bi kıza baktığınız zaman sizi etkilicek ne olmalı neyine bakınca tutulursunuz...
ve bi erkek bir kıza bakınca neden kaçar bişeylerimi gizliyordur.
ve bi erkek bir kıza bakınca neden kaçar bişeylerimi gizliyordur.
Bir kızdan etkilenmem için önce kızın dürüst olması gereliyor.Dürüst olmayan insandan her kötülük beklenir.Dürüst olmayan birine güvenemem.O yüzden, önce dürüstük diyorum.Ayrıca, görünüşü de önemli tabi.Giyim tarzı, fiziği ve bakışları çok şey anlatır.
bıyıkları olmasın gözleri güzel olsun ilk izlenimde bu önemli
bazıları kirli sakal bırakıyor .s
ilk tanışıldığında erkek kızın genelde fiziğine bakar. zamanla iç güzelliğine bakar
ilk yüz sonra fizik sonra karakter akıl öyle gider..
Cevap
14Cevap
bir bakış bir gülüş bir hareket etkilenmek için yeterlidir eğer kaçma varsa demekki baktığı kız ona itiici geliyordur ve onunla fazla yakınlaşmak istemiyordur
ilk bakışta gözleri ,saçları, kızın masum duruşu ve boyu etkiler.tabi daha kızla hiç muhabbet etmeden sadece ilk görüşte etkileyecek şeylerden bahsediyorum.
kızın kaçma olayını sen daha iyi bilirsin bana gelince kızda ilk yüze bakarım gözler ve dudaklar beni en çok etkileyen kısım..
Beğense dahi ilişki için hazır hissetmiyodur kendini.
bır kızdan etkılenmek mı bu cok sey ıfede eder ama ben sana sunu soylıyım ıcının guzellıgı dısına vurmussa bu benı derınden etkıler
Bu ne ifade ediyor senin icin
gülüşü bi' başka olmalı..
gülüşü beni çok etkiler.bakışları olabilir.saçları, fiziği
ama en çok tanıştığında muhabbetine bakarım.
boş biriyse arkama bakmadan :D
bunun herkese uyarlanmis bir formülü yok, kisisel zevkler devreye giriyor.
acıklaması cok uzun sen sadece dürüs ol rabbim sana en hayırlısını göndericektir..
bunda şüpem yok biliyorum.hayat insanı bozuyor sen elinde tut manasında yazdım
ayakları güzel olsun yeter :P
kalbi yeter kalbi tabiki
söylediğin sözle profil foton 180 derece zıt nuri :)
bişi dicem olmucak susuyorum :D
de de :D :D
saçlarına bayılırm
gözde eda yeter:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar