Bana küstü mü sevgilim? :'(

arkadaslar yedi aylık bir ililşkim var ve bn sevgilimi delilercesine çok seviyrummm öyle böle değill :( ve benim ailem bu tarz ilişkiymiş çıkmaymış çok karşı.geçen hafta kız kardeşm öğrendi ve sürekli evde arbede yaşatıyo bana :( hep babama anneme söylemekle tehdit ediyo herneyse dün gecede aynı şekilde bir kavgamız oldu.ve bn o sırada sevdiğimle mesajlaşıydum.odama gelip yatağıma uzandım öyle mesaj atmaya devam ettim bi süre.sonra bir iki saniyeliğne gözümü kapattım veeeeeeeeeeee UYUYAKALMIŞIMM :'( canım aşkımmmmmm telaş yapmışş tüm gece bana sabahlara kadara mesaj atmış ağlamışşşşşşşşşşşş...:'( bu sitede soru sormuş içim acıyo demiş :'( ailemin öğrendiğini düşünmüşş ki şansa bak bu çok normal çünkü kardeşimle kavga etmiştik.sabah 6 sularnda uyandım bi baktımm şoka grdim zaten aralıksz uyumuşum telefona sarıldım yuzlerce mesaj :( ve op saatte ona mesaj attım uyuyakalmışım diye bana atarlı kırık konuştu ona kızamıyrummm tüm gece benimle ugrastıı benim canımn yarısı yaaaaaaaaaa :'( ama elimde olmadan yaptgım bişi resmn bi dakikada uykuya dalmışım offf..ilk kez oluyo onu kırmışmıyımdr yada bana küsmüşmudur nasıl gönlünü alıyımmm hee :'(
Güncellemeler
+1 yıl
kimin okurken gözleri yaşardı kimi dil çıkarıp kendinden özür diledi okuduğu için :) ulan sevinde görürüz sizi sevdiğini incitmenin kırmanın korkusunu yaşayınca anlarsınız.nokta.

Bana küstü mü sevgilim? :'(