Vee beyler sorarım size??
bir kız dikkatinizi nasıl çeker? ne yapması sizi kendine çeker? Erkekler kızlara nasıl aşık olur?
bir kız dikkatinizi nasıl çeker? ne yapması sizi kendine çeker? Erkekler kızlara nasıl aşık olur?
~ öncelikle kızın çok güzel olması lazım. Boyunun 1.65 ile 1.72 arası olması lazım. Yani bin tane kızın arasından rahatlıkla farkedilebiliyor olmalı. Kız dikkatimi nasıl çeker? Bakışlarıyla çekebilir mesela. Beni bir saniye bile keresken görsem yeterli. İlk adım atmayacağım için onun birşeyler yapması gerek. Yanıma gelip konuşabilir mesela. Ha eğer kız çok güzelse ve ilk adım atmıyorsa mecbur iş başa düşecek. Selam verip konuşmaya baslarım. Giyimi harika olmalı ayrıca. Dar veya biraz çıplak giyinirse affetmem. Senin bu soruna çok uzun ve geniş kapsamlı bol örnekli bir cevap yazardım ama telefondan yazdığım için sıkıntı...
kızlar bazen ilgi çekeceğim ben diye don külot dolaşıyorlar neymiş biz kendimiz için böyle giyiniyoruz diyorlar ondan sonra da ben cinsel obje değilim diye yaygarayı koparıyorlar
kelin ilacı olsa kendi başına süreerr bende buna benzer bi soru sormayı düşünüyodumm sayende gerek kalmadıı çevremde de duydğum kadarıylaa ki burda da genelde onu söylemişler bakışlarr çok önemliymişş :Dd
güzel alımlı ve akıllı olanlar kadınlardan hoşlanıyolar. akıllı değilse bile taklidini yapabilsin. ben neden atladıysam beylere sormuşsun ama..
ii yapmışsın :)) seninde fikrin önemli bizim için ;)
Cevap
20Cevap
Vallahi kendi adıma konuşursam bir kızın beni etkilemesi çok zor :) Her kızı beğenmem öyle kolay kolay. Benim dikkatimi çekmek istiyorsa bakımlı ve güzel olması gerek. Sonra öyle yılışık olmayacak ve zeki olacak :) Bunu belli etmesi lazım. Yoksa arkadaşlıktan öteye gitmez :)
Kız dediğin yürüdümü öff be dedirtcrk bi kere :D şu an ki aşık olduğum kız ya adriana limanın podyumdaki yuruyuşu gibi yuruyo mubarek yada aşık olduğumdan öyle geliyo bu bir :D ikincisi üstünde kendine yakışmayan birşey olmamalı cunku o dikkat çeker güzelliğini gizler ve cidden en önmliside güzel olmalısınz yani güzel olmadınız mı güzel olmak için yaptığınız giydiğiniz herşey çok yapmacık gelir özellikle makyaj buda itici gelir :)
Gerçek bir kadın gibi davrandığı zaman aşık oluyoruz. Sen şimdi gerçek kadın nasıl birşey diye sorarsın...
ilk görüşse tip ve fiziğini gördükten sonra bi hoş olur,kendimden geçerim.sonra tanırım ve tanıdıkca zeki,akıllı birisi olmadığını anlar(genelde hep böyle oluyor),soğurum yine kızlardan..kendilerine çekmeleri ise bakışlarına bakar..
boyle sorular gorunce kendimi sorunlu hissedip soruyorum, "bu yasıma kadar dikkat cekmek icin ne yapsam seklinde neden dusunmedim?"...
:))) yaş ilerleyince insan düşünmeye başlıyor :)
yok canım yok vakit bu vakit :))
uğraşmıyolarsa nolcak :D
Kahakaha atarak yolda konuşursa döner gz ucuyla bakarlar. Sonra giderler.
Kahkahalar şuh olursa eve de götürebilirler.
aşkın olunmaz kı...aşk kalbın yarısındadır..dıger yarısını arar..buldugunda gozlerınız alamaz ondan
cıbıl cıbıl çık karşısına ilgisini de fazlasını da gösterir sana
gözlerimin içine bakıyosa olay bitmiştir. tabi çekiciyse :D
hatun dedign dış gorunusyle dikkat çeker zekasıyla tahrik eder
sempatikliği,şirinliği,akıllılığı,yemekleri olabilir,ahlakı,eğitim seviyesi,yeme içmesi,giyimi,taytından belli olan iç çamaşırı falan filan=))
gelsin balkonumun altında gitarla serenat yapsın anca öyle dikkatimi çeker
o zaman da totonuz tavan yapıyo hiç bakmıyosunuz
gözlerime bakıp hafif tebessüm etmesi etkileyicidir...
kafa yapımızın uyması lazım sonrada ten uyumu gelir
ben resmen kaşar seviyorum motor olsun benim olsun beee paraysa para :P pulsa pull
digerlerinden farkli olup dogal davranirsa benim ilgilimi ister istemez ceker..
Cevaplayabilecekleri bişi sorsaydın iyiydi :D
su vereydi iyiydi
susayıp çeşmeye gitmesinde su verebilir :D
çalışmadıkları yerdenmi sordum :)))))
aynen ahiret sorusu mübarek :D
Durup dururken amuda kalkarsa dikkatimi çeker.
BakışLaaar :) Gözler kalbin aynasıdır ;)
soyun.olabildiğince hızlı
Parenda atması gerekir o kişinin.
mini etek giymesi yeterli:)
ben aşık olmuyorum onlar bana aşık oluyor.
sözleri gözleri :):)
çok güzelse aşık olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar