Eski nişanlımı çok özlüyorum.Ne yapmalıyım onu geri kazanmak için?

Merhaba arkadaslar.Ben bundan 9ay evel nisanlimi terk etdim.Bi hic yüzünden onu birakip gitdim.Sebebe gelince annem ve babam daha onay vermiyordu.O para kazanmak icin sabah aksam calisiyordu bizim icin.Cok dürüst biriydi.Esya yüzünden kavga etdim onunla.Daha pahali seylerde vardi gözüm.Oysa o hep ucuza giderdi fazla parasi ve yanliz kimsesiz kaldigi icin.Cok güzel ve mutluydum onunla.Ayni andada cok huzurlu.Annem ve babam beni redederdi ona gitseydim.Ben ne yapdim?Onu terk etdim ve gitdim.O benim pesimden kosmasina ragmen ben hep aileme haber verirdim.Babamlan tartismalar oldu onun arasinda.Bi daha ne aradi ve ne sordu beni.Ben onu kiskandirmak icin face`e yazildim ve yeni msn acdirdim.Erkeklerle foto.Ama hic taviz verip bana bi msj bile atmadi.Bir tek dedigi hep seni bekleyecegim ve sevecegim.Ögrendimki hic kiz arkadasi yokmus su aralar.Yardim edin cok pismanim yapdigma.Ne yapmaliyim onu geri kazanmak icin :-(((((.Cok büyük bi askdi ama ben kiymet bilemedim.Cok seviyorum ve unutamiyorum onu.
Eski nişanlımı çok özlüyorum.Ne yapmalıyım onu geri kazanmak için?