kendimi boşluğa bırakmak,maceraya atılmak zor olur.kaldırabilir miyim bilmiyorum.
o ne yaptığını bilince ben de emin olabilirim belki.
Yaşın 18 19 filan olsaydı belki saçmalamış derdim ama 25 yaşındaysan hocan yaşında birisinden hoşlanman normal tek yanlış yaptığın sevgilin olduğu halde kapılıp onu düşünmen, unutmak istiyorsan boşa çırpınma sadece dershane bittikten sonra unutabilirsin tabi birde telefonu, resmi vs hatırlatacak bir şey olmaması lazım. Açılmak istiyorsan ilk önce sevgilinden ayrıl çünkü erkek olarak böyle bir durum bana bile dokunuyor :) sonra telefonunu alırsın hocan nasıl olsa hemde dershane özel yer olduğu için hocanla muhabbet kurman zor olmaz sonra ders günlerinin dışında bir gün denk getir ve mesaj at hal, hatır sormakla başla bugün dershaneye gidecem sizde oralardaysanız görüşelim diye yapıştır hemen :) zaten sana pas verecek olursa ona göre konuşur gerisi de sizin aranızda artık.
telefonu maili msni herşeyi var :) çok haklısın sevgilimin durumunda ben olsam mide kanseri olabilirdim.. bu yazdıklarını yapmayı çok düşündüm. fakat daha bir aydır tanıyorum, vereceği tepkiyi asla kestiremem.zamana bırakmaya çaıştım.o sekiz ayın sonunda ben haala onun hayaliyle yaşıyorsam konuşmayı düşündüm.. fakat ufak bir sorun daha var ki,kendisinin de kız arkadaşı var :) mesajını en iyi cevap yapıcm ama daha yeni üyeyim.umarım yapablrm.
bilemiyorum ki.. ben safça anlatırım.olay başka yönlere kayarsa herkes için çok kırıcı ve üzücü olur.. zamana bırakıp kendimi tanımladığım zaman bu karara varmalıyım sanırım.
Bir ayda tanıdığı kadarıyla hoca sana tebessümle yaklaşıyorsa ve ilgi göstermekten kaçınmıyorsa seninde çekineceğim bir durum yok ama illa zaman geçsin dersen bunun sana en iyi avantajı sevgilinden ayrılman olur, ilk sevgilinden ayrıl sonra hocanın bunu fark edeceği kadar zaman geçmesini bekle. Belki sevgilinin olmadığını bilmek muhabbetinizde daha yakın olabilme imkanı verir.
arada kantinde sürekli yanımda,ama sevgilimi görünce bi yolunu bulup yanımdan ayrılıyor.. bir iki kez ders bahanesiyle yazıştık. gayet normal gibi herşey. ayrıca sevgilisi var, bu çok önemli bir durum. işte bu nedenle kendimi tutmam gerektiğini düşünyorum. zaten benm sevglm varken o açılamaz. zamana bırakıp eğer duygularım aynen devam ederse, dershane bitince konuşmam gerekecek.
Anladıklarım doğruysa hocada sana karşı boş değil gibi ama niyeti nedir onu bilmek zor senin gibi gördüğünde etkilenmişte olabilir, farklı bir gözlede bakabilir. Ama boş olmadığına kanaat getirmiş durumdayım. Dediğim gibi sevgilinin olmadığını gördüğünde daha yakın olacaktır, sevgilisine aşık değilse senden hoşlandıysa ayrılma şansı var tabi seni rahatsız etmeyecekse bu durum ileri gidebilirsin.
kimseye kötülük yapamam ki... belki o kız da onu çok seviyor. böyle bir şeye sebep olmak istemem. çok sosyal,niyeti nasıl bunu özellikle şuan anlamak aşırı zor. sevgilimden şuan ayrılırsam dershaneye de gidemem çünkü o da orada olacak..
saol valla :)
hayallerime ve en önemlisi rüyalarıma girmesine engel olamıyorum. benm tek çarem beklemek...
teşekkür ederim...bunun kararını en kısa zamanda vereceğim. çünkü bi yanda da seneler ve bunca emek var.
elimde biri var arayışa gireyim asla demedim zaten. beni çok güzel anladın. çok saol. bunun kararı anca kendimden emin olunca verilecek sanırım.
annen ve baban evli... annen gidiyor dans kursundaki eğitmenine yazılıyor. nasıl bakarsın olaya? ya da baban yapıyor. hadi bunu da beğenmedin bunu sevgilin(!) yapıyor. bir hayal et. sinirden delirirsin, intikam kurarsın.
madem aşık oldun, gidip söylersin demiyorum. orası beni ilgilendirmez. ya şu an takıldığın çocuğun duyguları. senin yaptığın resmen ... yani. kusura bakma ama. kafanda şöyle bir kurgu mu var yoksa? ondan ret cevabı alırsam eldekinden olmayayım?
ben bu durumda şunu düşünüyorum. şu an görüştüğün kişiye hiç SAYGIN kalmamış. artı senden hoşlandığını söylemiş sana. bir de şuna inanıyorum: ne yaparsan yap elbet bir gün sende aynısını yaşarsın.
aşık olmak suçsa evet suçluyum! beynimi herşeye kapamam gerek o zaman. ondan bi cevap beklemiyorum anlıyor muusn? sadece duygularımdan emin olmaya çalışıyorum.
açılcaksanda acılmıcaksanda yapmanın farz olduğu tek bi şey var sevgilim dediğin ama artık beyınen ve kalben sevgilin olmayan o çocuktan ayrıl.sonrada canın ne istiyorsa onu yap.ama kimseyi ya o beni istemezse bu da elımde dursun deyip yanınızda tutmayın...
Bence hocan bunu hissetmiştir garanti ve sanırım yeşil ışık yakmış, eğer hislerinden eminsen önce müsait duruma gelmelisin (sevgili yönünden) daha sonra pat diye değil ama yavaş yavaş yakınlaşabilirsin bence çok normal kurtarmaktansa yüzleşmek daha iyi :))
sürekli gözünün içine bakıyorum,sadece burdan anlayabilir anlarsa ve en büyük endişem de beni böyle boşlukta salak bi kız olarak algılaması. çnkü değiillll. yeşil ışık yaktığı ne var ki? adam ders anlatıyor.
o bakımdan haklısın. o kadar dikkatliyim ki. erkek arkadaşımla en ufak bir muhabbetm bile olmuyor derste. hep ona odaklıyım.o da ilgili yok saymıyor.ama belki de anlamadığı için, ya da beğenildiğini farkettiği için gayet de hoşuna gitmiş olabilir tabi. bu da bir ihtimal.
hiç anlamadı ki sevgilim. hatta bikaç kez onun bana ilgisi olduğundan ya da olabileceğinden bahsetti. yok artık dedim.
5 yaş var aramızda. o çok ciddi. yahu hocayı anlamlandıramıyorum ki şuan tam olarak. ondan bi emin olabilsem zaten..
ayrıca sevgilisi var...bu da küçk ve ciddi bi ayrıntı tabi.
hocanın tavırları belli edecek biraz da..zamana yaydım ben artık :)
Cevap
30Cevap
cümleleri kurma şekline bakarak senin ona aşık olduğun çok açık ve samimi duyguların var. ben derim ki şu an sevgilim dediğin adamdan kurtulmalısın. çünkü bugün sorun olmasa da ileride büyük sorun olacak. hocanın sana karşı hislerinden emin olursan ki olmak için elinden geleni yapmalısın, o da senin yaptığını yapabilir diye düşünerek aşkını ona açıklarsın. kolay gelsin diyorum.
önerilerin için teşekkür ederim.
Benim anlamadığım sevgilin dersde armut mu topluyor hani dakikada bir kız arkadaşına bakar insan nereye ve nasıl bakıyor diye bilmiyorum ben biraz uyanığım heralde asla kaçırmam bakışları ve manalarını...Senin sevgilin enayi olmasa sen bakamazsın hoca zaten sana bakamaz hocaya göstereceği iki keskin bakış hocanın ben napıyorum sevgilim var işim var mesleğim var geleceğim var rezil olmamak var duygularıyla hareket etmesini sağlardı..Neyse cesur ve güzel familyasından gelen bir soruyla daha karşılaşmış bulunmanın memnuniyetsizliği içersindeyim..
hayır demin yazdım zaten.. bana karşı ilgisi olduğunu söyledi ben değildir dedim.
