Bir erkek sevdiği kızdan karşılık göremeyince intihar ederse o kızın suçu var mı?

aynı okulda okuduğum bir çocuk var. şu ana kadar sadece sanal alemde konuştuk çğnkğ daha önceden bana hiç yaklaşmadı. beni çok sevdiğini söylüyor. deli gibi aşık olduğunu ve sürekli aşkını ilan ediyor. sürkli soru soruyor ben cevap vermeyince çıldırıyor sen neden bana cevap vermiyorsun. bir gün ben ona sinirlendim çünkü benimle sürekli hesap soruyor gibi konuşuyor. onunla düzgün konuşmaya çalışıyorum ama bir gün gelecek onu çok pis bir şekilde kırmak zorunla kalabileceğii hissediyorum. dedim ki bir kere "seninle konuşmamız seneye kaldı" tatil bitince yani. o da beni facebooktan sildi. sonra birkaç saat sonra "çok paardon x, çpok çok üzgünüm beni tekrar kabul et" ben de wetmedim tabiki de. o da rkadaşlarını yollamaya başladı onlar da beni ikna etmeye çalıştı. ben onlara biraz sert çıkışınca kestlier. sonra o tekrar arkadaşlık isteğini kabul etmem için resmen yalvarıyordu. ben de bıktım usandım, kabul ettim. bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti: "okula gelecek misin?" "evet" dedim. o da dedi ki" ben psikolojik tedavi görmeye düşünüyorum psikyatriste gitsem mi sence?" ben dedim ki "hayırdır noldu?" o dedi facebooku şu zaman şu saatte aç konuşuroz. ben vaktim olursa gireceğimi söyledim. ama gireceğim heralde. heralde bu psilkolıoga gitme olayları benimle alakalı ama umarım öyle değildir bir de başıma bela almak istemem.ama eğer benimle alakalıysa? hatta bazen erkek aşık olduğu kızdan yüz bulamayınca intihar edeceğini söylüyor ve bazen ciddi ciddi intihr eder. bu iş bu noktaya gelecek diye korkmaya başlıyorum çünkü kendini remen deli gibi davranmaya başladı ve yaknda onu da derse hiç şaşmam. ya gerçekten kendine bişey yaparsa? o zaman benim bir suçum olacak mı? bir kız bir erkeğe yüz vermiyorsa, umut vermiyorsa o zaman erkek intihar ederse o kızın suçu vcar mı? ayrıca durum okuöumuzun idaresi tarafından bilinirse o kıza ceza keserler mi? okuldan atılır mı?
Suçun var, okuldan da atarlar (ceza kesebelirler belki)
Suçun var, ama okuldan atmazlar ceza da kesmezler
Suçun yok, ama okuldan atılırsın yada ceza alırsın
Suçun yok, okuldan atmazlar, ceza da vermezler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar vicdansız olduğum falan yok eğer ona bişey olursa beni atarlr mı diye sordum bu iş bana bulaşır mı diye! ayrıca daha bunu ilan etmedi sadece ben nasıl davranmam gerektiğini anlamıyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
okuldan atılırsam eğitim alamam arkadaşlarımdan koparım benimki de az dert değil!
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca olabilecekleri söylüyorum yani daha gelip de intihar edecek değil!
Güncellemeler
+1 yıl
facede görüştük sorunun arkadaşlarıyla aileyle olduğunu söyledi benimle değil anladığım kadarıyla
Bir erkek sevdiği kızdan karşılık göremeyince intihar ederse o kızın suçu var mı?