Çok ortak yönümüz var dedi?

Sınıf arkadaşımla uzun süredir mesajlaşıyoruz. muhabbet ders çizgisinde hiç özele girmiyoruz. ama ister istemez konuşurken birbirimz hakkında çok şey öğreniyoruz. Hayata bakış açımız azmimiz güldüklerimiz yapmak istediklerimiz hayata dair bir çok görüşümüz aynı. Ama dost olarak konuşuyoruz. ilk yazışmaya başladığımız seviyeyle şimdiki seviye aynı değil daha samimi yazışıyoruz ama sınırlarımızı aşmadan. bazen yazdıkları aklıma takılıyor. bir sıkıntı olursa yanıma gel gibi, sahiplenici şeyler yazıyor bazende çok salakça espriler yapıyo gülüyoruz. salakça espri olduğunu belirtiyorum. bana ne oldu bilmiyorum diyo.. Ama yinede gülüyoruz. nerdeyse hergün yazışıyoruz. bir yazışmaya başladığımzda 2 saat sürüyo. sonra birşey olsa benden rica ediyo ders konusunda aslında benden daha başarılı.. bana iyi hissettirecekşeyler söylüyo bir dosta söylemesi gibi. Derste ön tarafta oturuyo ben onun 2 geri sağ çaprazında oturuyorum. bazen arkaya arkadaşına dönüyor bana bakıyor gibi ama tam emn değilim o geri dönnce ister istemz başka taraflara bakma ihtiyacı duyuyorum. telefonda çok iyiyiz ama sınıfta bir sebep olmadıkça konuşmuyoruz. hiç göz göze gelemiyoruz. oda utangaç bende utangacım. bundan mı bilemiyorum.. ama konuşmak için sebep olsun gözlerimn ta içine bakıyr heyecanlanıyorum. ama kestiremiyorum dost muyuz yoksa bana karşı birşeyler hissediyor mu. en sonda dedi ki Melek seninle çok ortak yönlerimiz var ya dedi. bende Aynen dedm güldüm.. sonra konuyu değiştrdi. bilmiyorum kestiremiyorum aşık mı hoşlanıyor.. yokta doslukta da olacak şeyer mi :( bana ne olur açıklayın
Çok ortak yönümüz var dedi?