Sevdiğim kızla evlenemiyorum...

Merhabalar, Yılardır (liseden beri) sevdiğim kızla 3. kez karşılaşmamızda açılabildim ve beni kabul etti... Konu tam ailelere açıldı dedim. Bu sefer kızın 2 sene önce biriyle kaçtığını ve kaçtığı kişininde onu taciz ettiğini öğrendim. Aileme sordum onlarda böyle bir şeyin olmayacağını söylediler ve kıza olmaz demek zorunda kaldım. Kızı ve ailesini çok mahcup ettim ve çok üzdüm. Ama kıza olan sevgim aksine daha da arttı.. Kıza ne olursa neye maal olursa ne kadar zaman alırsa alsın seninle olmak istiyorum dedim ama kız haklı olarak beni sevdiğini ancak gururu kırıldığı için bir daha ailesine gidemeyeceğini söylüyor.. Kız haklı ama sonunda kendimi sevdirdim derken yine kaybediyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin?
Güncellemeler
+1 yıl
Sinem asıl sorun bizim ailede.. Bizim aile o kızı kabul etmiyor..? Onun ailesinde de gurur kırgınlığı var..Sinem Ailem çok önem veriyor ama ben kızı çok seviyorum ...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben engelli biriyim beni seven birini bulmak neredeyse imkansız.. ama ben bu kızı on yılı aşkın süredir seviyorum hep önüme engeller çıktı.. bu seferde bu engel çıktı.. ne yapacağımı bilemiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Herşey çok güzel giderken evlilik kararını aldık ailemize açtık :( sonra konuyu açtı ve ben herşeyi batırdım.. keşke söylemeseydim kimseye :( şimdi kızda benden soğuyor haklı olarak.. :((
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç : Başka biriyle nişanlandı :((
Sevdiğim kızla evlenemiyorum...