Kızların tip olarak beğenecekleri biri değilim.Hatta kaçacakları bir tipteyim şişman ve gözlüklüyüm.
Artık yalnız olmak benim kaderim mi?
Artık yalnız olmak benim kaderim mi?
buna kaderim dersen,beynin de tabi ki inanırsa ki inanır,zor senin işin...
sen kimin için yaşıyorsun,önce bu sorunun cevabını ver
tek başıma değerli bir bireyim diyorsan yolunu blursun
ayırca zayıflamak elinde,gözlük zaten hiç itici değil
zekanı,ahlakını da güzelleştirirsen nasip dersin artık:)
hem dünyaca ünlü,çok beğenilen bayanların eşlerini de kimse beğenmiyor ama onlar beğeniyor
demek ki her şey dış grn. değilmiş:)
karakterleri çekici geliyor...bu karamsarlıktan kurtulursun umarım
karamsar olmak gerçekten önemli bir sorun ama ben bu konuda hemen hemen 15 yıldır aynı fikirdeyim.
bn kendimi kasmıyorum son derece doğal bir insanım. sadece beğenilen biri olmadığımı düşünüyorum ki bu da alenen ortada yani hocam gerçekciyim yani.
hocam hangi düşüncem itici onu çözemedim.
e ne yapayım hocam herkes bana bayılıyor mu diyeyim.gerçekleri konuşmayayım mı.ben abartmıyorum olanı
peki ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için.
reddedildiklerimi reddedilme şekillerimi yazsam manas destanı olur.Pek korkmadım konuşmaktan hissettirmekten.
yok hayatımın merkezi ypamıyorum normal hayatıma devam ediyoruö
Sempatiksen beğenilirsin.
pek sempatik değilim hocam.
sempatik diyince akla gelen ilk şey ben olurm ama beyinsiizm şansım nedir muhterem ?
nasıl oluncak o.
zengin dğeilim gariban da değilim orta kalem.Sıcakkanlıyımdır ama biraz sert duruyomuşum.
kim olduğumu bildiğini düşünmüyorum.eğer düşündüğün kişiysem ona özelden mesaj at.
Ümitsizliğe Kapılırsan Bitersin
Önce Alfabeyi Nasıl Dans Ettirirsin Bunu Öğren ( Biliyorsan Görmedin Say )
Kiloluyum Bende Kiloya Karşıyım İstersen Zayıflarsın İmkansız Değil
İçine Kapanıksan Hadi İçim Seni Tatile Yolluyorum De Ve Geri Gelmesine İzin Verme :)
Parfüm Etkileyici Kokulara Yönel
Geriye Ne Kaldı Nasıl Bayan Bulacağın
Başını Pencerenden Çıkar Bak Ordaki Hayat Geri Çek Bak Masanda Kare Bişe Var :)
Bol Şans .)
Dostum kızlar gerçekten dış görünüşe önem veriyorlar. Senle konuşurlar ama sadece konuşurlar. Acı ama gerçek. Bak ben eli ayağı düzgün biriyim. Ama genede konuşamıyorum kızlarla. Sen hem benim gibisin + fiziksel olarak hoş değilsin. Önce "öz güven" in yerine gelsin sonra zayıflamaya bak. Gözlüğü düşünme. O önemli değil. Sen zayıflasan da özgüvenin olmadığı için emin ol gene yalnız kalırsın. Bende özgüven çok yok az da değil. Çekigenim işte napıyım.
aynen böyle sadece konuşuyorlar bazısı konuşmayı bile istemiyor.fiziksel olarka hoş değilim ama pek özgüven sorunum yoktur.
Zayıfla.
Cevap
17Cevap
bence yanlış düşünüosun! şişman olmakla bi alakası yok ki! geçenlerde bi çift gördüm adam gayet şişmandı ama gayet de mutluydular.. bak ben zayıfım gerçi çok da zayıf değilim ama şişman da değilim ama benim bi sevgilim yok..bu işler biraz kabiliyet sabır meselesi kuzum ya
hocam yaşım 27 tek bi ilişkim oldu büyük ihtimalle o da beni kullanmak için buldu.kabiliyet muhakkak önemli de karşındaki insanın seni istemesi lazım istenmedikçe ne kadar zıplarsan fayda yok.
Güzel kız-çirkin erkek kombinasyonundan çok gördüm :) Fizik her şey demek değil. Ayrıca kendini çirkin görüyorsan kilondan şikayetçiysen zayıflamaya çalış
Diyet şart. Heleki azıcık kiloyu takıntı haline getiren kızlar hayalindeki prensi şişko hayal etmez. Yani yanlış anlama kilo vermek sağlık içinde sosyal faaliyet içinde iyi.
diyet yapmak öyle kolay bişi değil hele benim ağırlığımda biri için.
Haklısın bende zorlandım yaparken :/ Zolanıyorumda reflude var aç kalınca mide kaynıyo. Ama en azından yağlıyı ekmeği keserek başla
hocam 130 kg'yum bn düşün yani.
Diyetisyene gitsen oyle bir fayda görüyorsun ki. 16 Yaşında 80 kilo olan tanıdık vardı. Dietisyene gitti. Her kontole gittiğine mutlaka 3 kilo vermş oluyordu
değiştir kendini, bi kere başladın mı o kadar zor olmadığını göreceksin. ben değiştirdim
nasıl değiştireyim hoca
söyle bakalım
kızlar dışgörünüşe çok önem verirler. fiziki görünüşünü değiştiriyosun. buna vücut ölçülerinle başlayacaksın ve inan bana hiç kolay olmayacak. spora başlıycaksın. fit bir adam haline gelmen yaklaşık 3 seneni alacak. sonra tipinle ilgili değişikler yapacaksın, estetik gerekiyosa hiç kaçınmadan yapmalısın. sonra iyi giyinmeyi öğreneceksin, bu en basiti, nasıl durman gerektiğini, nasıl konuşman gerektiğini, kızların tercih edebileceği erkek modeli haline gelmen gerekiyo.ben bunların hepsini yaptım
hocam yaşım 27. 3 senede kilo versem ederim 30. işim gereği yakında g.doğuya gideceğim orada mı kullanacağım bu taktikleri şırnak dağlarında.
ben değişime 26 yaşında başladım. tercih edilen erkek olmak istiyosan yaparsın. sana kalmış. ben yaptım oldu
olum dua et korku filminde değilsin ilk sen ölürsün valla :)))
Hayatın korku filmi gibi, e o zaman tez vakitte öl şişman ve gözlüklü herif!1!1!1!1
tez vakitte dğeil de ylanız öleceğim aşikar gibi.
ben eksilemedim kardeş.
kendini geliştir kitap sinema muzik sosyal hayat sonrası duzelir emin ol
kültürel olarka gelişmiş entellektüel biri olduğumu düşünüyorum hocam odun değilim.
hımm. bu konuda sana katılıyorum.bu konuda eksiğim olabilir.teşekküler.
bülent ersoy bıle evlenıyorsa su melekette. bence yok yere uzuluyorsun
gülüm en kısa zamanda spora başla ben sana yardımcı olurum gözlüğüde modaya uydur olur bittter uzulme bu kadar
öncelıkle diyet yapcan dostum bıseylerı elde etmek ıstıyorsan yatarak olmaz..Bende azcık zayıfım 1 haftadır tıka basa yıyom ...
şişman ve gözlüklüysen s*çtın panpa :D Zayıflıcan artık başka çaren yok
usta bu kadar kötü bakma olaya.ayrıca kiloda senin elinde olan bir şey düzeltebilirsin kendini.
haline şükret,biraz sabret,eline talim et, sonrada guslet.
yani diyorsun ki elizabet
e bi zahmet
hayallerimdeki gözlüklü ve şişman çocuk yoksa senmisin? bide zekiysen olur
zekiyim.
birinin benimle kafa bulduğunu anlayabilecek kadar:D
fiziğini değiştirmek senin elinde. kilo verir gözküklerden kurtulursun. bakımlı bir erkek olursun zekiyimde diyorsun. bu zekanla birleşirse herkes seni ister. kendine bak yani gerisi gelir. kendine 1 yıl ver değiş ve gel :)
kilo öyle ha deyince verilmiyor.
sen de fazla güzel bişey bekleme, zaten fazla güzel olan belalı olur havalı olur.
çok güzeli aramaya zaten gitmiyorum da gayet vasatiler bile şutluyor.
kendine güveni kaybetme, aç gibi de olma. senin durumundan beter durumda olan, erkeksizlikten çıldıran kızlar var emin ol. cool ol, sempatik ol gerisini boşver. manken bile ayarlarsın öyle. fıstık gibi hatunlar kapıcıya, tüpçüye iş atıyo. bu işler an meselesi.
yok hocam hiçbir zaman aç gibi saldırmadım hep efendiliğimi mütevaziliğimi korudum.ama sonuç hep 0 oldu.
sen dediğim gibi cool ol, sempatik ol. arkadaş diye düşündüğün hatun sana özel ilgi göstermeye başlayacak. o seni talep edecek. bi de aşk, seks mevzusu açma. sırf matrak, dert paylaşımı ayağına yat. bu olursa tip ve para geri planda kalır. esas olan muhabbettir.
mesela o yöne evrildiğini ansıl anlıycaz hocam.
her kadının huyu ayrı, bu sorunun kesin bi cevabı yok :) senden bişeyler istiyosa bil ki ilgileniyordur. mesela akşam seni telden arıyorsa, mesela alışverişe çıkcaksan ben de geleyim diyorsa... ve sen hala sosyal bir olay için teklifte bulunmuyorsan bozuk çalmaya başlar. örn; ...'ya gidiyosun haber vermiyosun, hasta oldum bi aramıyosun gibi. yani beklemiş ama yapmamışsın. beklemesi ise senden hoşlandığındandır emin ol. ben tecrübelerimden böyle biliyorum. dediğim gibi rahat ol, sempatik ol.
hımmm güzel bir yaklaşım ama sonunda böyle bişeyde umutlanıp armut gibi ortada kalmakta var.ama daha değerlendirici olcam bu konuda.
kardeş ben sana ne diyorum umutlanma, bırak hatun umutlansın. onları azdıran da o. kadınlar kendini süründürene aşık olur. umut yok, unut umudu falan. ama bol muhabbet et, çıkmak için konuşma, sırf muhabbet için konuş. o sana aşık olur zaten. yeter ki sıkıcı olma kıza karşı. kadınlar, özgüveni yüksek, liderliği olan, konuşmasını bilen, hoşsohbet erkeklerin peşinden gider.tip para falan sonra onlar. kadını da ele geçirdin mi tamamdır.
diyelim snn dediğin gibi oldu o işe döndü böyle tepkiler vermeye başladı bundan sonra ne olacak.
bn genelde iyi arkadş olabiliyorum fazlası değil.
uygun ortam sağlamalısn.ev araba deniz kenari gibi
1- Zayıfla
2- Lazer ameliyat ol.
1.si öyle kolay ha diye olacak bişi değil fazlam 30 kg kadar.
2.si henüz tam güvenilri değil.
hocam öyle ha deyince 6 ayda falan verilecek bi kilom yok benim.tam tamına 130 kg yum ben.
Maddi durumun nasıl dostum ?
orta.
Günümüzde görünüşün pekte bir önemi yok. İmaj değiştir derim. Nette örneklerini bulabilirsin.
kolay gelsinn .
kolaysa başına gelsin de gör:D
senı sevmeyen ölsün gardass
akıl oyunları kelime oyunları olayı çözer...
evettt kanka.:D
eyvallah kanka.
korkuyorum görücü gibi bi işlere gircek olsam da reddedileceğim gibime geliyor.
ama öyle de düşünme bak yaa. içinin güzelliği daha önemli emin ol.
içimin güzelliğini biri görmedikçe bana ne :D
ozaman yapcak bişey yok ahahaha.:D
Bogazdan atla </3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar