Kız arkadaşını süründürmek konusunda yardım bekliyorum.

Başlığı okuyup dehşete kapılmayın lütfen. 3 buçuk yılı aşkındır süren bir ilişkim var. Önceki sevgilimden ayrıldıktan bir hafta sonra şimdiki sevgilim ile yakınlaştık. Daha doğrusu o yakınlaştı; o zamanlar benim gözüm kimseyi görmüyordu. Bu nedenle onunla ilişki yaşayamayacağımızı, içinde bulunduğum ruh hali nedeniyle onu üzebileceğimi söyledim. Bu şekilde olunca ilişkiye başlamadık. 2 3 ay kadar bir süre geçtikten sonra tekrar bu yakınlaşma oldu ve ben önceki sevgilimi tamamen unuttuğum için ilişkiye başlama kararı aldım. Çok kısa bir süre sıkıntı yaşadık başlarda alışma devresinde ama sonra ona çok iyi davrandım çiçek gibi baktım adeta. Bu durum hiç değişmedi. Çok büyük bir hata yaptım belki böyle kayıtsız şartsız severek ama onun o dönemlerde buna ihtiyacı vardı. Sevgiye ve bunun yanında da ilgiye... Şimdi ise aklınca bana kendince üstünlük sağlamaya çalışıyor. Yani beni ilk o sevdi ben onu kabul ettim diye sanıyorum ki hep o eziklik içinde kalmış durumda. Sonra ben iyi davrandıkça, herşeyini alttan aldıkça kendinde böyle bir güç gördü. Oysa olan tek güç benim salaklığımdı. Ama artık ben böyle davranmak istemiyorum. Başlığı biraz da ilginizi çekmek için o şekilde yazdım ama meselenin özünde bu tip bir destek istiyorum sizden. Birincisi bu kızdan ayrılmayacağım. İkincisi o da bana aşık ama aşkından da öte ilişki içi iktidar gibi bir gayesi var kendisinin. Benimse hiç bu taraklarda bezim yoktu. Ama gördüklerim sonrasında bunun da gerekli olduğunu düşünüyorum artık. Başlangıç için ve sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim. Tabii ki köpek gibi süründürmek istemiyorum, ama haddini bilmesini sağlamak ve ona yaptığım insanlığın kıymetini anladığını görmek istiyorum. Ben onun en zor dönemlerinde nasıl yanında dimdik durup ona destek verdiysem, ona insanlığın ötesinde bir ilgi alaka göstermiş, sevgimi sonsuz bir şekilde sunmuşsam şimdi artık bu konuda kendime biraz izin tanıyıp aynılarını onun benim için sürekli olarak yaptığını görmek istiyorum. Siz kız dostlarımızdan bu konuda destek istiyorum. Bir nevi mor çatıya sığınmış olarak görün beni :) Şaka bir yana gerçekten bu konuda destek bekliyorum sizden.. Bir de okuduğu bölüm itibariyle erkeklerin sık bulunduğu bir ortamda oluyor okulda olduğu vakitlerde. Tip tip abaza erkekler sürekli etrafında oluyor. Gerçi onlar da haklılar kız görmüyorlar bölümlerinde ama sonuçta o da benim sevgilim. Bu konuda sevgilime güvenim sonsuz, ama o tiplerden uzak durmasını sağlamak için ne yapmalıyım? Bu iki temel konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz kızlar?
Kız arkadaşını süründürmek konusunda yardım bekliyorum.