Düşüncesiz bir sevgili. Sevgilim beni hiç anlamıyor.

Sevgilim beni hiç anlamıyor dün rahatsızdım benimle hiç ilgilenmedi bana seni rahatsız etmim diyor, Neden kötü günümde yanımda olmuyor bende tamm peki rahtsız etme o zaman dedim..5 saat mesaj atmadı sonra mesaj attı aşkım vs sözler söyledi cevap vermedim 5 -6 tane mesaj attı cevap verdim ben hala rahatsızım yine uzaklaştırma alabilirsin, dedim. Hala iyileşmedin mi aşkım dedii.boşver ilgilenme sen,dedm. ya neden ters ters konuşuyon dedi. Konuşturanlar sağolsun, ben hastaym diye yanmda olacağına uzaklaşıyorsun dedim.. İyi uykular yazmışş. Sabahta mesaj attım çok düşncesiz birisin ,dedim .Evet ben çok düşüncesizim, dedi.. iyi Sen böyle olmaya devam et sana bişeyleri anlatmak boş sen hep kendi bildiğini okursun ben üzülmüşmüyüm krılmışmym hiç önemi yok. En iyisi konuşmamak,susayım ben belki yanlız kalınca ne yaptığını anlarsın dedim. Hiç cevap vermedii beni hep böyle yaparak çok üzüyor :( şuan mesaj atmak istiyorum, fakat davranışlarına çok kızıyorum beni anlaması için mesaj atmayayım mı ? ve kaç gün mesaj atmazsam gerçekten sinirlendiğimi anlar ..
Düşüncesiz bir sevgili. Sevgilim beni hiç anlamıyor.