Sana karşı hocanın ilgisini anladıda senin hocaya olan ilginimi anlamadı..Sen değildir derken gözlerin ne cevap veriyordu acaba sevgiline..Senin sevgilinin kafası basmıyor böyle kafasız adamlarda senin işine yaramaz hoca sayesinde kurtulmuş olacaksın..Hocayada selamımı söyle gözleri tahtada elleri kalemde olsun kaşı gözü oynamasın orada onlarca öğrencinin hayatı beyni geleceği var iki dklık göz zinasına milletin öss yle kpss yle oynamasın işine baksın..
hehe çok hoşsun ya yorum hoşuma gitti. :)
bence sevgilim anlamak istemiyordur bu da bir olasılık.
yaa kaşı gözü bi kez oynadı,benim de yüreiğim yerinden hopladı...
Madem onun kaşı gözü oynadı seninde yüreğin oynadı ders dışına çıkarınız hadiseyi..Hocam bana özel test hazırlarmısınız sadece bana yönelik olsun teklifinde bulun..Oda sende gelecek görüyorsa kolay ve basit sorularla dolu kısa bir aşk testi hazırlasın sana..Seçenekleri işaretlerken karalamazsın kalp şeklinde yuvarlak içine alırsın a b c d e seçeneklerinden birini..
Aynı anda 2 kişiyi sevemezsin. Seviyorsam diyorsan, ancak sevdiğini sanıyorsundur. Ayrıca sen tek başına aşık olamazsın çünkü aşk tek taraflı bir şey değildir.
Anlattıklarına bakılacak olursa hocanla ortak yönün çok ve ona hayranlık duyuyorsun, beğeniyorsun da ve bunun aşk olduğunu düşünüyorsun fakat değil.
Ama bütün bu yazdıklarıma rağmen ben yine de hocamı gerçekten seviyorum diyeceksen, sevgilini sevmiyorsundur o zaman. Başta da dediğim gibi aynı anda 2 kişiyi sevemezsin, sevdiğini sanarsın sadece.
ortak yönümüz çok.sanki aynı dili konuşuyopruz hep aynı şeyleri söylüyoruz. fakat ben zaten kesin bana karşı boş demiyorum.. aşk gizliyse en güzeldir en büyük sevabı olandır,bunu biliyor muydun? hocamı sevmiyorum.aşık oldum.
Ee peki hocana aşıksın? Sevgiline de mi aşıksın şimdi? Yarın ikisini birden severken 3.bir kişiye aşık mı olacaksın?
Yanlış anlama yargılamıyorum seni, hocanı sevebilirsin. Benim dikkat çekmek istediğim; ikisini aynı anda sevemezsin.
Ne yapacağın konusuna gelince; biraz daha zaman tanı kendine ve kalbinin sesini dinle. O sana doğru yolu gösterecektir.
asla!iki kişiye aşık değilim. hocaya aşık olduğumu düşünüyorum. dediğin gibi zamanla da bunun gerçekten aşk olup olmayacağını onu daha fazla tanıdıkça anlayacağım. çok saçma gelebilir ama gördüğüm anda, bu olmalı dedim hani olur ya, gördüğün anda olay biter...işte aynen öyle oldu. Allah razı olsun önerilerin için.
Peki bu durumda hocana aşıksın, seviyorsun. Sevgilin ne oluyor, sadece seviyor musun onu?
Bence hocana aşık olduğun anda yavaş yavaş bitmeye başladı o sevgi sende ve çektiğin vicdan azabı bunu yavaşlatıyor sadece.
Ne demek, umarım istediğin gibi olur her şey.
sevgilimin elini bile tutamıyorum ki.. vicdan azabı büyük.. inş hayırlısı olur ne diyeyim.
böyle bir durumda en mantıklısı empati kurmak. koy kendini sevgilinin yerine koy kendini o öğretmenin sevgilisi yerine. sen her yerde onu düşünüyorum demişsin sen geceleri yastığa başını koyduğunda rahat uyuyabiliyorsan çok iyi valla.
bak sabah oluyor ve ben yine ayaktayım. günden güne kilo veriyorum yemek yiyemiyorum. bu hisler ve vicdan azabı öylesine zor ki. benim sevgilime bi kız aynı şeyi hissetse ben de çok farklı şeyler yapardım. iki ucu pis değnek bu. ya kurtulmaya bakıcam ya da sevgilimden de ayrılıp sadece kendimle kalıcam.
bilemem ne yaparsın ama bir insanı seviyorum diyebildğin bir insanı yarı yolda bırakmak olmaz. erkek arkadaşını düşünüyorum vahhh haline yazık şimdi seni düşünüyordur kimbilir belki rüyasında seni görüyordur. kaç yıllık ilişkin?
ve sana bir örnek.: samimi olduğum bir hoca vardı aynı senin hesap sevgilisi vardı tabi bizim hoca boş durmuyor sağı solu kesiyor. aşık kızlar var adama içlerinden beğendiği biriyle samimi oluyor ama daha ileriye gitmiyor kızda dayanamıyor tabi aşık ya hocaya açılıyor. tabi bizim hoca çakal olurmu olmaz mı falanda filanda gönlünü eğlendirdi sonra bıraktı kızı. tabi bu arada sevgilisi öğrenip terk ediyor. bizim hevesini alan hocada terk eden sevgilisine yalvar yakar geri döndürdü ve evlendiler.
ilişkim yıllardır devam ediyor öyle ddiyeyim sana. yalnız örnek dikkatimi çekti. şunu diyemem.bu hoca böyle değil, çünkü bilemem tanıyamam anlayamam. herkes aynı değil fakat egolarını tatmin etmeye çalışan bir adamsa da ben yanlış yapmıuş olurum. doğru ya da yanlış çok yönü var bu durumun.
evet ben sana sevgilin açısından doğru olacak şeyleri söylemeye çalıştım. benim örnekteki hoca ile seninki aynı olacak diye birşey yok. ama bildiğin yolda yürümek varken bilmediğin yola girmek her zaman sorunludur. ben erkek olarak bile yanlış yapabilecek olduğumu hissettiğim, anladığım anda muhabbeti keser başımı önüme eğer yoluma bakarım.
hayallerimiz vardı sevgilimle. bu adam çıktı çıkalı rafa kaldırdım ama o benim için bilinmeyen yol... büyük risk. biraz bekledikten sonra tam bir karar verip devam etmek gerrek.
teşekkürler...
hayatta yaşamda kararlarda sana ait cezası ve sefasının sana ait olduğu gibi. önemli değil
bir kere ona aşık olduğuna eminsen sevgilin artık sevgilin değildir. onada kendinede haksızlık etmeden ayrıl. sonrası hoşlandığın kişiye hafif hafif durumu belli et, zaten o da senden hoşlanıyorsa gerekeni yapacaktır... bol şans..
belki de erkek arkadaşım artık sadece alışkanlığım..
şans dilediğin için teşekkürler.
eğer öyle düşünüyosan ergeç bitecektir, yanlış zamanda yanlış yerde biteceğine doğru zamanda ve doğru yerde bitirmek en doğrusu... ama önce hocana olan duygularından emin olmalısın.
kesinlikle. çok güzel yazmışsın. hocaya karşı duygularımdan emin olunca doğru yerde olacağım ve o zaman verdiğim karar doğru karar olacak.
teşekkür ederim, hadi hayırlısı bakalım :)
Var mı platonik aşk gibisi. Bırak platonik kalsın, yaşadığın duyguların tamamının tadını çıkar. Ne diye kendini kurtaracaksın ki. Unutma daha uzun süre platonik aşk yaşayamıyacaksın, kıymetini bil derim.
platonik olarak yaşamak da ayrı ki zaten.. bazen çok güzel ama katlanması zor.ayrıca çirkin kısmı erkek arkadaşımın olması. yaşadıkça daha fazla sararsa beni? onun kız arkadaşı,benim erkek arkadaşım...zaten yeterince zpor.
seni görmek isterim demesi seni için sevgilimi bırakır gelirim değil. görmek nedir? nasıl görecek?
mesleğine saygılı bir öğretmen öğrencisine yazmamalı. öğrenci etkilenebilir bilgisinden karakterinden v.s. senin durumunda bu.
ayrıca erkek arkadaşına aşık değilsin, bırak bari onu da çocuk hırpalanmasın. yarın bakkala aşık olursun filan. ümit verip heder etme oğlanı.
ne bakkalı yahu? ben kendimi burda deşifre edemeyeceğim fakat,hocamla aynı kategorideyiz diyebilirim. aşık olmak ayıp mı? sadece nasıl kurtulabilirim benim derdim bu.
olabilir bunlara kavak yeli derler.Fakat sevgilin varken böyle bişey olması kötü o zaman kimse evlenmesin senle sakın ola çünkü ne zaman kime aşık olacağın belli değil duruma bakılırsa ... Kendine çeki düzen vermelisin.
çok komik. bu durumu yaşayan sadece benm sanki dünyada! insan herşeyden emin olursa neden arayış içine girsin ki.. saçma.
Bu kadar hoşlanıp da açılmamak tam Türk tipi film olur. Fırsatını kaçırma konuş, belli et mutlu ol ;)
iki türlü de sonuçları ağır olabilir ...
senin gibiler yokmu beni çıldırtıyor, ne kolay tüketirsiniz ne çabuk fena aşık olursunuz aşka saygım sonsuz ama böylesine değil .. elinde değildir tabi dimi :) bence hocanla olmasanda ayrıl o çocuktanki en azından iyi hatırlasın seni can çıkar huy çıkmaz , he e bide unutman hatun yola çıktıkları yolda karşılaştıklarıyla değişenler hep yoldan çıkarlar yada çıkacaklardır.. biri bana aynısını yapmış mı ydı ne la_? yoo
bigün aynısını yaşayıp buraya yazarsan bu yazdığını hatırla...
Ask degil seninki hayranlik bence. Gozunde buyutme o insani ve derslerine ve sevgiline odaklan. Sevgiline yazik degilmi bi dusun sevgilin bi baskasini sevse ne hissederdin. Silkelen kendine gel
hmm güzel bi yaklaşım
hayranlık değil işte.bunu çok sorguladım ben.sevgilime bakarken bile onu görüyorum. nesine hayran olayım ki? onunla eğitim düzeyi olarak aynıyız.
Bence boşuna bir insan birini sevmiyorsa zaten sevmiyordur sevgilisini insaf edipte sevmesi de söz konusu degil zaten elini bile tutmuyormuş sevmedigini de kabak gibi belli ediyor o da o kadar akılsız olmayıversin bi zahmet gitsin kendini isteyen birini bulsun ayrıca hoca da kabul eder bence erkek sonuçta neden kabul etmesin ki
bence açılma,sonuçta hocan.kabul etmeyecektir zaten sevgilisi varmış.sen sevgilin varken başkasından hoşlanıyorsun diye onunda aynı düşünmesini bekleyemezsin.
ya öyle fena ki, açılırsam herşey ve herkes biter benim için. bi ara yanına gidip konuşmayı bile düşündüm,mesajları yazıp yazıp sildim.. zor frenledim kendimi.
işte kimsenin bitmemesi için senin onu bitirmen gerek.yalnız sevgilinide sevmiyorsun bu daha önemli bir sorun.yani demek istediğim öğetmenini unutsan bile yarın öbür gün başkasınada aşık olabilirsin:(
+1
belki de benm sevgilime sevgim azaldı. bilmiyorum :(
farzedelim kı sevgilinden ayrıldın ve hocayla aşkını yaşıyon bu seferde hocayla okula qittiginizde müdüre aşık olcan demektir :D bu bole qider hayranlık ayrı bişi her hoşlandıqın ınsana aşık oldum dememelisin dip notuna qelince anlaşılan hocan sevgilinden yakışıklı ve etkiliyici...
okul değil dershane öncelikle bunu belirteyim.yaşım 25 çocuk da değilim. sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz ve daha önce bir kişiye hayranlık dahi duymadım.ki sevgilim monoton biri de değildir.
hocam aşırı yakışıklı değil ama beni fazlasıyla etkilediği doğru. teşekkürler cevabın için ama ben çok karıştım.
hayatını yoğun olan duygularınna göre yönlendir. seçim senin hayat senin :)
Annem okursan hocaya okumazsan kocaya varırsın diyor hep sen sözü yanlış mı anladın acep :D
neden illa dala geçmek gerekiyor? insan sadece bazen çok zor durumda kalırsa, tanımadığı birilerinden gerçek bir yardım bekliyor.
Haklısın ama olay sende bitiyor biz ne desek boş senin kendi iraden var kendine engel olacak olan yine sensin..
olabilir insanız biz elimizde olmayan duygular besleyebiliriz ama sevgilinden ayrıl ona çok büyük bir yanlış yapıyosun
belki unuturum fakat daha 8 ay kadar o dershaneye gideceğim.. :(
benım ılk askım ılkokul 5 sınıftakı ögretmenımdı bı kere sevsın oksasın dıye kopek gıbı ders calısıyodum hala her halı aklımda cok genc ve guzel bı kadındı bu tarz seyler normal ask bu gozu kor
bence sevgilinden ayrıl çalışmalara başla bizim okulda 3-4 hoca öğrencisiyle evli
bu kadar yüzeysel ve basit yani herşey...
klasik hoca öğrenci durumu. O beğeni, idol alma olabilir. Mesleğini v.s.
mesleği asla istediğim bişey değil.. klasik hoca öğrenci değil. koca kızım. o ergen tavırları değil bu.
olmuyor.. ne yapmam gerektiğini kestiremediğim için yazdım buraya zaten.
karar vermek en önemlisi..
Yok yok bu dershanelerin kapatılması çok iyi olacak özellikle bu bakımdan
"yazılmaya gittiğimizde hep bana bakarak konuştu ve seni yine görmek isterdim dedi" yazmışsın güzel bi kızsan hocam dediğin adam da avcı, anlatabildim mi
ya burda megalomanlık ya da kendimi övmek için üye olmadım lütfen öyle algılamayın. harikayım çok güzelim demem ama çok tatlı güzel olduğumu fazlasıyla söylerler.
avcı olabilir. yaşlarımız da çok yakın.
ihanet sebebi her ne olursa olsun, haklıyken suçlu duruma düşersin, erkek arkadasına bi şekilde bi beden büyüksen ya da o sana bi beden kücükse bi sekilde bitir ve gercek anlamda seni mutlu edecek birisi olana kadar bekle ama asla ihanet etme, biliyosun suça azmettiren değil suçlu yargılanır
haklısın.. şöyle de düşünmüyorum zaten, hoca olmazsa sevgilimle devam edeyim. sadece kime ne hissettiğimden açıkça emin olmak istiyorm.
bence senin ki cinsel fantaziden öte değil yani aşk gibi geliyor sana ama öyle birşey yok, fazla film izlemişsin okullu tarzın ordan uyarılmışsın
kendi sapkınlıklarınızı bana maal etmeyin lütfen. ne cinsel fantezisi. adamı cinsel yönden hayal ediyorum demedim! siz anlayamayabilirsinz ama oldukça saf duygularım.
sevgilini aldatıyorsun resmen ve sen bu duyguya saf mı diyorsun? çok şükür sapkınlığım yok benim ama senin bilinçaltın baya dolmuş bu konuda. daha da yazama diye seni engelliyorum. çünkü xper için yeterince kirlettim kelimelerimi seninle.
duyanda dersane hocasını bısey sanır ya :D egıtımın atanamayan hocası nası bı gızem katıolarsa :D
kendimi deşifre etmemek için fazla açıklayamıyorum ama eğitim hayatına bakınca tamamlaması gereken herşeyi tamamlamış. sorun atanamaması değil.zaten atanamayan hocalar da işe yaramaz değil bu da ayrı bir durum tabi...
o kadar hayalperest bakmıyorum beyaz atlı prens gibi... eğer hakikaten hislerimde yanılmıyorsam gerçek aşk oysa, peşinden giderim.
yol bulursam gitmekten tereddüt duymayacağım. :)
seni nesi etkiledi ki peki bu adamın yani neden ona bu anlamda yöneldin ?
anlamadım ki ben de.. tavırları, gözleri,dudakları,elleri,aynı dili konuşup aynı şeylerden hoşlanmamız. ve bana seni görmek isterim demesi..
Hayır böyle bir şey olmaz senin onu ilk başlarda görüp bilmen ve onu isteme düşüncesine kapılman kapıldıgın bir an olması gerekiyor kendi bilinçaltında o durumu meydana getiren sebep ne onu soruyorum sende istedin o zaman bu adamı veya manita gözüyle baktın o zaman erkek arkadaşını sevmiyorsun anladıgım kadarıyla ondan ayrıl hocaya teklif etmeyi dene
ilk hafta farkeedemedm zaten kendimi.ikinci hafta hatta dershanede değil evdeyken bi anda çaktı şimşek. hareketleri geldi gözümün önüne. facebookta arattım, fotoğrafına baktım baktım kendimi alamadım. bilinçaltımda o durumu meydana getiren sebebi demn bir arkadaşa yazdım, işte bu dedim yemin ederim ilk defa dedim hem de hayatım boyunca! sesi,tipi, davranışları,zevk aldığı şeyler... kafamda belirlediğim yazılı kurallarım yoktu evlenmem gereken kişi böyle olmalı diye.ama kendime kalıp onu düşündk
düşündükçe, evet ya bu dedim. her şeyiyle hayatımda olması gereken kişi bu.. belki yanılıyorum bundan emin değilm ya zaten.
hayatımda biri var. ünlemli bir yorum muydu bu? anladı, başka biri mi var, başkasına mı aşık oldun dedi. beni öyle severken nasıl evet diyebilirdim? büyük bir darbe bu.
bende ilkokulda ingilizce öğretmenime aşıktım.. ilk kopyamı onun sınavında çektim sonrada tokatı yedim.. aşk meşk kalmadı :(
açılma tabiki de sevgilisi varmış hem bence sen o dershaneden uzaklaşmalısın
dershaneden ne yazık ki uzaklaşamam.zaten onu görmesem de her an aklımda olduğu için bişey değişmiyor.
of kotu bi durum ama oda sana bos degil gibi
o nasıl bir göz rengidir?
nerden anladın tatlım boş olmadığını ? aman canım gaz verme :)
sevgiline ihanet etme ve karşındaki insanın da bir sevgilisi olduğunu unutma..
çok ama çok haklısın. en çok üzüldüğüm de sevgilim zaten..
sevgılın varken asık olduguna gore sevgılını sevmıyorsun nıye oyalıyorsun ozaman
oyalamıyorum. aşk bu yaa aşk! bi anda oldu anlatabiliyor muyum? kurtulmaya çalışıyorum ama yapamadım.
hayırlısı kurtulmaksa, inşallah.
gerçekten zor bir durum. hoşlansan bi dert, hoşlanmasan başka bir dert. nasıl uzaklaştıracaksın nasıl bela etmeyeceksin kendine...
Allah seni öyle zor durumlarda bırakmasın inş.
selam.. nacizane benim fikrim. senin göbek ve basenlerin biraz fazla yani hafif kilolusun bu çok açık anlaşılıyor..
:D 45 kilo ve basenliyim haklısın.
komiksin ya.
onu bilgili olduğu için beğeniyor ola bilirsin sevmek başka
25 yaşında dersane iyiymiş bol şans
üniversiteye hazırlanmıyorum bay filozof .
teşekkür ederim.
Tuaf ilginç ötesi . . . . Sapıkça !
sapıkça olan nedir?
hocaya ver gıtsın :) ayarı
saygı duyuyorum ne diyeyim
saol..
çok mu yakışıklı kıız
-1
konuya güzel yaklaşmısın tebrikler
sus western :)
aşık oldum dedim. sence? :) yakışıklı sanırım.. :)
bak yaaa :) göreceğiz zamanla..
give your all to your teachers, adı üstünde öğretmen, öğrenin öğretsin
ne öğretsin? ders. belki de zamanı gelince hayat dersi.
soran bakire misin?
Belki sevismek istiyorsundur sadece
çok ağlayacaksın
neden?
Kader, hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir.
Bu sebepten,” ne yapalım, kaderimiz böyle” deyip, boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.
Güzergah bellidir; ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.
Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin
Fenimum
ne anlamalıyım burdan ringmybell? cesaret mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar