Kız kardeşimi mesajlaşırken yakaladım. Nasıl davranmalıyım kardeşime?

Öncelikle belirteyim,kardeşimle aram çok iyidir. Başına ne gelirse gelsin bana söyler, ne yaparsa yapsın hepsinden haberim olur. Arkadaş gibiyiz. Benim yaşım 19, onunki 16. Annemizi kaybettikten sonra çok sıkı bağlandık birbirimize, her zaman destek olduk.

Fazla uzatmadan; ben hep kardeşimi uyarıyorum. Erkeklerden uzak dur,o konularda sana güveniyorum vs. o da bana sürekli abi merak etme benden herşey bekle o konuda rahat ol gibi şeyler söyleyip kendine güvendirdi. Ben zaten güveniyordum ona. Uzatmadan bugün sürpriz yapıyım dedim en sevdiği çikolatadan aldım odaya aniden girdim ve telefonu yatağın altına attı birden. Ver,vermem derken ağlamaya başladı. Abicim ne olur çık odadan ben sana herşeyi anlatacağım yeter ki çık gibi şeyler söyledi. Aldım telefonunu, bugün bana okuldan geldikten sonra bir çocuğun numarasını istediğini ama vermediğini söylemişti. Meğerse sevgili olmuş hemen veletler.

Her neyse sırf söylediği için dövmedim onu, bundan sonra sana gram güvenim kalmadı, aramız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak gibi şeyler söyledim tabi hüngür hüngür ağlıyor dayanamadım anlattım yaşının küçük oldığunu, karşısındaki çocukta 19-20 yaşlarındaymış sanırım. Bu yaşta bir erkeğin kendisinden küçük bir kıza normal gözle bakmayacağını, bir abi için kız kardeşin ne demek olduğunu A dan Z ye kadar ayrıntılı biçimde anlattım. Abi lütfen yüzüne bakamıyorum hiç bir zamanda bakamayacağım senin açından hiç bakmamıştım ben canım sıkıldığı ve bütün arkadaşlarım gibi mesajlaşacak biri olsun diye oldu sana da yarın söyleyecektim dedi.

Mesajlarına da baktım çocukça şeyler sonra gittim bu çocuğu buldum az önce ağzını burnunu kırıp geldim. Kardeşime söylemedim onu affettiğimi ama artık aramızın eskisi gibi olmayacağını söyledim ama başıma ilk kez geldiği için bundan sonra nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım kardeşime ?

Uzun oldu biliyorum,okuyup yardımcı olacaklara teşekkürler.Elim ayağım titriyor sinirden hala kusura bakmayın yazım yanlışı olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız içi teşekkürler.Az önce yanına gittim ağlıyor hala.Yüzüme bakamıyor ne için ağlıyorsun diyorum özür diliyor ben sana bunu nasıl yaptım falan.Sanırım biraz kırdım onu amacım böyle şeylerden uzak durmasını sağlamak çünkü belli bir yaşa gelene kadar.O da sürekli saçma ve amaçsız bulduğunu söylerdi bu yaşlardaki sevgili muhabbetinin,hep arkadaşlarının yüzünden.Sizce anlamış mıdır hatasını ? 1 hafta kadar çok samimi davranmamayı düşünüyorum.
Kız kardeşimi mesajlaşırken yakaladım. Nasıl davranmalıyım kardeşime?