Bana aşık olduğunu düşünüyordum ama bu kafamı karıştırdı bakar mısınız?

Birinin bana karsı bir seyler hissetigini düşünüyorum bunu hem hissediyorum hem de istemsiz hareketlerinden anlaşılıyor bu kisi 30lu yaslarının basında deneyimli biri ve hic utanacağım değil başka insanlara ve kızlara karsı rahat ve samimi biri ama tanıştığımız günden beri bana karsı çok farklı bı defa bana uzun uzun kitlenmis gibi baktı ben de ona bakınca kafasını egip hizlica uzaklaştı sonra genelde hep uzaktan baktı bazen yaklaşmaya çalıştı ama ben biraz soguktum benle ve benim yanımda pek konuşamıyor kasiliyor başka kızlarla kıskandırmaya çalıştı eli ayağı birbirine dolanıyor yanına gidince mutlu oluyor istemsiz sapsal gülümsemesi oluyor yanımdayken bası hafif one eğik bana baktığında gözbebeklerinin büyüdüğünü gördüm ve ben birden gözlerimi onun gözlerine dikip baktığımda aniden basını one egip gozlerini kaçırdı ve benden kaçtı trip atmisligi da var ve bazen görmezden geliyor beni Ben onun bana asık olduğunu hissediyorum ama anlamazliga geldim ortamımız da rahat değil zaten Sonra bı sekilde onun tanışmamızdan önceki bazı kızlarla yazışmalarını gördüm tam çapkin yilisik erkek tıpiydi iltifatlar vs ciddi bı şey olmadıgı belliydi ama yilisikca geldi bana çok şaşırdım bu adam yakışıklı çekici ve ortamı olan biri kisiligini bilmiyorum bana karsı böyleyken diğer tarafta tam tersi görüşleriniz nelerdir?
Bana aşık olduğunu düşünüyordum ama bu kafamı karıştırdı bakar mısınız?