Annem durduk yere beddua ediyor, nazikçe tartışmayı hiç bilmiyor...

arkadaşlar ben 22 yaşındayım. tip öğrencisiyim. ev okul arasında gidip gelmekten başka pek bişi yapmam. annemden bahsedicek olursam benim annem hiçbir zaman güzel güzel sakince tartışmadı. hep bağırır, arkasından allah kahretsin seni, SANA HARCADIĞIM PARALARA HARAM OLSUN, VERDİĞİM EMEKLERE HARAM OLSUN gibi şeyler söyler. ve ortada hiçbir şey yokken. mesela az önce bi konu hakkında konuştuk, fikir ayrılığı doğdu, zaten onun fikirlerine katılmazsam yandım, kesin kavga çıkacak. sonra birden sesi yükseldi, bağırmaya başladı. o bağırınca ben de bağırıyorum.çünkü yok yere laf işitmek beni çok sinirlendiyio. beddua ettti. sınırden çıldırdı. defol defol defol diye çığılıklar atmaya başladı. ben annemin gerçekten psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. çünkü normal bi insan böyle yapmaz. gerçekten böyle anlarda ondan nefret ediyorum.

param haram olsun ne demek? insan çocuğuna böyle der mi? bugün yarın mesleğimi elime alicam. o zaman paranı öderim sana, e peki sonra? bana böyle söyler beni incitirsen sana ben paradan başka hiçbi şey için borçlu hissetmem kendimi... sonra tatrisirken koşa koşa kapıyı açar apartmandakiler duysun diye. duysalar sen rezil oclaksın. ya da komşuları döker eve. kızım bana böyle böyle dedi diye...

ben gerçekten bıktım. napçağımı bilmiyorum.

çok çaresizim.
Annem durduk yere beddua ediyor, nazikçe tartışmayı hiç bilmiyor...