kızlar sir ağda dan sonra sir ağda yağı yoksa silmek için başka ne kullanabilirz, yapışkanlık illa kalıyor geçmesi için napmalı ?
Ağda yapan Kızlaaaaar sorum size
Ağda yapan Kızlaaaaar sorum size
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağda yapanların en büyük sıkıntılarından biri ağda yaptıktan sonra kalan yapışkanlık hissi. O yapış yapış his tam anlamıyla geçmeden rahat edilmez. Bu yüzden ağda yağı veya ağda temizleme mendili kullanılır. Peki evde bunlar yoksa ağda yağı yerine ne kullanılır? Bu durumda yapılabilecek şeylerden bahsetmek istiyorum ki bir sonraki ağdada keyfini yapışkanlık bozmasın.

Ağdadan sonra kalıntıları ve yapışkanlık hissi en iyi yağ ile geçer. Yağ bu kalıntıları en iyi temizleyen şeydir. Bu yağ ağda paketleriyle birlikte veya ayrı olarak kozmetik mağazalarında satılır. Sir ağda yağı yerine ne kullanılır sorusunun cevabı genellikle zor bulunur; çünkü bu yağ gerçekten özel bir karışımdır. Zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı ağda sonrası kullanıma en uygun yağlardır. Yağın çok önemi olmasa da, hafif yağların daha iyi olduğu söylenebilir. Örneğin hindistan cevizi yağı en hafif yağlardan biridir.

Ağda yağı ve ağda temizleme mendili yoksa, hatta evde yağlı bir şey de yoksa yapışkanlık hissinden ve kalıntılardan kurtulmak için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Buz tutmak bu yöntemlerden biri. Sıcak su kesinlikle tutulmamalı, bu yapışkan kalıntıların eriyip daha da yapışmasına sebep olur. Tam aksi olarak buz tutmak kalıntıları dondurarak soyabilmeyi sağlar. Buz yerine vazelin veya yoğun yağlı bir krem kullanmak da işe yarayacaktır. Kısaca yağ içeren her şey (yüz yağı, makyaj çıkarma yağı gibi) ağda kalıntılarını temizleyecektir.

Evde sir ağda yağı yapmak için bebe yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı kullanabilirsin. Ancak tam etki için kozmetik mağazalarında satılan ağda temizleme mendillerinden almanı tavsiye ederim. Bu saydıklarımı sadece acil ve evde ürün bulunmadığı durumlarda kullanabilirsin.
Aynı şey ağda sonrası benim de başıma geldi anaaaam dedim kız yağ yok. Sonra düşündüm zeytinyağı vücudu nemlendirir. Sağlıklı. Ama tüyleri baya besler o yüzden içine bir miktar da tuz attım birkaç damla da sirke. Ama sirke şart değil. sonuç normal ağda yağına göre çok daha başarılı
Bebe yagi kullanabilirsin.
Bebe yağı tüyleri besler ve çoğaltır diye duymuştum ama 😱
Dogrudur, sadece bebe yagi değil, icinde tag olan her turli krem, dus jeli tuyleri arttirir, ama agda zaten ayda bir yapilan birşey, o kadarlik bir uygulamadan bir sorun olmaz, çok çok rahat olunmazsa cikardiktan sonra bebe yagi bolgeden yikanabilir, kotu emellerimize alet ettikte ulastik artık nasilsa :) @merveyigit
Uygulamayı bitirdikten sonra cilt üzerinde kalan ağda parçalarını temizlemek için özel temizleme yağı kullanın. Ağdadan sonra tahriş olmuş cildin dezenfekte edilmesi, nemlendirilmesi ve kızarıklığın alınması gerekir. Bunun için nemlendirici Beauty Image Köpük masajla vücuda yedirilir. En son olarak da tüylerin azalması ve çıkmaması için Beauty Image Ampulleri masajla vücuda yedirilir.Ağda yapılan bölgeye alkollü kozmetik ürünler sürmeyin. Solaryum veya güneş banyosunu da ağda yapıldığı gün yapmak ciltte lekelenmelere yol açabilir. İşlemden önceki veya sonraki gün kesinlikle epilasyon yapmayın. Ağda yapımı sırasında açılan cilt gözeneklerinden enfeksiyon kapma riski olduğu için aynı gün banyo yapmamaya özen gösterin.
aynı gün banyo yapıyorm ben hemen bunu yeni öğrendm .. teşekkürler..
Ben bacaklarımı aldırıyorum bransım geregi. aldırdıgımda ise herzaman bebe yagı dökerler pamuga öyle silerler hiç bir eser kalmaz agdadan sonraki gün ise banyo
zaten ağdadan sora da abdest almak gerekiyor banyo şart bn girdm ama geçmedi çnkü yağın bittigini farketmemsm silemedm
Cevap
5Cevap
AB uyum paketi ile kadınların kendilerine yaptığı bu sapkın eziyet yöntemi yasaklanmıştır.
Suç işliyorsunuz!
eziyet değil ya benim az kılım var canım acımıyor 45 dakikada komple vücut aldım fakat yağın bittiğini farketmemisimm .. duşa da girdim hala ağdamsı yapıskanlık var geçmiyor :( acıı duymuyorm valla eziyet demeyin o kılları gür olanlar için..
Gür kıllı nedir yahu bildiğin king kong olur o zaman.
esmer kızların kılları daha çok oluyor ve gürdür ben sarısınım allatan inceck kıllarım var :)
tek tek cımbızla alarak eziyet etmeyi düşün derim bence.
Ezdin iki dakikada esmer kızları he :)
o resmen işkence saatler sürer..
Benim kız arkadaşım lazer epilasyon yaptırmıştı 6 seans 2000 tl gibi...İstanbul Este World'de...sonsuza kadar kurtulmuştu,imkanınız varsa değerlendirin...
pahalı braz şu an çalışmıyorm ilerde düsünüyorm..
Bebek yağı ya da wazelin tatlım. Hiç birşey yoksa yağlı krem
Ayçiçek yağı, zeytin yağı. Her türlü yağ olur.
bunu nasıl düşünemedm ya teşkkürler işe yarar inş :)
sana bisi sorcam
kolonya ile çok kolay çıkartılıyor bir zararı var mıdır bilmiyorum ama
bebek yağı kullanabilirsin
Zeytin yağ arap sabunu iyi oluyor
Normal bi nemlendirici krem bile olur
tüy dökücü krem daha iyi
Mısır özü kullan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar