Sevgilim beni sevdiğini fakat onu çok bunalttığımı söylüyor.

Sevgilim beni sevdiğini fakat onu çok bunalttığımı söylüyor. İlgilenmiyor benimle pek. Ben ararsam gayet güzel konuşuyor. Bazen oda arıyor ama genelde arayan benim hep. Bazende bende aramıyorum neden aramıyorsun ben aramadan dediğim zaman çok yoğunum çünkü filan diyor. Sizce napabilirim ilgisini kazanmak için 4 yıldır beraberiz son 1.5 senedir bu durum böyle. Hep aramıycam kendimi çekicem geri diyorum ama yapamıyorum. Bi keresinde bana sen benle konuşmadan duramazsın bensiz yapamazsınki demişti benden çok emin yanı. Bide sana gözü kapalı güveniyorum her zaman diyor yani bu yüzden kıskanma falanda yok hiç :( biraz ilgisini çekmek için ne yapabilirim sizce ? Hani belli süre içinde kendim yavaş yavaş çekip ilgimi azaltıp o aradıkça konsdam ise yarar mi
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada iki yildir ciddi anlamda bi maddi sknti cekiyolar. Her zaman artik cok bunaldim her gece ne olcak diye dusunmekten annemi kardeslerimi uzgun gormekten biktim artik o yuzden okulumu bitirmem calismam lazim diyor. Son senesi okuldada okul zamanlari zaten hayatinda yokmusum gibi davraniyor
Sevgilim beni sevdiğini fakat onu çok bunalttığımı söylüyor.