Sevgilimin eski sevgilisi aramızı bozmak istiyor n'olur yardım...

1,5 senedir çıkıyoruz bi ara ayrımıştık uzun süre ayrı kaldık o süre içinde başka bir kızla çıktı kızın adı meltem sadece 2 gün çikitlar sonra sevgilim ondan ayrıldı neyse biz tekrar barıştık sonra eski sevgiliside başka bir erkekle çıktı kızı az biraz tanıyorum herkes kaşar olduğunu söylüyo kimse onn hakknda ıı şeyler demiyo şimdi biz sevgilimle mutluyuz bu kız aramıza girmeye çalışıyor daha önceden beni feysde eklemişti bende ne diyeceğini merak ettiğim içn kabul ettm sevglm hakknda bişeyler söyledi bide utanmadan benle canım diye konusuyodu yine küfretmedm hakaret etmedim herkes kendi değernı kendi belrler dedm ve engelledm bu defa diğer feysinden ekledi nie ekledn dedm hiç öylesne ekleyeblçgm kslerde adın vardı ekledm dedi neyse bu facesnide engelledm bu defa dün sevgilişnin facesinden mesaj atmış bayağı bi hakaret etmiş bana yok senn ağzına s*çarm atar yapıp engellemssn vs. bi sürü şey dedi bende diğer feysenin engelni kaldırp ağzıma geleni söyledim şimdi bu kız ne yapmaya çalışıyor manyak mıdır nedir asıl ben senn ağzna s*çrm ne sanıyorsn sen kenedeni bak konusrsam ağır konsrm ağzmi açtırma dedim dha mesaj atmamış sevgilime söyledim boşver aşkım uğraşma diyo anlamadgm engellemem nie zoruna gitti? şimdi ne yapmaya çalışıyo?
Sevgilimin eski sevgilisi aramızı bozmak istiyor n'olur yardım...