hoşlandığım bir çocuk var ama o bunu bilmiyordu taa ki düne kadar çocuğu tanımıyorum yani konuşma şansım yok etrafla ilgilenmeyen bir tip (bu arada çirkin değilim ama öyle dikkat çeken biri de değilim bahsettiğim kişinin tipi fena değil ama öyle dönüp dönüp bakılacak bir tipte değil ama hoş yani :D) çocuğun sevgilisi var mı hoşlandığı biri var mı bilmiyorum neyse işte çocuk dün ondan hoşlandığımı anladı arkadaşlarım fazla belli ettiği için bugün yine eve dönerken gördüm bakmayayım iyice anlar dedim ama kendimi tutamadım ve baktım o da bana bakıyordu ( normalde hiç etrafına bakmaz yani daha önce defalarca ona baktım ama o hep arkadaşlarına odaklanmış bir şekilde oluyordu ) şimdi bu çocuk neden bakıyordu yani ben eğer biri benden hoşlanıyorsa ve ben farkındaysam bakma nedenim 3 tanedir
1-incelerim nasıl biri diye tipi falan nasıl diye
2-ben de hoşlanıyorum ve onu cesaretlendirmek için bakıyorum
3-eğer o kişinin tipi iyi değilse ve o kişiyi hiç sevmiyorsam elimde olmadan bakarım ama nefretle yani bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama sevmediğim insan bana bakıyorsa bakarım
bu çocuğun bakma nedeni bunlardan biri olabilir mi değilse ne kafayı yemek üzereyim lütfen düşüncelerinizi yazın ! çocukta hiçbir ifade yoktu bu arada ve b-ben de hiç olmadığım kadar suratsız bir şekilde bakmıştım elimde olmadan sonrada oradan hızla uzaklaştım :D
1-incelerim nasıl biri diye tipi falan nasıl diye
2-ben de hoşlanıyorum ve onu cesaretlendirmek için bakıyorum
3-eğer o kişinin tipi iyi değilse ve o kişiyi hiç sevmiyorsam elimde olmadan bakarım ama nefretle yani bunu neden yapıyorum bilmiyorum ama sevmediğim insan bana bakıyorsa bakarım
bu çocuğun bakma nedeni bunlardan biri olabilir mi değilse ne kafayı yemek üzereyim lütfen düşüncelerinizi yazın ! çocukta hiçbir ifade yoktu bu arada ve b-ben de hiç olmadığım kadar suratsız bir şekilde bakmıştım elimde olmadan sonrada oradan hızla uzaklaştım :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer