neden aşık oluyoruz .. saplantı mı can sıkıntısı mı nedir bu
7den 70 e herkes asık
7den 70 e herkes asık
aşk kimine göre 7 tepe ileride kimine göre bir adım ileride aşk beden eritiyor kalbi yakıyor aşkı bilen yaşamak istiyor bilmeyen yaşamak istiyor öğrenin hali perme perişan ama aşk bambaşka bir şey bir taraftan yakıyor bir taraftan mutlu ediyor bu yüzden saplantı halinde ama aşk çok büyük bir duygu isteyene değil istediğine uğruyor
Aşk olmadan yaşanır mı? evet benim hala aşık olduğum biri yok ama hala ümidim var hayatta ne zaman, nerede? kime aşık olacağını bilemez insan aşk geliyorum demez :) buda demek oluyor ki aşk olmadan da insan yaşaya biliyor ;) aşk ne işe yarar en mutsuz olduğun an bile aşıksan mutlusun demektir. aşk mutluluk hormonları salgılar ve Aşık olmak demek; etrafınızdaki tüm mutsuzlukları unutup, hayata pembe gözlüklerle bakmak demek. herkese mutlu aşklar :)
Teşekkür ederim ;)
İnsanlar gibi "hominidae" ailesine mensup canlıların diğer canlılardan biraz daha farklı çalışan bir duygu sistemi vardır. Hayatta kalmak ve üremek için bu duygular (aşk, korku, şefkat vs.) faydalı olduğu için korunmuştur, evrimleşmiştir. Aşk, cinselliğe; yani üremeye giden bir yoldur. Her canlının amacı üremek olduğuna göre aşk da üremeyi sağlamak, daha etkin ve başarılı hale getirmek için vardır.
hım bilimsel bakış
ben 3 senedir kimseye aşık olmadım hoşlanmıyorumda kimseden aşk bir uydurma arkadaşım birini görürsün fiziğini beğenirsin tanışırsın eğer denginse evlenirsin aşk diye birşey yok menfaat ve güzellik diye bişey var .
ilginç :)
Cevap
14Cevap
Aşık oLmak istediğimde baskı aLtındayım. Ama pLatonik aşka inanırım :)
güzelmiş
Ben bayaadır aşık olamıyorum ama neden diye sorarsan bu aşk neden diye bir süre sonra o kalp o kadar ağır geliyorki insana biriyle paylaşsamda bu yükümü hafifletse demez misiniz ?
derim valla :)
işte ondan :)
Sıkıntılarla boğuştuğumuz şu acun üzerinde az olsa bizi bu sıkıntılarımızdan soyutlayacak uğraşların başında gelir aşk. Lakin kendisi de başlı başına bir sıkıntıdır orası ayrı konu.
Aşk çok güzel birşey ya wallahi gerçek aşkımı bir bulsam ona dünyaları veririm :)
neden duygulari var insanlarin nedir bu duygu olayi saplantisi 7den 70 e ben de anlamiyorum
çok duygulandım ağlamak istiyorum :))
haddi canim sen? saplantili misin yoksa? :))
:D
Asksizda yasanir ama Asklada bi baska yasanir...
ayyynen dostum katılıyorum
aşık değilim sevgilim yok ilgi duyduğum biri yok kafam acayip rahat misssss.
insan nefsinin isteğidir ait olma veya sahiplenme duygusu
hımm :)
Çünkü korkuyorlar. Çünkü sığınacak bi' yer arıyorlar. Çünkü tutunamıyorlar.
Çünkü yalnızlık zor zanaat.
öyle valla
Siyah gözlüklerini yediğim <3
çok da güzel yaşıyorum ama eksikliğini de hissetmiyo değlim
içgüdü.sevmek ve sevilmek istemek.
Eksik yanlarımızı tamamlamak istediğimizde.
ben demiyorum öyle birşey
sende bi terslik var resmden belli :P
:D olabilir
Ben değilim düşünmüyorum
nickten belli :))
cevabım çok kısa olduğu için cevap veremedim
Bende yaşayamam ekmek gibi su gibi AŞK :)
saplantı olmuşsa yaşayamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?