Bir Kaymakam'ın bu derece ilgisi doğal mıdır? Normal midir? Yoksa başka bir ilgi mi vardır altında? Okuyun lütfen kafam karışık?

Atamam bu ilçeye yapıldı hemşire'yim burada. Geçen haftalarda ilçemizin Kaymakamı hastanemizi Teftişe geldi. Kaymakamlık sitesinden baktım 27 Yaşında genç hatta babası bile şu an bir ilin Valisi imiş. Yakışıklı kumral renkli gözlü uzun bir adamdı tarz bir adam. Zaten daha önce burdan bir bayan doktor'u akşam yemeği masasında bırakıp gitmiş düşünün havalı bir adam yani. Neyse o gelmeden önce hastane temizlendi ilçe sağlık müdürü geldi önce bir koşuşturma başladı tüm hastanede. Sonra geldi kırmızı plakalı makam Aracı telsizli korumaları falan çok havalıydı. Sağlık müdürü Başhekim falan kapıda karşıladılar ve öndeki Koruması inip kapıyı açana kadar açmadı kapıyı kendisi. Sonra bizim servise geldiğinde hiç bir hemşire ile konuşmamasına el sıkışmamasına ramen benim elimi sıktı başhekimi falan Bıraktı benimle konuştu Hemde çok uzun bir süre Başhekim bile şaşırdı adamın önlüğünün önü ilikli bekliyor öyle. Sadece bana yaptı bunu kaymakam bey. Ve Sağlık Müdürünü yanımızda azarladı acil servisin kurulmasında bir aksaklık nedeniyle çok sinirlendi ama sesi titriyordu resmen sinirden. Yani otoriter sert bir adam sanırım babada Vali ya ordan geliyor heralde bu sinir. Ondan sonra başhekimin odasına geçtiler. Az sonra çıktı zaten çıkarken benim lojmanlar ile ilgili bir sorunum vardı seslendim Sayın kaymakamım diye Arabasına binecekti bana baktı hemen Estağfurullah buyrun dedi. Koskoca sağlık müdürü doktor buyrun efendim Sayın kaymakamım falan diye hitap ediyor ona bişey demiyor bana Estağfurullah dedi. Neyse söyledim ve hemen not alın özel kalem müdürüne verin ilgilensin hemen dedi korumalarına Ve hemde başka bir İlçe Müdürlüğünün çok daha iyi olan lojmanlarına alındım Başhekim o günden beri bana saygı göstermeye başladı nöbetlerim olağanüstü hafifleşti. Daha rahat bir servise alındım.Çok ilginç Başhekim hal hatır soruyor bana. Bir kere Kaymakam Bey aradı sekreteri aracılığıyla bir problem var mı diye bir kerede kalem müdürü aradı bizzat beni sizce bunlar doğal bir ilgi mi? Kafam çok karışık?
Bir Kaymakam'ın bu derece ilgisi doğal mıdır? Normal midir? Yoksa başka bir ilgi mi vardır altında? Okuyun lütfen kafam karışık?