benim arabam var ama hiç kız olayları için kullanmadm. kızlar arabaya dikkat ederler mi?
Bir erkeğin arabası olması ne derece önemlidir?
Bir erkeğin arabası olması ne derece önemlidir?
Dikkat etmek değil olmasa da problem değil ama benimde arabam var ve sevgilimde olsun isterim. Bilmiyorum ama ben erkeğimle ya aynı ya da benden bir adım önde olmasını tercih ediyorum galiba..
Not: Değil çok pahalı bir araba, çok pahalı herhangi bir şey bile sadece bayanların değil erkeklerinde ilgisini çeker.. Örneğin bir kol saati..
hiç önem vermem. önem veren kızlar tabi ki vardır ama onlardan da ciddi bir ilişki bekleme derim.
Araba sahile çekilir, kontak kapatılır.
+ Evet, ben sizi başbaşa bırakayım. Vites kolu orada. Hadi, kolay gelsin.
- Ee ama ama, şey?!
akabinde kapı kapatılıp, tek başına çay içmeye gidilir çay bahçesine..
lüks veya son model ise arabaya bakarlar sadece.içinde olup bezip tozmak istemezler.ancak ilişkide çok işine yarar.ulaşımınız hızlı olur.kız istediği saate kadar sesinin yanında olur.
Cevap
8Cevap
Altındaki araba herkeste olan bir modelse hiç heveslenme, zaten artık ekmek alır gibi araba alabiliyor insanlar. Ama ne bileyim, aşırı lüks son derece pahalı bir araca sahipsen o zaman değil kızlar, istediğin erkeği bile tavlayabilirsin.
Şahsen arabalar benim hiç dikkatimi çekmiyor.. Sanırım önüne gelende artık araba olduğu için... hız motorları daha çok dikkatimi çekiyor diyebilirim...
Araba evlilik ve çocuklu bir aile için gerçekten şart ama yaşadıgım birşey biliyorum sevgililik döneminde ulaşım taşıtları daha iyi...vapurla karsıya gecmek meselaa.. sarılma imkanında oluo :D araba kullanırken ona bakamıosun falan :D
hiç umrumda olmaz ama bunu çok önemli bi ayrıcalık gibi gören kız sayısı da azımsanmayacak kadar çoktur
sahsen arabaya dıkkat etmem arabayla sevgılı olmuyorum sonuçta arabası varsada kendıne yoksada kendıne
Eğer araban için yanına yaklaşan olursa asıl ondan kaç sen.
Kendi adıma söylim arabası olsa da aynıdır o adam olmasada aynıdır benim için.Dikkatimi çekmez.
edenler tabi ki de var ama araba var araba var şimdi :D
yaa ne saçma kusura bakma ama siz erkekler her kızın kalbini spor arabalarla lüks evlerle çalamassınızzzz
özellikle dikkat etmem arabası olsun diye.ama varsa daha iyi olur tabi..gezdirmek için iyi bi fikir :)
Araba için gelecekse gelmesin. Gerek yok öyle bir insana.
Hic bisey degismez ama tabiki bulusunca falan araba olunca gezmek daha güzel oluyor
Sahsen etmem
bende de var araba
ciftlerden birinde araba olmasi lazim ama ne o oyle liseliler gibi heryere taksiyle dolmuslami gidicez.
Bişilerin mi eksilir ?
:))) cok özür dilerim ben yanlıs yere yanlıs bir yorum yazmısım pardonn
iyi bir arabanın bariz bir fark yarattıgı çok açık bişey kimse aksini iddia etmesin bence
şimdi tabi arabası umrumda olmaz ama varsa tabi fena olmaz ulaşım açısından bide ben kullanırsam daha iyi olur yoksa banane arabası varmıs yokmus :D
Olmaz olurmu. Hele birde arabada yaşayacağın fantezileri düşün. Çok güzel oral seks fantezisi yaşanıyo arabada. Benden tavsiye.
Araba önemli bence ama olmasada pek arıza çıkarmam.
911 gt2 varsa dikkat ederim lakin adama değil; arabaya.
hahah bunu derken bile kullanmaya çalışıyorsun :D
olmazsa olmaz değildir ama olsa daha iyidir..
arabadan inince ne yapıcaksın..sen önemlisin
arabanın markasına göre değişir
Olursa daha iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar