evet soru gayet açık... kızın becerikli olup olmadığını anlamak için yapılan taktikler nelerdir... görücü kafilesine katılıyorumda abim için :DD
Cevabın nedir?
+1 yılKızın ellerine bak;
Yıpranmışsa şayet ev işlerinin ekseriyetini kız yapıyor demektir.
Bu durumdan üç farklı çıkarım yapılabilir:
1)Aile Anadolu Kültürünü yaşatmaya devam ediyor.
2)Kız hamarat.
3)Kız bakımsız.
Yıpranmamışsa şayet ev işlerinin ekseriyetini annesi yapıyor demektir.
Bu durumdan da üç farklı çıkarım yapılabilir:
1)Kız el-bebek gül-bebek büyümüş dolayısıyla şımarık.
2)Kız beceriksiz
3)Kız bakımlı.
Hadiseye farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak istedim. Umarım işine yarar.
Vesselam..42 Yorumla- +1 yıl
hımm ellere bakıcam.. mantıklı... :DD
En İyi Cevaplar
+1 yılEve gidilmiş olsa ev normal halinde olmaz muhtemelen misafir geleceğinden ev düzeni bile değişmiş olabilir ondan bakarak birşeylere yorum yapmak mantıksız olur, zamanla anlaşılabilir bir çok şey, öncelikle idealist biri değilse ve iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun değilse direk elenir :)
12 Yorumla- +1 yıl
biz o tip konulara bakmıyoruz abim kararını vermiş :Dd
- +1 yıl
Beklentiler farklılaşabilir :)
ev zaten toplu temiz olur çünkü misafir gelicek kahveyide kendi yapamıyosa evden birine yaptırır sonuç olarak geriye bi tekşey kalıyor kazaymış gibi kahveyi dökmek ve kızın temizlemesini beklemek biz öyle yapmıştık kuzenime valla 5 dakika içinde o halıyı öyle bi temizledi ki işte bu dedik :D
32 Yorumla- +1 yıl
:DD anladım :Dd ama küfür eder içinden bee:Dd
esyalarının malı degerıne bak zengılerse alın kızıı ahah:))
14 Yorumla- +1 yıl
:DD alemsin yavvv
- +1 yıl
:D rica ederim canım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
65Cevap
bunu anlayamazsın..ınsanın ıcını kımse bılemez..o gun gorucu gelecek dıye ev derlenıp toplanır guzellestırılır? herkes guzel gıyınır..ınsanın ıcı guzelse gozlerıne yansır zaten onun dısında kımse kımseyı tanıyamaz zaten..10yıllık evlılıkler bıtıyor o kadar tanımaya karsın..sevgı sadakat huzur guven olacak.bunlarda o ıkısı arasında...sana yenge adayı ıle ıyı gecınıp gecınemeyecegın kalır ? rabbım utandırmasın
11 Yorumla- +1 yıl
aminn:DD
Evin düzeni,derli toplu olması felan:) Sonra misafirlerin karşılaması sıcak mı değil mi felan:) Ev temiz mi yoksa önemsenmiyor mu?:) Aileleri yeteri önemi veriyor mu bizim aileye felan?:-) böyle şeyler olurdu herhalde:):) hiç gitmedik görücüye o yüzden bilmiyorum pek:) bunları tahmin ediyorum:)
10 Yorumla
+1 yıl:D ya sen ne planlısın ya öyle :D
kafileye katılıp nerelere bakınıp didik didik etsem diyemi düşünüyon :D24 Yorumla- +1 yıl
aynen kzın dolabından başlıcam mutfak dlaplrından çıkıcam :Dd
- +1 yıl
:D bu kız her kimse yandı :D
- +1 yıl
ya ben işin dalgasındayım abim sevmiş begenmiş everi ayrı köyleri ayrı yılda bi iki kez anca görücezz aç bırakmasın abimi yeterr:DD
- +1 yıl
:D
+1 yılBoş ver onu bunu. Bak bakalım kız tarafından yakışıklı biri var mı?
Abin almış kız razı olmuş. Bakıpta ne yapacan?24 Yorumla- +1 yıl
kız tarafına kadar kaldık mı yaa kendi tarafım dururken :dD
- +1 yıl
Oda doğru tabii. Haklısın.
Ama sen yine de bak. Kısmet bu. Yani diyorum. - +1 yıl
nişanda bakarım :dD
- +1 yıl
Ee tabi istemede çıkmazsa biri diğer fırsatları göz ardı etmemek lazım. Buda doğru.
tırnaklarına bak:))) ne bileyim görücü geliyor evde hiç açık verecek bişey olurmu...çiçek gibidir...en iyisi tırnaklarına bakkk olmadı anasına bak kızını al:)))
14 Yorumla- +1 yıl
:DDD hahay
- +1 yıl
bir film izlemiştim bu muabbetle ilgili kıza ne tesler yaptılar erkek tarafı hamama götürdüler kızın vucudunda eksik varmı şerefsizler ellerinden gelse kaportacıya gidecekler:))))en sinsice yaptıkları şeylerden biride kıza çok hafifçe ismini fısıldadılar kız cevap verince ha sorun yokmul kulaklarında dediler millet ne çakal...benim anlamadığım sen neden karışıyorsun damat beğenmemiş mi kızı
- +1 yıl
beğenmiş.. ne bilim yaa kafa yapıyo bizle bakın gidin nası hamaratmı die :DD
+1 yılailesine bakarım konuşmalarına bakarım yapmacıklık gördüğüm an kalkarım.
her ortamda.11 Yorumla- +1 yıl
kız yapmacıktan gülünce durun bu iş olmaz çok mu yapmacık diceksiniz:DD
+1 yılbenim başımdan geçti.görücü usulü genelde isteme faslından önce bir şekilde kişileri tanışması sağlanır.bir süre sonra bu ilişki resmi boyuta ulaşması için aileler(erkek tarafı)ziyarete gider.söz kesilir.esasında ziyaret esnasında dikkat edilcek şey sadece karşılıklı saygıdır.bu arada hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin.darısı başına diyim:)
04 Yorumla- +1 yıl
saolasın.. amin bende erkeğe görücü gidicem :d
- +1 yıl
delikız:D
- +1 yıl
babam mı seslen di.? nee
- +1 yıl
malumun ilanı aslında:)))
tuzlu kahve verırse yere kussun abın kız tıksınmez temızlerse becerıklıdır :D :p
33 Yorumla- +1 yıl
abim yok biz ilk kez kızın evine gidicezz:DD
hmm kollarına bak çok bilezik varsa görmemişlerdir =) gösteriş budalasıdırlar .Hıı tanıdıklardan almışta olabilirler çok yapan var =)
11 Yorumla- +1 yıl
:DD hahay .DD oalbilir..
yazık o kıza senin gibi bir görümce olacak acıyorum valla :D
16 Yorumla- +1 yıl
:DD benim gibi çılgın görümcesi var daha ne istiyo :D
- +1 yıl
:SSS susuyorumm ...
- +1 yıl
işim gücüm var laf yarışı yapamıcamm başka sefere borcum olsun :D
Erkege görücü gelmeli artık ya. Kıza görücü var erkege neden yok :p
Kızın gözlerine bakılır önce.. Gözlerdeki saflık baska nerede var?
Yalancı saflıgı ayırtedebilene sadece.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. bi dakika görücü usulmu evlenecek abin kızı hıç tanımıyormu ?
24 Yorumla- +1 yıl
2 yıldır tanıyo.. kzız oyalayıp duruyodu.. sonunda gidicezz:Dd
- +1 yıl
.DD kahve ile kız anlaşılmaz..
gelceksiniz die temizlik falan yapmışlardır geç sen temizliği falan hal ve haraketleri nasıl insan olduğunu ele verir ama ağbey istedikten sonra yorumunla kalabilersin:)
10 YorumlaSen nereye bakarsan bak,abinin bakacağı yer belli,o baktigi yeri beğenirse alirsiniz kızı sen boşuna yorulma :)))))
20 Yorumla
+1 yılBecerikliliğini Görücüklükte Anlamazsın Sonucta Görücü Gelir Kahvesini Yaparsın İkram Edersin Bi Köseye Oturursun Yani Burda Sadece Kahve Becerini Anlarlar Baskada Birsey Anlamazlar :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Babaannem ilk odasına bakmış , bi de belinin inceliğine.
10 Yorumladaha genç becerikli olmayabilir zamanla öğrenir güler yüzlümü suratsızmı ona bak
10 Yorumla
+1 yılevin düzenine bakarım kızın durusuna ilgisine bakarım...ha birde gülüsüne bakarım...BİR İNSANIN GÜLMESİNDEN KARAKTERİ..NEYE GÜLDÜĞÜNDEN DE ZEKASI ANLASILIR
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevin temiz olması yeterli. ikramlarına bi bak. kültürleri nedir. en önemlisi aile bireylerinin eğitim seviyeleri ve iş durumu. hayırlısı olsun :)
12 Yorumla- +1 yıl
saolasın :D
Cevap sahibi+1 yılsen de saol :)
çayları ikramları masaya dizişi, elinde tutuşu ztn eli yatkın mı tecrübeli mi değil mi belli eder
40 Yorumlais bitmis istemeye gidiolar daha taktik strateji hey allahimmm
10 Yorumla
+1 yılTuvalet banyo temizliğine bakılmalı. Zaten o gün için mi temizlenmiş yoksa hem mi temiz anlaşılır
30 Yorumlakahveyi alırken yalandan deviririm ve saat tutarım o dökülen kahve ne zaman temizleniyor ona bakarım ;)
10 Yorumla
+1 yılKızın ve annesinin yüzüne tavırlarına konuşmasına bakarım.
Sonra evin temizliğine bakarım dolapların tozu varmı varsa kız pasaklıdır :D10 YorumlaEv düzenine bak emanet duruyorsa ail durum hazırlığı yapılmıştır ki hemen belli eder kendini :)
10 Yorumlavalla o anki heycan stresden bişeye dikkat edilecegini zannetmiyorum ben
10 Yorumlaboşnak geleneklerinde ilk tuvalete gidilir orası temiz ise kızda temizdir :D
10 YorumlaEvin tertibine bakarlar düzenli konuşmalara dikkat edilir
20 Yorumlaeskıden patates soydururlarmıs eğer hiç koparmadan soyarsa becerıklı olurmus :)
10 Yorumla
+1 yılEvin Perdesine ve koltuk takımına bakarım, uyumlu mu diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. o saate kadar anlamadıysa 2 saate hiç anlamazlar korkma :)
10 Yorumlakızın annesine bakardım. kızın kalbine giden yol anasından geçer.
10 YorumlaDaha önce gittigimden biliyorum mesela halın degişik desene çok dikkatimi çekiyor yarım saat lan bu nasıl bir desen diye baktıgım oldu.
20 Yorumla
+1 yılKızın Odasına Süzülmen ve Dolabına Bakmanı tavsiye ederim
10 Yorumlaoturus kalkıs bakıslarını suzerım gıydıgı elbıseye bakarım
10 YorumlaKızın yakışıklı kardeşi falan var mı diye bak.
42 Yorumla- +1 yıl
:DD berdel yaparlar o zaamn
- +1 yıl
:D:D
+1 yılanasına bakarım ilk önce.boşuna dememişler anasına bak kızını al diye ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörücü geleceğini biliyorsaa çoktan yapmıştır hazırlıkları :)
10 Yorumlaözentmsn kızm sen ya burda sana taktik verecz gidp uygulayacn mı vay beee:D
10 Yorumlaevin düzenine bakarım. sonra kızın fiziğine bakarım.
10 Yorumlakızın odasına sızmaya çalış orası sana fikir verir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim eve gelse mesela kafiledeki kızkardeşine bakarım, bu kesin
dlkfjldkjfgkldjflkgjdflkgjd10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer türlü kıza bakarım sağdan soldan arkadan önden tüm profillerden öncelik kızda
10 Yorumla
+1 yılhehehe önce tanışsalardı flört aşaması hiç mi olmıcak :S
02 Yorumla- +1 yıl
:DD 2 yıdır flörtler canım :D
- +1 yıl
2 yıl boyunca öğrenemedi mi yaa :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) giderken ne alacaksınız belkim banada lazım olur eli boş gidilmez şimdi
02 Yorumla- +1 yıl
ne mi alcaz annem gelin adayına bi hediye aldı kuyumcadan... görmedim bizde adettir gelin görmeye gidilirken kayın valide beğenirse bişey takar.. bu yine gelicezin habercisidir.. :DD öyle yanii tabii pastaneden bişeyler alırız galiba :d
Cevap sahibi+1 yılaboww :) beğenmezse takmaz mı yani :) her yörenin adeti farklı tabiki :)
:) senı ıstemye mı gelıyorlar bana m oyle gelıyor
12 Yorumla- +1 yıl
nerde:DDDD
yıl 2012 ... kafalar hala patates
52 Yorumla- +1 yıl
patateslik bişey yok. belkide mutlu olacaklar. şu günümüzde evli olup hala birbirlerinden utanarak dertlerini anlatamayan ama 3-4-5-6 yıl çıkıp evli olanlar var. bende görücü usulü evlendim 3 yılımdayım. ve çoook mutluyuz birde çocuğumuz var. ve herşeyi rahatca paylaşıyoruz. sanarsinki 50 yıl çıktık öyle evlendik. papateslik bir durum yok ortada
Kıza bakarım herhalde neye bakayım başka.
20 YorumlaDikkat et kahveye tükürmesin:D
10 Yorumla
+1 yılÖnce temizliğe bak derim bence çok önemli :D
10 Yorumla
+1 yılkanepelerin altına temiz mi kirlimi
10 Yorumla
+1 yılSorduğun sorumu tabiki kıza bakarım :D
10 Yorumlakahvelerın fıncanın dısına tasıp tasmamasına
10 Yorumlaay korkunç :) ne göz varmış hepinizde
10 Yorumla
+1 yılDantel var mı yok mu ona bakarım.
11 Yorumla- +1 yıl
dantelmi kaldı be yaa:DD
Eskiden evin tuvaletine bakarlarmış.
10 Yorumlakızı baştan aşagı süz kusuru warmı :D
14 Yorumla- +1 yıl
:DD eskiden miş o kusur aramak.. şimdi erkek bakıyo kusur yook aile gidiyo öyle bu işler
- +1 yıl
o an anneme inme iner :dD
kıza bak güzelmi diye :D
11 Yorumla- +1 yıl
abim bakmış bize laf etmek düşmez:DD
+1 yılev temiz düzenliyse kızda anla ki düzgün temızdır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. :) ortalık temizmi düzenlimi bi bak bakıyım
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt