selam arakdaşlar ben direk konuya açık konusam lise 4 ye gidiyorum kaldım 1 yıl kızla 1 aydan beri baskıtık kızın arkadaşı var hep onla takılır kızın facesi yok bnde arkası ile 2 saat konustuk sınıfımı.falan aldı aynı okuldayız.kıza sevdigimi söyletircektim.sadece.öğlen voleybol sahasına gelcekleri neyse ertesi gün geldiler.kız gülüyordu merhaba dediler bnde ddm araksı olmaz diyo dedim hmm dedim.
Kıza sorudm neden dedim kız gülümsüyordu sadece.söyle .madem.dedim.neden.dedim.seben.nedir.sebebi.söyle.dedim kafasını salladı gülümseyerek yok dedi.tm sen ne desen ne yapsan seni bn hep sevem yani hep sevecem bunu bil arkasınada facede demistim aksam dedim.gülümsedi tkrar.kızda.araksı olayı kapatalım lütfen.facede.mesaj atma.lütfen.dedii. kafamı salladım bende.
Sonra 10 dk sonra karışma geçtiler 15 dk baktı kız.bna.masum bir şekilde.son okul dısına geçti karışıya kaldrım kenarına oturdu 15 dk orda bakıştık
Ne oluyor yardım! Kızda azcık beni seviymodur sizce.naza çekiyor.nedense.?
Kıza sorudm neden dedim kız gülümsüyordu sadece.söyle .madem.dedim.neden.dedim.seben.nedir.sebebi.söyle.dedim kafasını salladı gülümseyerek yok dedi.tm sen ne desen ne yapsan seni bn hep sevem yani hep sevecem bunu bil arkasınada facede demistim aksam dedim.gülümsedi tkrar.kızda.araksı olayı kapatalım lütfen.facede.mesaj atma.lütfen.dedii. kafamı salladım bende.
Sonra 10 dk sonra karışma geçtiler 15 dk baktı kız.bna.masum bir şekilde.son okul dısına geçti karışıya kaldrım kenarına oturdu 15 dk orda bakıştık
Ne oluyor yardım! Kızda azcık beni seviymodur sizce.naza çekiyor.nedense.?
Güncellemeler
+1 yıl
cevappp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar