Kuzenimi seviyorum, yardım edin lütfen bana karşı o ne hissediyor olabilir?

Arkadaşlar öncelikle söylemek istiyorum ki beni yadırgayacak olanlar lütfen görüşlerini belirtmesinler. Ben kendi içimde zaten kendi muhakememi verdim. Kuzenimle farklı şehirlerdeyiz. Öyle "kuzen dediğin kardeş yarısıdır" gibi bir şey söz konusu dahi olmadı. Baba tarafından kuzenim oluyor kendisi, amcamın oğlu. Baba tarafımızdan bahsedeyim biraz. Akraba evlilikleri çok olur. Kuzenlerin birbirine aşık olması falan bunlar normal karşılanır. Ben bu sevdiğim kuzenimle farklı şehirlerde büyüdüm. Biz yılda bir kere düğünde, nişanda vs. görüşüyoruz. Görüştüğümüzde kesinlikle bir konuşma geçmiyor bile aramızda. Göz göze geldiğimiz an ikimiz de gözlerimizi başka tarafa çeviriyoruz. Ben utangaçlığımdan öyle yapıyorum da, onun neden yaptığını bilmiyorum. Hayatım boyunca hep korkak olduğumu itiraf ediyorum. Ama birkaç gün önce hayatımda ilk defa bir insana ilk adımı ben attım. Twitter'da bir hesabı olduğunu öğrendim, takip ettim. O da takip etti ve akşam saatlerinde attığım twetlerden iki tanesini favorilerine ekledi. Ben de o an Allah tarafından bir cesaret geldi ve "Favorilerini hiç eksik etmiyorsun kuzen sağ ol :D" gibi bir mesaj attım. "ne demek kuzen her zaman :D" gibi bir cevap verdi ve konuşma devam etti. İlk defa konuşuyorduk o akşam. Ben onunla konuşurken uyuyakalmıştım ve attığı son cevaba bir şey yazmamıştım, sabah uyanır uyanmaz "Uyuyakalmışım pardon" mesajı attım, "Sorun yok günaydın :D" mesajı geldi. Bütün gün konuştuk, gerçekten çok eğlenceli bir sohbet olmuştu. Konu bitse de yeni konu açıp illa ki sohbeti devam ettiyordu zaten. Ertesi gün mesaj atmaya cesaret edemedim, onu sevdiğimi anlamasından korktum, o da mesaj atmadı bana, arada bir tweetlerimi favoriledi. Aynı günün gece saatlerinde onun profilinde gezerken "ulan burayı da akrabalar basmış" diye bir tweeti favorilediğini gördüm. Bir sonraki gün de -yani bugün- konuşmadık hiç. Favorilediği bu tweet ne anlama geliyor? Çok keyifli sohbet etmiştik, rahatsız mı oldu benden aklım almıyor hiç. Yardım edin lütfen.
Kuzenimi seviyorum, yardım edin lütfen bana karşı o ne hissediyor olabilir?