Sevgilim çok çocuksu soytarı gibi davranıyor hiç olgun değil. Bana bazen panpa der, naber hacı der mesajlaşırken

sevgilimin olgun olmasını istiyorum 22 yaşında ama çok çocuksu ve yalaka davranıyor insanlara karşı . ona bugün msnde cam açmadım diye trip yaptı şimdi mesajta naber hacıı yazmış. yani biz sevgili gibi değilde arkadaş gibiyiz gibisine böyle mesaj attı bende ona bozuntuya vermeden iyidir kardeş senden naber dedim. iyi be koccum nolsun yazdı. bende napıyosun abi dedim bide benden 3 yaş büyük ya :D sizce bende ona böyle davranmakta iyi yapmışmıyım ? yani sormadım niye bana böyle konuşuyosun diye bozuntuya vermedim
Güncellemeler
+1 yıl
bana hala kanka diye konuşuyor niye kankayız sevgilin değilmiyim dedim ben öyle istedim ondan dedi. bende madem öyle ne kanka olalım ne sevgili dedim. oda niye dedi bende sen öyle istedin sevgilin değilmişim kankanmışım dedim. ben sevgilimin ne kankası ne arkadaşı olurum dedim. sizce ayrılmak içinmi böyle yapıo konuşurken gülüyo.
Sevgilim çok çocuksu soytarı gibi davranıyor hiç olgun değil. Bana bazen panpa der, naber hacı der mesajlaşırken