genelde nasıl kızlardan hoşlanır nasıl yakınlaşır
Karakteri nasıldır gibi
Karakteri nasıldır gibi
Yengeç Burcu Erkeği
Yengeç Erkeklerïi genellikle kendilerine pek de uygun olmayan eşler seçerler. Ya çok zor bir kadından hoşlanır, ya da kendisini yaralayacağını bildiği halde peşinden koşmaya devam eder. Ayïın dönemleri gibi Yengeçlerïin de duygusal dönemlere ihtiyacı varmış gibidir. Dalgalanan duygularla birlikte heyecanlarını kendi içinde yaşamayı sever. Ayïın karanlık dönemleri gibi zaman zaman kabuğuna çekilir. Fakat, sürekli aynı halde kalmaktan da hoşlanmaz.
Tabii bu arada kendinizle ilişkiye girmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Duygularınızı tahlil etmeye çalışmalı, kendinizle barışmanın yollarını bulmalısınız. Bunun için hissetiklerinizi kendinize itiraf ederek başlıyabilirsiniz. Bu arada hayattan neler beklediğinizi de belirlemenizde yarar var. O zaman duygusal açlığınızı mümkün olan en iyi şekilde, tatmin etmenin yollarını bulabilirsiniz. Yengeç tipleri bir Boğa gibi olmasa bile rahatsız olmak istemezler. Hatta bunun fikrine bile katlanamazlar. Ve onlar için en rahat olacakları yer, evleridir. Belki müthiş bir konfor, kocaman bir ev beklentileri yoktur ama (Boğalarïda vardır.) mutlaka tek odalı olsa bile kimsenin rahatsız etmeyeceği bir evleri olmalıdır.
yükselenim yengeç olduğu için cevaplayayım :))) zorlardan hoşlanırım genellikle.hareketli ve neşelilerden her daim sempati duyarım.başını omzuma koyacak bir kız olursa süper olur ve aniden yaparsa bunu.ben sevdiğim kişileri sahiplendiğim için kıskanç da oluyorum.kıskançlığıma alışanlardan hoşlanırım.
gerçek burcun ne ya ?
ilginc aslinda hic birbirine uyan burclar degil :D dogrumuyum
Bende ikizlerim ve cidden yengeçle ortak özellikletim var. Katılıyorumm
yeni bir bilgi daha :) cok ikiz tanirim cokda severim ama yengecleri fazla tanimadigim icin ortak yönleriniz oldugunu görememisdim :)
ailelerine düşkün, iş hayatında çalışkan.. ve minyon tipli, bebeksi kadınlardan hoşlanırlar, eğer boylu posluydan birazcık işin zor :)
özelliklerine göre evine sadık filan derler ama genelde değildirler
benimki bu özelliğini taşiyor çok şükür :)
Cevap
14Cevap
Sessiz, gizemli, fevkalâde kurnaz, yardımsever, sakin temkinli, tedbirli, utangaç, çekingen, pragmatik düşünen, pratik yapabilen, mantıklı kişilik, sadık, yalan söylemen ömrü boyu senden nefret etmesini sağlayabilir, orta boy, duygusal, aşık olunca esir alırsın onu ama hiç bir zaman sana tam güvenmez, ağır başlı, dürüst, itibarı olan, saygı sevgi duyulan, liderlik ruhları bazılarında mevcut, paraya önem verir çünkü parası olunca kendini rahat hisseder, hoşlandığına açılma olasılığı düşük açılmışsa kaçırmamak lazım, hoslanti süresi uzun sürer sevmeye başlar. Terapisttir psikolog olur, ağzı sıkı olur.
duygusaldır utangaçtır kırmamaya çalış paylaşımcı bi ruhu var daha aklıma gelmiyor (kendimde yengeçim)
than's
peki sevdiklerine karşı nasıl olursun asberk sanada soruyorum onlara karşıda utangaçmısınız
Bana beni çok sevdiğini söylüyor ama normal arkadaş olarak geçende bir takım olaylar oldu birden bire içimde birşeyler hissetmeye başladım ondan herşeyini merak ediyorum
sevdiklerime karşı gayet hoş sohbetli sevecen biriyim alıngan olduğum için hertürlü şaka kaldıramıyorum buda yengeç özelliği sevdiklerime karşı çok utangaç değilimdir sadece yeni tanıştığım kişilerle özellikle
yaa daha fazla gelmiyor sen soru sor ben cevaplayım tam yengeç erkeğimdir
tamam, diyleimki mesela senin bir hobbyn var ve ben bunla ilgili şakalar yaptım hani dalga geçmiş gibi ama gerçekde öyle düşünmediğimi biliyorsun yinede alınırmıydın dediklerime
Ve herhangi birşeye alindığın zaman tepkinh ne olur ve o kişiyi affetmen kolaymı
alındığım zaman surat asarım çocuklaşıp naz yaparım ama çabuk affederim yaa dalga geçmediğini anladıysam esprine katılırdım fakat uzatılırsa işte biraz sorun olur
yaa yanlış anlama yatıcam şimdi soruna yarın cewap verecem haber veriyimde sonra boşuna bekleme dedim ii geceler
tamam sorun değil iyi geceler ama yarın isterim cevapları :D
oky :))
ee neler oldu
Peki kendi çok hoşlandığını söylediyse ve sizde kabul etttiğiniz halde devamını getirmiyorsa? Yani yine yazmıyor, ilerletmiyor ilişkiye taşımıyor ilgilenmiyor ama sürekli gözü üstümde, takip ediyor, kontrolcü, her ayrıntıyı gözetliyor hakim, çıkarınca sinirleniyor tirp atıyor vs. Rest çekince arkamdan geliyor, isteğimi belli edince kaçıyor. Bu ne demek kafayı yicem lütfen yengeç olarak yorumlar mısın
yengeç burcu erkeği ağır başlıdır,ben mesale sevgili olarak hayatta cıvık bi kızla işim olmaz,gerçek aşkı arayandır,dürüsttür,bide yaptığım istatisliğe göre yengeç erkekleri sessiz bir yapıda olurlar.
benim gözümdede dediklerin gibi biri hayran kaldım resmen öyle ince ruhluki bide...
Cıvıklıkdan hariç daha nasıl kişiliklerden hoşlanır kızın nasıl olmasını ister
ailesine sadık, olumlu, kıskanç duygusallık ön plandadır. kızlar içinse pek cıvık olmayan, makyaj ve karakter anlamında sade kızları diyebilirim kendimde yengeç burcuyum çünkü.
aynen onu anlattın sanki bana :)
başka nasıl karakter özelliklerinden hoşlanırlar ?
işine yaradıysa ne mutlu :)
ağır başlı kızlar ön planda tutulur ne biliyim güldüğün zamanlar şakalar olur elbet yerine göre olacak kızlar ve makyaj küpüne düşmeyecek kızda sahiplenecek yani öyle istenir. Ha birde en önemlisi yengeç erkekleri çok sahiplenir secdiği kızları kıskanır aranız açılırsa sakınn kıskandırma :D
tesekkür ederiim :))
kendisine zaman ayıracak ilgilenecek dürtecek kızlardan hoşlanır
Yengeç burcu erkeklerini bilmem.
Kızları çok duygusal, iyi niyetli, ağlamaklı, anlayışlı insanlar oluyor. (Eski sevgilimden biliyorum.)
ben tam emin değilim ikizmiyim yengecmiyim.ayın 20 si
ikizsin herhalde internetten bi bak
o da güzel :) ikisindende bir sey kapmissin ilginc bir karisim :)
bu burçlar erkeklerin kullanım kılavuzu gibi bir şey herhalde
Sizi anlayamıyoruz anlamaya çalışıyoruz işte napalım :D
Sizde bu kadar karışık olmasaydınızzz
Erkeklerini bilmem ama kızları çok güzel yemek yapar bir de çok güzel terk edip giderler seni ...
Kusura bakmasınlar ama çoğu mıy mıy..hiç çekilmez.
Bende yengecım :) ıntertten bak arastır bacım :)
ben ille senin agzindan duymak istiyorum :)
bekliyorum :)
bıldıgın erkek ya burcda degıl ozlelık karekterde
Hayalimdeki kocamın burcu :D
:))
harika biri gercekden
Yengecim ben. :D Açıklarsam roman olur.
romanlari okumasini severim ..yaz bakalim :D
Kalbini kırmayacaksın kırarsan affederler ama yinede içinde mutlaka bir yara oluşur. Çok merhametlidirler. Genellikle bu yüzden kaybederler. Gezegenleri Dünya'nın uydusu Ay'dır. Şahsen Ay'ı ve denizi izlemeyi severim gökyüzü falan.. Çok romantikdirler partnerini nasıl mutlu edileceğini sen söylemeden senden iyi söylerler. Dahası gururlarrı vardır baya bi. Tanıdığım ve kendimden oluşan yengeçler tecrübesiylede biraz espriliyiz. :)
ya ben bir kere yanlislikla herhalde kalbini kirdim onun sevdigi bir seyle dalga gecmis gibi oldum ama saka yaparak biri bana o sakayi yapsa kirilmam ama burda herkes yengeclerin hemen alindigini söylüyor :(
bende bu bahsettigim kisiye gecen bir olay yüzünden birden yakinlasmaya basladim onda görügüm merhamet yüzünden o kadar ince ruhluyduki anlatamam..simdiye kadar normal arkadas gibiydik biraz yakin arkadas diyelim yani o herkesi sevmiyor ama bana acik acik demisti beni cok sevdigini (arkadas)
anlaminda...sen nasil kizlardan hoslanirsin nasil kizlari seversin mesela ve nasil yakinlasirsin?
Ben genellikle tamlayan kızları severim tamlanan değil güzel olucak yani güzel olmasından kastım hergün görsemde sıkılmayacağım bir yüz ifadesi görmek isterim. Genelde zayıflar gözüme takılır kilolu olanlara uzun süre bakmam. Birde merhametli benim kafaysa bilmiyorum öyle bi kızı kaçırmam. :D Tam bu özellikler olmasada birazı olan bi kıza yaklaşıcaktım sevdiğimden utanıyordum yani laflar ağzımda düğümlenir gevelerim birşey diye uzaktan öyle kesiyordum 3 ay 5 ay 1 sene derken.
Bunun görücü us�lü evlenmek istediğini duydum birinden gittim patır patır 1 sene ağzımı açamadım gittim yanına doğru mu böyle birşey duydum ben dedim üstelik fabrikada milletin içinde yani. :D Çekingenlikte var biraz saf duygularla seviyorsa tabi şimdi onuda ayrıca söyleyeyim.
peki ilk basta arkadas oldugun bir kizdan sonradan hoslanmaya baslarmisin yani bazileri mesela arkadasim asla sevgilim olmaz falan diyorlar sen kendin nasil düsünüyorsun bu konu hakkinda
utangac olup olmadigini bilmiyorum hemen hemen hergün selam verip birbirimizin halini sordugumuz icin bunu anlamak mümkün degil , merhameli konusuna gelince ben bi olayi görüp baya üzülmüstüm elimdende birsey gelmiyordu sonra o sordu bana noldu diye bende anlattim ondan sonra onun o duruma yaklasmasina bittim ben
duygusal olduklarını biliyorum
sarı saçlı yeşil gözlü zayıf
malesef tutturamadın
neyi tutturamadım ya? benim zevkimi sen mi bileceksin?
Çok iyi insanlar
hala mmerak ediyorsan görüşümü soyleim
Merak ettim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar