benim daha evvel de anlattığım arkadaş olarak zannettiğim bu 7 kişi hep anneme ve ablama hakaret ediyorlar.tamam,annem ve ablamla küs olabilirim ve onlar bunu şaka olsun diye de yapıyor olabilirler ama ben de insanım ve bir noktadan sonra tahammül edemiyorum.çok ağır küfürler ediyorlar özellikle ablama ,abime söylüyorum beni kale almıyor,nasılolsa lafta kalıyor diyor bana
aslında şunlara bi tane elinin tersiyle vuracaksın,doğduğuna pisman ettireceksin ve hayatından cıkaracaksın hepsini ama bazı sebepler yüzünden olmuyor
peki ben aynısını yapsam beni döverler,ben de ciddiye almayayım dedim laftır geçer dedim fakat çok ağır laflar ediyorlar.benim ortaokulda da lisede de abime ablama laf edenler oldu ama bunlar çizgiyi aştı ,her an neredeyse, birinin bunlara dur demesi gerekiyor,ben şiddetle dur diyemeyeceğim oyle bir cevap vereyim ki bir daha o mevzuda ağızlarını bıcak acmasın istiyorum.
Anneme ve ablama hakaret edenlere nasıl bir cevap vermeliyim?
aslında şunlara bi tane elinin tersiyle vuracaksın,doğduğuna pisman ettireceksin ve hayatından cıkaracaksın hepsini ama bazı sebepler yüzünden olmuyor
peki ben aynısını yapsam beni döverler,ben de ciddiye almayayım dedim laftır geçer dedim fakat çok ağır laflar ediyorlar.benim ortaokulda da lisede de abime ablama laf edenler oldu ama bunlar çizgiyi aştı ,her an neredeyse, birinin bunlara dur demesi gerekiyor,ben şiddetle dur diyemeyeceğim oyle bir cevap vereyim ki bir daha o mevzuda ağızlarını bıcak acmasın istiyorum.
Anneme ve ablama hakaret edenlere nasıl bir cevap vermeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sıkıntı yok hepsini dövdüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar