Benimde 4 aylık bir ilişkim var. İlklerde hep ben konuşurdum,ne bileyim hep şımartırdım. Çok kaynatırdım onunla. Oda o tür konusmalarda kendini gösterirdi. 4 ay oldu,bizde konusucak birşey bulamıyoruz. napıyorsun nasıl gıdıyor nerdesn, kacta eve gıdıceksın gıbı şeyler. aramızda mesafe var zaten o ıstanblda ben sakaryadaym üniversite yüzünden. 1.5 ayda 1 kez görüşebiliyoruz belki 2 ayda falan. kelimelerin gücüne inanmalısın. Klasik Napıyorsun dediğinde sıkılabilir. Ben bu sorunu böyle bi çözüm buldum. Sıkılmayacağı şekilde konuşuyorum.
Unutma, en iyi cevap, en iyi soru sorana verilir. Örneğin: Napıyorsun değilde .
Günün nasıl geçti bitanem? Neler yaptın. Anlatırmısın bana. Gibi . Emin ol konuşmaya tesfik ediyorsun. Cevap verdi şunu şunu yaptım dersaneye gittim ordan eve geldim vs .
Hem onayla, hemde tekrar bisoru sor. Çok yorulmuşşundur, Nasıl gidiyor dersanen? Dersler nasıl anlıyabiliyormusun? Gibi . anladın sen beni. kesinlikle napıyorsun hıc oyle oturuyorm gıbı konusma. Sıkılabilir.
en ınce ayrıntısıyla anlattm. umarım yardmcı olabılmısımdır.00 Yorumla
dostum geçmesini bekleyemezsin. ilk buluştuğunuz yerde ona '' hemen boynuma atlayıp bana sarıl '' de ve sıkı sıkı sarılın aranızdaki buzlar ericektir. ayrıca bir kız üstünde en kısa yoldan üstünlük kurmak istiyorsan yakın mesafeden ellerinle omuzlarını tut ve sars onu. tabi nazikçe ve bu arada seni seviyorum duydun mu ? de :D tecrübe edilmiş ve başarılı sonuç alınmıştır :)
02 Yorumla- +1 yıl
bizim birbirimize sarilmadigimiz dakika yokki :)
arkadaşım, ilişkilerde insanlar herzaman konuşmak zorunda değildir. bazen ortak bir sessizliğe sahip olmak bile güzeldir. ille de ee hadi anlat anlat deme. bazen bir şımarıklık veya espri falan yap. illa her daim ciddiyele konuşmak zorunda değilsizniz. rahat ol. olur böyle şeyler. herkesin yaşadığı olağan bir dönem geçiriyorsunuz.
10 Yorumla
Bence sene tutuksun ki konuşacak konu bulamıyorsunuz. Eğer sen de tutuk olmasan onu konuşturabilsen konuşucak bi konu açabilsen zaten böyle bi sorunla gelmezdin. Belki o da seninle ilgili aynı şeyi düşünüyordur nerden biliyorsun ki? Tek taraflı bakmayalım lütfen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kötü bir dönemde olabilir ama eğer senle konuşmuyorsa anlat vs gibi. sıkılmış olma ihtimali yüksek. konuşacak birşeyler bul. ondan bekleme. ben de dahil olmak üzere ee hadi anlat tarzı konuşmaları hiç sevmem
10 Yorumlayapısıyla alakalı. benimde erkek arkadşaım öyle. konuşmayı sevmez. mesajlaşmayı da. günde 10-15 dk konuşuyoruz telefonda genelde. birlikteyken mutluyuz ama uzakta biraz daha az oluyor haliyle
32 Yorumla- +1 yıl
sevmek le alakasi yok diosun yani? kisilik meselesi? gerci ilk bastada böyleydi simdide böyle aslinda degisen bisey yok ama ben yeni farkina vardim heralde.
uyuyakalmıyordur o konuşucak konu bulamayınca sen de konuşmayınca uyudum diyordur mecburen
01 Yorumla- +1 yıl
sanmam..bikere oyun yaptim askim hastanedeye kaldirildim. (piskopatimdir) uyandiktan sonra gece üstünü giyip hastaneye gitmis. bende yalandan dedim ciktim bile :S :D
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbahset film,müzik,tiyatro veya eğlence yerlerine götür kafa dağıtın biraz anlaşılan sorunları var anlatmıyo sana belli ben bundan bunu anlıyorum
00 Yorumla espiri yap güldür değişik ortamlara götür romantık komedi duygusal ne bileyim süprizler yap hiç ummadıgın zamanlarda cık karsısına gibi gibi
00 Yorumlaçok muhabbet tez ayrılık getirir prensibini benimsemiş kız şaka bi yana daha ne istiyorsun benim bayan arkadaşlarım ablalarım var aman allahım cinnet geçiricem kaçacak yer arıyorum :) yerinde konuşmak en güzeli
00 YorumlaBence al karşına konuş. Konuşun. Bol bol. İçindeki herseyi anlatsın. Sor sende imkan tanıoona anlatması için. Dert bir katran akitmali içinden. Yoksa yüreği dağlar.
00 Yorumla
+1 yılherseyi problem yapmayin yaa bazi insanlar cok konusmaz ne var bunda..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Zamanla herşey düzelir oluruna bırakın birbirinize alıştıkça bu problem çözülecektir. Birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın
00 YorumlaAbi gangnamstyle nickli biriyle konuşacak ne olabilir ya?Dua et arkadaş hala senle..
03 Yorumla- +1 yıl
ne alakaysa nickle..
+1 yılDaha 3 aylıkken böyleyseniz işiniz zor.Sen konu açmayı dene
00 Yorumla
+1 yılNapsın kız konuşçak bişey bulamıyo demekki sen konuştur nie ondan bekliyon hep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte mesajlaşınca heyecan kalmıyo.bence fazla mesajlaşmayın derim.iyi değil ya o kadar ne konuşuyorsunuz hiç anlamıyorum
00 YorumlaDonuk kız olabilir karakter meselesi...Konuşmayı sen başlatacaksın artık yapacak bir şey yok.
00 Yorumlauzandıysa iş bitmiştir zaten kesin uyur en azından ben böyle biliyorum
00 Yorumlafazla sıkmamak gerek diye düşünüyorum, sevmiyorsa bırakır gider...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkıcı ya.telefonda konuş,mesajlaş ne günlere kaldık.yüzyüze de görüşüyonuz e sıkılırsınız tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yıllık bir ilişkim var arada kafamı dinlemek için telefonu kapattıgım oluyor. Belanı mı arıyorsun kardesim ?
00 Yorumla
+1 yılBelli ki sorunları var ona destek olmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılsıkılmış mı ne
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat