Özellikle erkeklere sorum
sevdiğim çocuk bunu söyledi bana.Nedeni ne olabilir?
sevdiğim çocuk bunu söyledi bana.Nedeni ne olabilir?
Hayatta yasanan hayal kirikliklarinin kisa oz ifadesi...
Seni iyi taniyorsa hicbir sansin yok yani iliskinin ileri noktalarindaysan .Bu is bitti.
Eger seni hic tanimiyorsa o zaman bir sansin var (Daha iliskinin basindaysaniz )cunki daha onceki iliskilerinde problem yasamis burada onun yaptigi en buyuk hata iliskinin sonlamasini takiben bir muhasebe yapmamasidir bunu yapmadigi icin ikinci ucuncu secimlerindede ayni hatayi yapmaktadir ve butun kizlar/butun erkekler aynidir pskilojisine doner senin burada yapman gereken farkli oldugunu gostermektir isin zor ama imkansiz degil.Sen diger kizlardandan farklisin senle mutlu olabilir bunu ona inanadirabilirsen bu is olur..Onu butun kizlar aynidir yaklasimindan farkli dusunmesini saglayabilmen gerekiyor.
saygilarimla
beni tanımıyor
Tamam sadece o durumda sansin var benim yaptigim aciklamada senin icin acik olmayan bir durum varmi?
Diger kizlardan (onunyasamina giren kizlardan farkli bir karakter yapisina sahip oldugunu gostermen gerekiyor ) ki seni hayatina alsin ve kabul etsin.
ozellikle erkeklere sorma. kizlar da bunu bol yaparlar. genelde birini kendinden uzaklastirmanin en kibar yoludur. farkli sekillerde de soylenir:
- hayatimi duzene sokmam lazim
- bir iliskiye henuz hazir olmadigimi farkettim
- kendimi tanimaya calisiyorum
- sen cok iyi bir insansin ama ben sana layik degilim
- hayatim cok karisik seni cok seviyorum ama sana hakettigin degeri veremiyorum umarim mutlu olursun
yaklasik bi hafta sonra da bu dertlerden siyrilip yeni bir aska yelken acar bu arkadaslar. traylalalay
Ben konusmadan 1 ay önce arkadaslarından sordurmustum o da hayatımda kim olursa olsun istemiyorum demiş.O zaman beni bilmiyrdu bu durumda olay nedir?
bu durumda olay su; cocugun fikrini degistirememissin hayatim
:)
yalan ya.çok hoşlandığı biri çıksın karşısına da göreyim istemeyecek mi?
Ya sevdiği biri vardır ya da sen kriterlerine uygun değilsindir.
Haberi yoktu arkadaslarından da sordurmustum yani beni bilmiyordu yine hayatımda birini istemiyorum her kim olursa olsun demişti
Cevap
18Cevap
kesinlikle yakın zamanda bir erkek tarafından bu cümle ile bana gelindi, ''bi ilişkiye hazır değilim kendimi işime sporuma adayacağım, benim önce kendimi bulmam lazım, sen çok iyi birisin ama ben beceremıyorum, ne olduysa bi anda içime bir şey oldu bende anlamadım ve bu ilişkiyi yürütemeyeceğimi hisssediyorum '' dedi. ve ben sorunu hep kendimde aradım boşa kendimi yıprattım günlerce. aradan 2 hafta geçti profiline kilit koymuş sevgili yapmış değişik isimle instagram açmış görmeyeyim diye falan. gerçekten dürüst olun seni istemiyorum diyin daha delikanlıca ya.
a) daha önce hayatını adadığı birinin onu hiç beklemediği bir yerde ve zamanda, hiç beklemediği bir kurşunla hücrelerini darmadağın etmiş, onu yok saymış, onu içinden çıkılması zor bir hücreye kapatmış, onu bir bardağın duvarda parçalanması gibi paramparça etmiştir, korkuyordur,Erkeklerde korkar.
b) gay
bunun nedenini kendisine sorsan daha doğru cevabı alabilirsin , ama tahminde bulunmak gerekirse alternatif cevaplarım ;
* Zor dönem geçiriyordur yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyodur
* Muhafazakar kesimdir günah olduğu içindir
* Kızlardan ağır darbe almıştır ve kızlardan nefret etmiştir
ben bu üç tahminden biri olduğunu düşünüyorum ama hangisi olduğunu kendisine sorsan söyleyecektir eminim..
sıkılmıştır. bende bazen sıkılıyorum ve uzun bir süre hayatımda kimseyi istemiyorum. ki zaten öncelerde 1 yıldan fazla süredir gelen herkesi geri çevirmiştim.
çok ilişki yasamakla alakası var o zaman bunun öyle mi?
Şöyle bir durum var bu aslında kibarca şu anlama gelir ben seni istemiyorum daha iyisini istiyorum daha yeni bir tanışma isteğinde bulundum seninle ilgili değil dedi ama bir hafta sonra farklı biriyle olmazsa da birşey bilmiyorum dürüst olun sadece ben erkeğim bunu kızlarda yapıyor
Ya başkasına bağlıdır ya da artık yorulmuş ve bir süre ilişki istememektedir...
hayatta en büyük tecrübe yedigin kazıklardan ibarettir bir erkek hayatında çok tecrübe kazanmış ile kimseyi hayatında istemez:D
gerçekten istemediğ i için benimde istemediğim oluyor
Ya ciddi ilişki istemiyor ya da seni beğenmemiş derim ben :/
onu çok fazla sıkmış olmalısın..
erkekler kapris ve kıskançlığa gelemezler...
bunalmış olmalı...
çok kazık atılmıştır.
oda daha istemiyordur kimseyi
Çok fazla reddedilmiştir ve yeni şeylerin yeni sorunlara yol açacağını düşünüyordur
kardeşim seni beğenmemiş ondan. istemiyorumun diğer versiyon ;)
Sıkılmıştır. Benim kafadadır belkide. Uğraşmak istemiyordur.
başka planları vardır.
Benden uzak dur demenın bı baska versıyonu
daha önce arkadasları da sormuştu hayatımda kim olursa olsun istemiyorum demişti.O zaman beni bilmiyordu.Nedeni ne olabilir bu durumda?
okulunun uzama ihtimali var onu bahane etmiş arkadaslarına ama ne kadar mantıklı ki?
ben söylemedn önce de hayatında kimseyi istemiyormuş.Giden kızları da reddetmiş o zaman nedeni ne olabilir
seni istemiyorum anlatmak istiyor.
Hayatında kimseyi istemediği için...
"Seni istemiyorum"un dolaylı yoldan anlatımı.
senin uzaklaşmanı istemiş
beğenmediği için
korkuyordur o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar