şöyle diyeyim ben bir kadın olarak adriana Lima'yı çok beğeniyorum çok güzel buluyorum dolusuyla kusuru var evet yinede beğeniyorum ama başka birinin fiziği öyle olsa beğenmezdim şimdi diyebilirsiniz bu kız ne diyor ama adriananın beli çok kalın dikkatli olan herkes farketmiştir çok düz bir beli var.göğüsleri küçük ve bacakları vücuduna oraala çok ince.yüzüne ise tapıyorum resmen ama mantıklı olarak bakarsak doutzen kroes ondan çok daha güzel link yinede adriana kadar beğenmiyorum onu adriananın sırrı nedir sizce?
Cevabın nedir?
Ben sevemedim. Bilmiyorum o Meleklerin hiçbirini beğenmiyorum. Gay değilim beyler hemen saldırmayalım. Çoğu erkek güzel bulsa da, ben bulmuyorum!
Ben böyle tatlı, şirin, pıtırcık, neşeli tipleri seviyorum. gözlük de takıyorsa bonus olur.
Kısacası bu özel kılma durumu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. değişiklik gösteren kısım az bir kitle tabi kabul ediyorum.
Ya erkeklere göster göğüsü, bikinili fotoğrafı, tamamdır zaten.31 Yorumla
Soran+1 yılolabilir tabi ki zevk meselesi
En İyi Cevaplar
+1 yılReklamını iyi yaptılar, o yüzden sürü psikolojisinin de verdiği etkiyle dünyanın en güzel kadını olarak gören kişi çok yada adını söylediğinizde çeşitli beğeni nidaları almanız çok normal.Bunun yerli örneği Beren Saat'tir.İkisinden bin tane verseler Monica Belluci'ye değişmem .
31 Yorumla
Soran+1 yılberen saati beğenmiyorum.monica belluci yaşına göre çok iyi hala.
adriananın benim için içbir özelliği yok. çene diş yapısı berbat. fizik desen beli kalın (doğumdan önce de kalındı) ondan çok çok daha güzel bayanlar var victorias secret mankeni. misal candice swanepoel:
link
link
link
link
link
link
link33 Yorumla- +1 yıl
haklısn
+1 yılNedense bir kadın dünyaca ünlü bir mankeni beğenmediğinde kıskançlık olarak seziliyor ben senin bu görüşünde abartılı birşey göremiyorum. Bende Adriana limanın yüzüne bayılıyorum çok güzel yüzü varda fiziğini fazla düz buluyorum haklı olabilirsin yani:).
41 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bizim gibi bakamıyor çünkü :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
27Cevap
farklı bir havası var ama fiziği şuan cidden kötü popo sarkmış bel çok kalın kaslı gögüsler zaten esetik. dudaklarıda estetikmiş galiba bilemiyorum. link böye ama 2 çocuk annesi birde :O onuda düşünmek lazım. doutzen'ın beli inan çok daha kötü yüzü kusursuz ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın doutzenin fiziği daha kötü zaten yüz olarak dedim ben
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. onun sahip olduğu özellikler çoğu kadında yok... şöyle düşün , hepiniz türk kahvesi, birkaçınız közde türk kahvesi, ya da hepiniz tekel gin, bazınız bombay saphire, ya da şöyle düşün hepiniz pilav, o pilav üstü kuru... nasıl anlarsan. Hepiniz toto o kinder yumurta.asdsadasd
32 Yorumla
+1 yılverdiğin linkteki kadın harbiden adrianadan güzelmiş sorunun cevabına gelince kızda şeytan tüyü var ve reklam olarak gözümüzün içine kadar soktukları için diğer güzelleri göremiyoruz bile hem bacım sayılır adriana hiç öyle gözle bakmadım evli kendisi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel doutzen harika hatta ama nedense bir adriana değil
- +1 yıl
bence en güzel kadın shakira
Soran+1 yılsıradan bence.
- +1 yıl
hiçte sıradan değil bahsedilen kadınlardan daha güzel o :)
Soran+1 yılzevkler :D
- +1 yıl
evt bana çok ateşli ve samimi geliyor :)
- +1 yıl
Yok onun kendine has güzelliği var...
- +1 yıl
öyle bir kadınla hayatta yaşlanmazsın :)
Adriana limanın göğüsleri gayet büyük bence:) Fiziğinde pek bir kusur yok ama evet doutzen kroes daha güzel. Bazı insanların öyle çekici bir havası olabiliyor özellikle adriananın seksi, egzotik bir havası var ya da esmer olanlar daha güzel gözüküyor benim gözüme ondan adrianayı daha güzel buluyor olabilirim:)
12 Yorumla
Soran+1 yılsilikondan sonra normal göğüsleri adriananın
Soran+1 yılsanırım çok haklısın esmer teniyle koyu renk saçları bunu daha cazip kılıyor
+1 yılDoutzen Kroes mu?Şaka mı yapıyorsun?Doutzen Kroes Victorias secrettaki en itici manken.Bana, ordaki mankenlerden hangisiyle yatmak istemezsin deseler, Doutzen derim.Adriana Limadan daha güzelleri var, kabul ediyorum.Ama onlardan biri Doutzen Kroes kesinlikle değil.
016 Yorumla
Soran+1 yıldoutzen mi :S doutzen fazla kusursuz yüz olarak bu onun tek kusuru olabilir
- +1 yıl
Lütfen bana şaka yağtığını söyle.Çok itici bi yüzü var.
Soran+1 yılinanamadım adrianayı çok beğenirim ve hatta doutzendende çok onun nedenini bilmiyorum anlamaya çalışıyorum çünkü doutzen hayatımda gördüğüm en kusursuz yüz ve kıskandığım tek kadın.
- +1 yıl
Ya tamam belki yüz hatları düzgün olabilir.Sonuçta, sarışın, renkli gözlü, dolgun dudaklı falan böyle söylediğin zaman çok hoş gibi geliyor kulağa ama yüzünde bi iticilik var.Dişlek olduğu için mi bilmiyorum ama öyle.Miranda Kerr, Kate Upton, Heidi Klum, Lindsay Ellingson, Erin Heatherton falan çok daha tatlı ve güzel..
Soran+1 yılsarışınları sevmem normalde rrenkli göz takıntımda yoktur yalnız esmerlere yakıştırırım renkli gözü çok dolgun dudakta sevmem ama doutzen başlı başına harika geliyor nedense senin saydıklarından kate uptonda seksi mesela çünkü göğüsleri flan yerli yerinde yani.
- +1 yıl
Sen bütün vücudu değerlendiriyorsun galiba.Fizik olarak ordaki mankenlerin tamamı kusursuz.Ben Doutzen Kroes'un yüzünü beğenmiyorum.Başka birisini kıskan.Candice'i kıskan mesela :)
Soran+1 yılonu hiç beğenmiyorum :D
- +1 yıl
Sana, acı ama gerçek bir şey söyleyeyim mi?Sen güzellikten anlamıyorsun :)
Soran+1 yılgüzellikten anlamamak diye bir şey yok herkese güzel farklıdır candice tipik bir sarışın mavi gözlü ben daha farklı tipleri beğeniyorum kedi gibi yüzü olanları değil alımlı çalımlı laf yerini bulursa hükümet gibi hatun olmalı :D
- +1 yıl
1.000.000 tane erkeğe sor, hiçbiri Doutzen'i en güzel Vic.sec. mankeni olarak söylemez.Hem, sen kız değil misin?Nerden bileceksin hangi kadının güzel olduğunu :)
Soran+1 yılöyle mi gerçekten?benim etrafımdaki çoğu erkek doutzen diyor ama ilginç.ayrıca bir kadın olabilirim ama kadının güzelinden kadın daha iyi anlar bununda bilincindeyim eğer bir kadın gerçekten beğenerek bakıyorsa sizden çok daha iyidir bu konuda.
- +1 yıl
ahahaha tamam sinirlenme haklısın.ben anlamıyorum güzellikten, sen daha iyi biliyorsun :) Rhatladın mı? :)
Soran+1 yılhayır senin zevkin başka benim başka diyip orta yolu bulalım.
- +1 yıl
Yok ben bunu kabul etmem.İkimizden birisinin güzellikten anlamadığını kabul etmesi gerekiyor.yoksa bu gece uyumam :))
Soran+1 yılkimse benim yoğurdum ekşi demez
- +1 yıl
damlaya damlaya göl olur :)
kadın herşeyiyle komple bir hatun bence kusurları var ama tavırları sempatik, yüzü güzel, tavırları davranışları hoş, giyimi zaten işi o, vücudu da emin ol hiçbir erkek bel kalındır incedir o kadar dikkat etmez kadın gibi herşeyiyle güzel kadın o.
02 Yorumla
Soran+1 yılben bele çok önem verdiğim için özellikle zaten gözüme çarpıyor eğer kadın ince belli olsaydı bu konuyu açmaya gerek bile duymazdım heralde
link doğal güzellik bu sivilcesini yediğim :D
012 Yorumla
Soran+1 yılkelly vücuduna ölmelik zaten o ve adriana vücut olarak asla karşılaştırılamaz.
- +1 yıl
Bu kadın güzelse ben hayallerimdeki güzel kadından vazgeçeyim şididen...
Soran+1 yılevet ilk defa bu konuda bana katılan birini gördüm
Soran+1 yılçok sempatik ayrıca.
Saniyenin onda biri kadar bir sürede sadece hareketleri, mimikleriyle , aynı kıyafet ve makyaj içerisinde çok güzel, çok şirin, çok seksi, çok masum, vs. olabilmesi. Ve hatta bunları tüm kombinasyonlar içerisinde gerçekleştirebilmesi.
Onu diğerlerinden farklı kılan, vücudu, göz rengi, saçları, burnu falan değil.00 Yorumladoutzenin fiziği adrianadan kötü bence .gğüsleri küçük demişsin ama doutzeninkiler çok daha ufak .zaten çok zayıf oldukları için vücutlarında çıkıntı yok .dümdüzler .
125 Yorumla
Soran+1 yıldoutzen yüz olarak daha iyi dedim
Soran+1 yıldoutzende hiç estetik yok
Soran+1 yılhayır o kızın dudakları orjinal
Soran+1 yılçocukluk resimlerini gördüm aynıyıdı
Soran+1 yılevet aynı işte
Soran+1 yıladrianada dudak dolgusu var asıl canım doutzenin dudakları burdada büyük birinde gülmüş birisinin çekimi daha üstten daha ince çıkmış ama gayet belli oluyor bence dudakları
Soran+1 yılniye görmek isteyeyim gülünce incelmez mi dudak
Soran+1 yıldoutzenin dudaklarında yalnızca kalem var o çok kalın gördüğün resimlerde ama ince değil dudakları o resimde küçük bir kıza görede yani o yüzüne göre hayet dolgun bence.
charlize therondan sonra en beğendigim hatun. sadece güzellik değil çeken, ayrı b cazibesi var anlatılacak bişi değil galiba...
00 Yorumlasempatisi var. şeytan tüyü gibi birşey. cesaretini takdir ettim bu arada :) sanırım sen de iddialı bir güzelsin. :) senin fiziğin daha iyi değil mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılfiziğimi beğeniyorum ama ben manken değilim o yüzden kendimden bahsetmem yersiz.
Soran+1 yılyükselenim akrep.
Soran+1 yılsanada.
aynı renk aynı ısık yok bu kızda adrıananın fızıgı yuzu gozu dudakları sacları bakısları sankı bu dunyadan degıl guzellık olarak kusursuz yaratılmıs
124 Yorumla
Soran+1 yılyüz olarak dersen katılırım ama fizik dersen çok büyük haksızlık olur fiziği çok güzel olan kızlar için.
Soran+1 yılkusursuz yaratılış dediğin için dedim
Soran+1 yılo resimde hamile değildi ki çok öncenin resmileri o.
- +1 yıl
vıctorıanın baş meleği gibi bi se yanı bu kadın onlar kolay kolay her mankenı cıkarmazlar oraya mesela mıranda kerr de harıka bı kadın yanı hepsı orjınal bı kopyasını bulmak zor ama tabı zevk meselesı saygı duymak lazım sen bu konuda baya bı secıcısın bayan fızıgını ıyı analız edıyosun galıba kendı fızıgın mı senı buna ıtıyo yanı kendı fızıgını begenmeyen bı ınsan bu olaya bu kadar ayrıntılı bakmaz dıye dusunuyorum
Soran+1 yılfiziğimi beğeniyorum evet ama objektif davranıyorum dediğin gibi baş melek olması içini birin fiziğinin çok iyi olması gerek diye düşünüyorum ben belkide belime çok özen gösterdiğim için bir kadının fiziğinde kalın bir bel görünce güzel bulamıyorum.
- +1 yıl
kadını yıktın benım gozumde tamam dur :)ben onun belının cok ınce oldugunu bılıyodum bu zamana kadar sen sımdı benım kafamdakı adrıanayı aldın darmadagın ettın bıraktın valla neyse ama ozguven tamam senı elestırmeye hakkım yok ben bu konuda daha egoıstım dıyebılırım fızıgımı hıc kımseyle kıyaslamam kendını seven bı ınsanım o yuzden bı kadın olarak sen etkılenmeden daha objektıf bakmıs olabılırsın yorumların daha gercekcı olabılır ama baska bı kadın ısmı soyleyıpte onu da gommene izin vermem:)
Soran+1 yıladriana bütün bunlara rağmen mükemmel ama benim gözümde :D
Soran+1 yılbende bu tiplerdeyim fizik olarak kalçalarım daha yuvarlak ve dik ama göğüslerim belim aynı kelly brook belki o yüzden beğeniyorum onu.
Soran+1 yılgüzellik yarışmasında seçilen kızlarla alakam yok 1.85 boyundalar yani adriana,doutzen,miranda vs. kısa kalıyor onların yanında orda tek dikkat ettikleri şey bu boy artık ve küçük göğüslüleri seçtiklerini farkettim mankenlerinde daha küçük göğüslü ve daha düz kalçalı olması lazım bu işler için uygun değilim yani haliyle başvuru yapmadım.
Soran+1 yıletrafımdakilerde beğeniyor ama dediğim gibi böyle işler için daha düz hatlar gerekiyor.
Soran+1 yılizmir arkadaşlarımdan bahsettim.
+1 yılBenim vazgeçilmezim tanımıyorum bile ama bu güzelliğin yaşaması için canımı bile vermem :) link
04 Yorumla
Soran+1 yılçok güzelmiş
- +1 yıl
Öyledir... manitam oldum borcumda olmasın..
- +1 yıl
angelina valentine ye benziyor lan bu :)
+1 yılTavırları. Kadın gerçekten çok seksi. yok böyle dans video'sunu defalarca izlerim. Bıkmadan izlerim o video'yu art arda. Süper bir kadın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın çok hoş.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYıldızı yüksek.Hem Gözleri dünyaya bedel.Bırak her tarafı kusurlu olsun.
10 Yorumla bir erkek olarak adrianayı yorumlamak bize düşer eleştirmek size :D adriana saf güzelliği var kabul etki vücududa şahane ve erkeklerin çoğu yatakta öyle birini hayal eder herşey onda beeeee :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok itici bi kadın bence şeytana benzio ama her yeri ortada oldugu için begenilio...beren saatimiz naz elmasımız çok daha güzel bence...
00 Yorumla
+1 yıllinkteki hatun daha hoş .. ayrıca bir erkek olarak adrianayı çekici bulmuyorum.. sadece sempatik..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. ondan daha guzelılı var mesela ALESSANDRA AMBOSİO buda vıctorıa secret mankenı bu kadaın daha guzel ve cekıcı bence
02 Yorumla- +1 yıl
Cansın ambrosio nun 5 yıl önceki hali oturup izlenmelik...
bu verdiğin linkteki adriananın yedeği bile olamaz bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama objektif olursak daha güzel neden ona rağmen adriana daha çok parlıyor onu sordum
Soran+1 yılyüz hatlarını çok beğeniyorum onun.
sadece yüz ve omuz e abi manken olduğu için bir de boy
01 Yorumla
Soran+1 yılboy çok önemli bir etken değil benim için zaten tüm mankenlerde var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöz dudak ve fizik, aslında kaşlarını biraz daha inceltse süper olacak
08 Yorumla
Soran+1 yılgöz tamam bende gözlerine bitiyorum ama çevremizde bir kızın ağız yapısı öyle olsa beğenmezdik kabul edelim dişleri kötü çünkü adriananın en büyük güzelliği koyu saçlar esmer ten ve renkli gözün bir bedende toplanması bence.
Cevap sahibi+1 yılbence dudaklar ve dişler güzel, ama zevkler ve renkler işte
Soran+1 yıldoutzenin dudakları daha güzel ama gördün mü verdiğim linki
Cevap sahibi+1 yılburaya da link atarsan
Soran+1 yılevet biliyorum yinede harika bence kadın sarışın kaşlarıda sarıymış doğal olarak ve çok küçük o resimde ayrıca yüzünde hiç makyaj yok ve estetik olmadığı aşikar kaç kadının bu kadar harika yüz hatları var ki?sadece kaşlarını boyamış olması yetiyor mükemmel olmasına.
Cevap sahibi+1 yılben Lia'yı seviyorum
resmıne bakınca bıle erkegı aptallastıran bı guzellıgı var farkı bu heralde
00 Yorumlakadını çekici yapan ölçüleri değil çekiciliğidir. dip not: enine boyuna 1m de olmasın tabi
00 Yorumla
+1 yıl10 sene sonra hiç bişey genç olması takılmamak lazım..
10 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum kendisini oldukça itici hareketleri var
00 Yorumlabebek gibi bir sıfat VE kısrağımsı bir fizikmi dersiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılo doğru
Adriana Limayı begenmiyorum
12 Yorumla7 dakika önce oturdun bunlarımı düşündün
17 Yorumla
Soran+1 yılevet çünkü adriananın bir resmine denk gelmiştim.
Soran+1 yılbenim anlamadığım olay bir kız başka bir kızdan bahsedilmesine o bahsedilen kişi süper model bile olsa tahamül edemiyor.
Soran+1 yılsen kendini düşün dur cevaplayan :D
- +1 yıl
soran gecenin bir yarısı benle hiç bir alakası olmayan birnin götünü başını gözünü dert edip düşünecek soru yapacak bir düşünce şeklim yok aldın yürüdn gittin sende ya :D
Banane ki hemde erkek olsan anlayacamda birde kızsın sorunun ne senin
kendimi düşünüyorum en azından benimle ilgili bir şeyi düşünmem gerçekten anlamlı oluyor.
Soran+1 yılsadece erkekler mi bakabilir bir kadına?ben güzel olan herşeye bakarım ve bakmaktan haz duyarım.illa cinsel bir çağrışım yapması gerekmiyor ve evet merak ediyorum çünkü insanı içine çeken bir havası var kadının madem konu dikkatini çekmiyordu gelip yazmanada gerek yoktu diye düşünüyorum.
+1 yıladriana lima'nın gögüsleri küçük mü ? :DDD haha
011 Yorumla
Soran+1 yılevet küçük siz erkekleri kandırmak çok kolay :D
- +1 yıl
- +1 yıl
beni kandıramazsınız ^.^
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılbana kalkıpta silikonlu sütyenli hallerini göstereceksen o resimlerde büyük sayılır evet ama gerçekler acıdır .D
- +1 yıl
slikonlu tabiki.. o kadar güzel hatun.. güzelliğine slikon yaptırarak dahada bi' güzellik + seksilik katmış
Soran+1 yılama küçük olduğunu değiştirmiyor bu.
- +1 yıl
orjinal kendi göğüsü küçük ama güzelliğini o küçük göğüsler değil slikonlu göğüsler + bakışlarındaki asalet, göz rengi ve ten renginden alıyor..
Soran+1 yıltamam o zaman
+1 yılValla bana çok masum geliyor duruşu :))
00 YorumlaSürü psikolojisi.
23 Yorumla
Soran+1 yılama aurası var şimdi
Soran+1 yılgözleri gülüşü sempatisi.
Para onu ozel kılan
12 Yorumla
Soran+1 yıldiğerlerindede var para
+1 yılTen rengi,gözleri
11 Yorumla
Soran+1 yılona katılıyorum.
+1 yıleneerjisi iyi
10 Yorumla
+1 yılbence çok sempatik.
12 Yorumla
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
evet tamamen bu yuzden essiz.
bir cok güzel kadın var.
ama yüzü o kadar tatlı konusması hareketleri o kadar sempatik ki farklı gibi görünüyor digerlerinden
Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. bebeksi bir yüzü var
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026