den aşağı olmasın :)
benecede