Cevap verildi...
Neden yakışıklı erkekler?
Cevap verildi...
erkekler neden hep güzel ve fiziği hoş olanı isterler se ondan işte :) :) :) ama şu var herkes herkese farklı görünür öyle olmasa zaten herkes aynı kişiye aşık olurdu senin karşına seni sevecek biri çıkmamış illa görünüşünle alakalı değil... ve ben görünüşün önemli olduğunu düşünürdüm hep ama artıık düşünmüyorum ben güzel bir kızım ama sevdiğim kişi çok sırdan ama onu çoook seviyorum kalbini yüreğini karakterini .. böyle işte
Sen mi cirkinsin? Inanamadim..
Neyseeee soruna gelecek olursaaam kizlarin cogu sevgilisyle hava atip egolarini tatmin ederler yoksevgilm boyle soyle diyerekten bu yuzden olabilir..
Ama benim sahsi dusuncemi bilmek istersen gonlumun sevdigini gozumde sever baktikca bakasim dinledikce dinleyesim gelen adami isterim ben
Ben Cok Gördüm Çirkin Erkekle Güzel Kız Ama Karakter Önemli Güzellik Degil. Kızlarsoruyor.com da Erkek Basına 10 Kız Düşüyormus. Benim Hakkımı Kim Yiyorsa Haram Olsun. :)) Saka Haa. ;)
cebine paranı koy, altına arabanı çek iki güzel muhabbet et bak bakalım çirkinlik önemli mi değil mi :)
Cevap
12Cevap
Yanlışın var senin kızlar yakışıklı erkekleri tercih edetmezler sadece hayal ederler sonrada gider hep öküz, odun kötü tipsiz adamlara aşık olurlar bırak çirkin ol :D
küçükken sınıfta ki bir yada iki yakısıklıya btün sınıfın kızları asıktı.ama şimdi bakıyorum çevreme çok tipsiz ama güzel kızla büyüdükçe yakısıklının yanına birsürü güzel özellik geliyo olgunluk para yönünden dolgunluk sempatiklik gibi takma kafana...ayrıca neden güzel kızlar aynı sey
yakışıklı erkek değil, güzel davranan, kadına kendini prenses gibi hissettiren erkeği tercih ediyorlar. ama bu erkek aynı zamanda ezik olmayacak ayakları yere basacak.
önce göz sonra gönül ama insan sevdiği zamanda çirkin güzel fark etmiyor herkes beğendiğine bak deyip dalga geçse eleştirse bile kulak asmıyor umrunda olmuyor.
Erkekler neden güzel kız istiyorlarsa o yüzden... Göze hoş gelen ilgi çekiyor.
kızlarla olan iletişimin, milletin sorduğu sorulara abuk sabuk yanıtlar vermek gibiyse seni tercih etmemeleri çok normal..
bakınca gözü gönlü açılıyordur o yüzden güzel adamı ister..erkeklerde öyle ki hem güzel kadın isterler kuğu gibi olan kadın isterler..
herkes herşeyın en güzelini istemekde hakkı var iç güdüsel bir davranışdır ama sonunda da elindekiylen yetinmek zorundasın
Ben yakışıklı değilim mesela, şayet 30-35 arası bayanlar hasta bana . Dikkat çek biraz...
Tipsizin tekiyim ama hayatimda o kadar cok gunaha girdim ki su cirkin halimle... Yakisikli olsaydim neler olurdu kim bilir. Her iste bir hayir vardir!
Her yorumun altına "tek neden bu degıldır bence , baska ne olabılır daha detaylı lutfen" yazmışın..
Detay; zarfı attın kimse yemedi
Ha
kimse çirkin bir sevgilim olsun diye bir dilekte bulunmaz. kız da olsa erkekde olsa güzellik, yakışıklılık ister. kişiden kişiye değişir. kimisi yüz güzelliği değil iç güzelliğine değer verir. ama bence her kız yanına yakışan bir erkek ister.
Yakışıklı erkekler hele büyük çüklü ve boylu poslu erkekler kadınların ömur boyu unutamayacağı erkeklerdir tıp kı profilmde ki adam gibi ismi Sönmez
yoo ben tam tersi yakışıklı tercih etmiyorum. çirkin erkek tercihim zekası olsun yeter
ama sende çirkinsin :p
adam yakışıklı ondan tercih ediyo sen neden çirkin kıza bakmıyosan o yüzden aynı durumdur heralde
tek neden bu degıldır bence , baska ne olabılır daha detaylı lutfen
aslında yakışıklıları tercih etmeyiz biz sevdiğimizi yakışıklı buluruz.
Görsellik etkliyordur nasıl erkeği güzel kız etkiliyorsa kızıda etkilemesi normal değilmi?
sence normalmı ? sen asıksın ama bır ortamda bır cocuk gordun , caktırmıyorsun ama o cocuk cok hosuna gıttı, teklıf etse atlıcaksın o derece ... Sen dıceksınkı sımdı, aslında ıste o onun gercek askı v.s. ... o elındekı cocugu sevdıgını sanmıs ama oyle degılmıs dıceksın ? yada baska bısı, bence sorunun ıcınde bınlerce soru gızlı dostum :)
Çevremde ne kadar ayı varsa karıları bebek gibi. Boş ver yasıklığı paran var mı sen ondan haber ver. Gerisi hikaye...
"Erkekler neden güzel kızları ister?" sorusuna bi cevabın var mı?
bence mesele sadece tip değil belkide yakışıklı görünen kişinin kendine olan güveni de etkiliyor. Kaldı ki sadece yakışıklı diye sevdiği adamı bırakıp yakışıklının peşinden gideni ben henüz görmedim. Böyle bişeyin olması için kızın ilişkisinde sorunlar yaşıyor olması lazım başka türlü gönlünün başkasına kayması hele ki sırf tip yüzünden, cx..
çirkin olsun benim olsun napayım yakısıklı erkeği 40 ından sonra herkes yaslanıo zaten pehhh..
benim olsun sadik olsun adam gibi sevsin de yakisikli cirkin farketmez
egoistlikmi? :D erkegimin benim olmasi sadik olmasini dogru düzgün sevmesini istemek egoistlikmi oluyor? o halde HER kadin egoist :)
senle ben farklı kızlar mı tanıyoruz yoksa :S
reklamları dinlediniz..
bunun tek cevabı zewkler ve zevkler...
Sana doğru uzuyorum kardeş.
bizde yedik iyisin iyi hadi
insanın yüzü kartvizitidir *alıntımı oldu ne
neden tadı çirkin olan bi yemeği yemyioruz ya da kötü bi koku duyunca rahatsız oluyoruz?:D cevap arama çnkü içgüdüsel bunlar.bebekler bile güzel insanlara daha uzun süre gülüyomuş yapılan bi araştırmaya göre.kimse kendini teselli etmek için iç güzellik falan demesin üzgünüm doğa acımasız:D güzel insanlar genlerini gelecek nesillere daha çok aktarıcak.açıklama yetti mi?
detay saçma
çünkü beni mıtnatıs gibi çekiyorlar
Evlendiğinde çocukları güzel olsun diye.
neden güzel kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar