Ve bakştığı kızı neden arkadaşlarına gösterir?
Ama kıza açılmaz?
Ama kıza açılmaz?
Ayni benimis o cocukta ben bir kizdan hoslandigim icin ona bakiyorum gercekten seviyor ama konusmaya cesaret edemiyorum hayir derse diye onu kaybeymekten korktugum icinde bakiyorum sadece arkadaslarinada anlatigina gore seni seviyor ama soylemeye utaniyor hayir dersen diye
Çok farklı nedenleri olabilir belki seksapelite den belki hoslantidan olduğu gibi daha bir çok nedeni olabilir.
Çünkü korkuları endişeleri vardır o yüzden açılamaz. Arkadaşlarına gösterme sebebi de bakışıp bakışmadığını onaylatmaktır.
Aynı seyi bende yasıyorum ve beni millete gostermesinden nefret ediyorum. Neden millete gosterir bir insan sevdigi kızı?
Anlayabilsem.
Cevap
22Cevap
Ya bir tanıdığıma benzetmişimdir ya da çok hoşuma gitmiştir bakarım öyle.
Ama kesinlikle baktığım ve bakmadığım hiçbir kıza gidip tanışmak için teklif etmem. Uzaktan bakmak iyi böyle.
Pek çok sevebi vardır.. Yaş gurubunu bilmek lazım..
Aşık olabilmek için. Ya da aradığı insanı bulmak için. Sırılsıklam kaybolmak için
Sirf guzel vs diye bakar % 90 her kiza cikmak gozuyle bakmaz.
Utangaç tiptir açıkça ortada rahat mesaj atar ama yüz yüze geldiginde ter boşalıverir acimaz duygu :)
A. Bak layn bak şu kıza
B. çok güzel maşallah.
C. Allah sahibine bağışlasın.
D. Layn kesin sevgilisi vardır.. Vs vs vs
maksat muhabbet olsun. başka bir amaç yok. facebookta nasıl bir fotoğraf atınca beğeniler geliyosa bir kızı görünce kişisel değerlendirmemizi arkadaş ortamında yorumluyoruz. sadece o kadar
Valla ne biliyim off şuna bir çaksam diyebilir de ama basit bir kız değil der uğraşmaz herşey olabilir bir de burdan bak , illa hoşlanıyor seviyora bağlamayın :)
Hoşlandığı için bakıyodur utangaç olabilir açılamaz :D
bakışıyorsam güzeldir arkadaşıma felan da göstemem o andan itibaren sahiplenmeye başlarım :D :D
İlgisini cekmistir gostermistir. normal olarak. asık omuyor ilgisini ceiyor neden acılsın ki
Kızlar bakılmak için süslenir her bakanıda seviyo sanar bundan olabilirmi :)
Sapık değilse çekingendir ve düşünmüş olduğu şeyin ne kadar mantıklı olduğunu araştırır.
anlatması daha heycanlıdır cesaret yoktur kızın yanıan gitmeyee
Aynen merak ediodum bunu bende
utandığı açılmaz begendiği için bakışır
cesaret edemiyor açılmak için
bu kız bana bakıyor demiştr
Cevabı sen de biliyorsun , +1 ver de gideyim ;)
Seksiyse belki verir diye bakıyorum.
Hoşlandığı icin
çıkmak için
hoslantıdan
hosuna gider
hoşlantı
Herşey olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar