Hastayim ve sevgilimin yaptığı beni yıktı...

sevgilimi çok seviyorum ve çok ilgi gösteriyordum olayı kısa anlatcam. yanımdayken mesaj geldi ve telefonunu göstermemek için telaşlandı durumu farkına varsamda seslenmedim. konuyuda hiç açmadım telefonunda 'bbb' diye kayıtlı olan biriydi ve sormadım. aradan belli bir zaman geçtikten sonra ben rahatsızlandım midemde kronik hastalığımın olduğunu öğrendim. ayrıca kolesterol demir eksikliği ve kastan o kadar çok kilo verdim ki ama buna ramen neşeliydim. sevgilime sabah hastaneye gideceğimi söyledim gelcem dedi beraber gittik hastaneye anesteziyle endoskopi yaptılar uyandığımda başucumda şebeklik yapıyordu bana ben anestezinin etkisindeyken videolarımı çekmiş.

hastaneden çıktıktan sonra cafeye gittik onu nasıl çok sevdiğimi anlatamam. öyle konuşurken telefonunu verirmisin dedim biraz kaçamaklı oldu sonra çıkarıp telefonunu yan tarafa eğilip mesajları sildi bende gördüm sonra itiraz etti kandırdım silmedim bişey diye. ben tamam dedim ve dışarıyı izlemeye daldım canım acıyordu zaten. sonra bana sinirlenip dışarı çıktı 5 dkk gelmedi geldiğinde ağlıyordum ve sarıldık falan ama çok yaralıydım artık desteğe ihtiyacım varken bunu hazmedememiştim eve gelirken alkol aldım içtim içtim mesaj attım şimdi uyuyacağım seni çok seviyorum uyanamazsam seni sevdiğimi unutma yazdım sarhoştum o anda telefonu kapattım akşam kendime geldiğimde açtım telefonu uyan artık yalvarırım aşkım tarzında mesajlar vardı ve ben cevap vermedim numarasını engelledim telefonumu kapattım 2 gündür açmıyorum aynanın karşısına geçip kendime bağırdım yanımdayken bile o kızla mesajlaşıyorsa benim ne önemim var diye çok yıkıldım ama sevdiğine inanıyordum şimdi öyle çelişkideyimki morale ihtiyacım var iyileşmem için. ve 2 gündür telefonum kapalı olduğu için sizce neler hissediyordun şu anda siz olsanız sizi bu kadar seven biri hasta olup bir anda ona ulaşamaydınız neler hissederdiniz?

sizce doğrumu yapıyorum değerimi anlamısını istiyorum sadece ve birazda yalnız kalmak
Güncellemeler
+1 yıl
ve görüştüğümüzde çok eğleniyor gülüyorduk beni çok masum ve hayat dolu görürdü sabahın 7sinde hastaneye benimle gelmesi sevgisinin göstergesi değil mi o kız mı yoksa benmi sürekli sorulardan depresyondayım ve kendimi bi yerlere kapatma aşamasına geldim artık
Güncellemeler
+1 yıl
nasıl değerimi anlamasını sağlarım ne yapmalıyım yaaaa :(((
Hastayim ve sevgilimin yaptığı beni yıktı...