yeni soru=>
Kaldırabileceğiniz en yüksek ağırlık nedir hemcinslerim? Siz bayanlar ideal erkek yada eşiniz kaç kg kaldırabilmeli ki sizin Batman'ınız olsun.
şimdi nasıl kaldırmak hangi kasları kullanarak kaldırmak bu dediğin:Değer max ağırlıktan bahsediyorsan sırtın altı bel kaslarını kullanarak kaldırabilirsin yani yerden ağır birşeyi alıp doğrulmak gibi.ben spor yaparken şu an bu dediğim dead lift hareketini 60 kg ile çalışıyorum ama tabi tek tekrar çıkarılacak olunursa 90 kg falan kaldırılır herhalde beli sakatlamamak şarıtyla:D
Ayakta halter kaldırma yı niyetlenerek sormuştumda gelen cevaplardan az çok çıkarıyorum zaten onuda saolun.
Hatunu rahatlıkla omuzlar giderim :D 1,2,3,4,5 tane farketmez :D
Benim sevgilim eski halter şampiyonu. Komik olucak ama beni kaldırabiliyo havalara istediği zaman. Bi de şınav çekerken yüz üstü üzerine uzanıyorum, öyle çekiyo şınavı. Beraber inip kalkıyoruz..
supermen yani
benı kaldırabılsın baska bı sey ıstemem süpermanıımden ha unutmusum bırde temızlık yaparken kanepelerıde kaldırabılen supermende fena olmaz :)
Cevap
9Cevap
Öyle 50 kilo 100 kilo kaldırarak süpermenim olamaz. Kaldırsın bakalım tonluk kamyonları falan, işte o zaman süpermen diyebilirim :D
süpermeni batman'emi çevirsem? (:
baa göre dünyanın en saçma yarışması olan ben bilmem eşim bilir yarışmasından bunun cevabını alabilirsin
Superman mi? lıdfhglıfhg..banal bir fantezi.Kalsın.
Bir elimde 20,diğer elimde 20 kaldırmıştım en son..zorlarız daha.
benim adam fazlaca kaldiriyor. o kadar kas yapma demisitm oysaki zamaninda..
koltukları taşıyabilsin bn arada deişiklik isterim sıkılıorm çünkü.
100 kiloyu yerden kaldırabilirim. bench press te 50 kilo ile 3x10 çalışabiliyorum. tek kaldırış 60-70 olur herhalde ama denemedim.
pro fitness antrenörüydüm bi aralar ve vücüt calısıyorum 2 3 yıldır en yüksek kaldırdıgım agırlık ise 120 kilo dahasını yaparımda şu anlık yapmıyorum
2 öğrenci 3+1 komple mobilyalı beyaz eşyalı evi(150 m2 den fazla) 2 sokak öteye taşıdık yetmez mi :D
19 litre damacanayı kaldırmak yeterli pratikte sanki
babam annemi evldendiğinde kaldırabildiğini ama şimdi olsa eziliceğini söyler hep :D
100 kiloyu rahat kaldırırım.
Çantam dışında taşımam.
Oğlum derdiniz ne lan? :)
kavanozu açabiliyorum
kaldıramayacağım malın altına yatmam !
Çok iddialısın yani :)
Dolu tüpü kaldırabiliyorum yetmez mi bence yeter.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar