alışverişe benzemez parayla sadet olmaz...aşk satılık değildir..."
Bu yazının anlamı bana göre budur :) artık sizler ne anlarsanız pek fazlada yorum olmadı ama neyse pek önemi yok zaten:)
detay vermeden de sorunuz gayet manidar ve anlaşılırdı..şimdi de yoruma gerek yok deyip yorum yapmayacağım..:)
sağol kal sağlıcaklar... en güzel aşklar seninle olsun... :)
mersi, size de.. bu arada nickinizi hatırlamıyorum..başka cevapladığım sorunuz oldu mu?diğer sorularınız da böyle anlaşılamıyor mu diye merak ettim
Takip etmek isterseniz gizliyi açayım ekleyebilirsiniz. problemsiz muhabbetimiz olabilir.
takip demedim yaw..sadece merak ettim diğer soruları..ark.eklemiyorum ben.fikir paylaşımı yetiyor
Problem değil tamam iyi günler..
ya böyle okuyunca birden yeni nesil concon kızları aklıma getirdi..soğudum, yorum yapamadım..:/
aynen öyle duygularımız karşılıklı :) daha fazlasını düşünmelisin birşeyler daha var o yazıda
hakkaten ya..kimse yazmamış niyeyse..mesajı algılayamadı herhalde millet..bu arada gizliye geçmişsiniz? :)))
He bilmesinler beni :) bu sözün anlamı bana göre böyle artık mantıklımı değilmi karar verin bakalım :)
az evvel yazdım..millet soruyu görebilsin diye yeni entry şeklinde yaptım hatta..
Cevap
0Cevap
insanları toplum içindeki geçici konumlarına göre seçme...
Salladın :)
sallamadım tabi ki
ben sallamadım ama sen şaka yaptın galiba bunu derken?
yazımın cevabı bu değil iyi düşün çok güzel mesaj var
aşk sandığın kadar değil,yandığın kadardır-Hz.Mevlana
bu olb. mi?
Güzel yorumun ,için teşekkür ederim zelihacım ama buda değil :)
tamam,rica ederim...
gerekirse düşünüp yine yazarım eski dostum:)
Kendini gizlemene gerek yoktu.. ben insanların herşeyi takip ederim ve bilirim...dünden sana kızgınım bunuda bilmelisin
ne yaptım söyler misin lütfen?
Ben bana yakışıp yakışmadığını senden daha iyi bilirim 27 yaşındayım ve senden daha fazla tecrübeye sahip bir insanım...Bir insan içki ,kumar vs... işleri içindeyse benim gözümde dangalaktır...
bu konuda bana uyarı vermemelisin
hmm...
sertsin yani,insan az da olsa değer verdiği kişinin hatasına göz yumar ve uyarır mantığıyla hareket etsen daha yapıcı olurdun bana karşı
ayrıca diğer arkadaşlarım da benden büyük ama uyarıma bu tür bir tepki almadım hiç...
Ben hoşlanmıyorum bu tür birşeyden insanlara fazla değer veriyorum ve o yüzden kaybediyorum..değer verdiğim bir insan bana açıktan değil özelden söylemesi gerekiyordu bu durumda hatalı sensin... şimdi kendini gizle millete reklam olmayalım
tamam,sen de gizle de tek başına reklam olma o zaman
bu dediğin de doğru,o an düşünemedim...özür dilerim
Tamam önemli değil affetmek ALLAH mahsus sadece gönlüm seninle ... :)
hayırlı günler o halde...
eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar