arkadaşlar sevdiğim kıza çıkma teklifi edicem ama "Benimle çıkarmısın?" çok basit ve çocukça geliyo daha iyi bi fikri olan var mı?
Cevabın nedir?
"Benimle çıkar mısın?" diye bir şey yoktur. Buradaki "çıkmak" eylemi mutasyon geçirerek "kızla çıkmak" deyimini doğurmuştur.
Peki bu "çıkmak" nereden geliyor?
Hoşlanılan karşı cinsi yemeğe çıkarmak mahiyetinde, yemekte ona açılmak suretiyle edilen "yemek daveti" teklifinden geliyor. Karşı cins bu teklifi kabul edip belirlediğiniz tarih ve saatte davetinize icabet ederse onunla çıkmış oluyorsunuz.
Bir kıza "Benimle çıkar mısın?" diye teklif edilmez. Kıza boş vakti olup olmadığı sorulur, eğer vakti varsa yemeğe davet edersiniz. Sadece yemek davetiyle sınırlı kalmıyor bu tabi. Starbucks'ta kahve içmeye de davet edebilirsiniz. Burada da yemek/kahve eşliğinde kızla sohbet edilir. Uygun bir anda ondan hoşlandığınızı söylersiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilin var mı?
-Hayır
Artık var!
Şaka şaka üsttekine takılma. Zamanında 2 kıza çıkma teklif etmiştim. İkisindede fiyaskoyla sonuçlandım. Ancak sorun bende değil. Çıkma teklifi çok basit benim görüşüm hiçbir kız çıkma teklifinden hoşlanmaz. Ergenler hariç. Çıkmak ne lan? Buluşma teklifi ne zamandan beri sevgililik oldu. Biriyle birlikte olmak istiyorsan samimiyet kur duygular ortaya çıktığında bir yakınlık olduğunda illa edecem diyorsan. Çıkalım yerine sevgilim ol dersin olur biter. Karmaşıklaştırma sabırsız olma bu 2 kuralı uygula yeter.00 Yorumla
Bayan olmama rağmen sevgilime ilk ben adım attım he daha öncesinde anlıyorduk hissediyorduk biribirimizden hoşlandığımızı çevremizdeki insanlarda anlıyor ve söylüyorlardı çok yakışıyorsunuz aranızda bişeylerde var sevgili olun diyorlardı.Ben dayanamadım bir gün ona konuşma sırasında sadece "AŞK" yazan bi mesaj göderdim onun bana cevabı BENDE SENİ SEVİYORUM BE MELEĞİM oldu yani o üç harflik küçücük kelime ne büyük şeyler anlatmıştı ona 11.11.2011 ' den bu yana birlikteyiz Şükürler olsun. Diyeceğim o ki çok süslü cümlelere gerek yok bazen en ufak bir kelime ve çok güzel bi bakış yetiyor yüreğindekileri anlatmaya
19 gün önce yazmışsın geç oldu ama güç olmayacağına eminim.. :)10 Yorumla
başkalarının fikirleriyle bu teklifi yapıcağın için kız arkadaşına üzüldüm eminim snn ona olan özel hislerinden doğan sözcükleri dha çok hakediodur.
63 Yorumla- +1 yıl
artılayacaktım yalnıslıkla eksiledim ++++++++++++++++++
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
57Cevap
+1 yılŞimdi sana bir şey söylemek istiyorum diyerek başla cümleye,
Ben bir bayanla "duygusal ilişki" yaşamak istersem. O bayanın sevdiğim, değer verdim, kısacası her şeyim olması isterim. Hatta bu benim için önem taşıyan değerli kişinin ilerde eşim olmasını da isterim. (ciddi düşünüyorsan tabiki, değilsen, umut tacirliği yapma)
Şimdi karşımda duran bu değerli insan, kalbimin en güzel yerinde çoktan yerini aldı. Bende senin için öyle miyim acaba Ne dersin dünya tatlısı..
Güncellemeni bekliyorum tekliften sonra :)))24 Yorumla- +1 yıl
yok sana etmem rahat ol :))
- +1 yıl
Öylesin dünya tatlısı fssfjddfh :D
- +1 yıl
sen değil be kız söyleyecek :)))
tamam benimle çıkarmısın kötü ama böyle yok benim ol , meleğim olurmusun , beraber yaşlanalım yok benimle olurmusun... aga bunlar da sanki evlenme teklifi gibi olmuş , siz önce sevgili oluyorsunuz , direkt nikah masasına gitmiyorsunuz... sadece senden hoşlanıyorum de yeter , yani sevgili olmadan seviyorum demen için bile erken... çık karşısına senden çok hoşlanıyorum de o kadar... yani işi soru cümlelerine ya da evlenme teklifi edecek gibi romantizme boğmaya gerek yok...
20 Yorumla
+1 yılVallaha benim sevgilim hic öyle sormadi bana acildi, beni öptü ondan sonraki bulusmada ben sordum biz simdi sevgilimiyiz diye o da evet, tabiki sen istiyorsan dedi, bende istiyorum dedim öyle patladi gitti :D öyle klasik soru sormak olmadi iyidi bence böyle ya dogaldi
13 Yorumla- +1 yıl
evet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hiç söylenmemeli benimle çıkarmısın sevgili olalım mı diye. ilk önce arkadaş olursunuz sonra en iyi arkadaş sonra sırdaş olurssunuz birbirinzden hoşlanırsınız ve sonra klasik sözler bir süre sıkmaya başlar aşkım canım ömrüm balım vsvs.onun yerine birbirinize daha ilgi çekici şeyler kullanabilirsiniz sevgili olmamak en iyi bence adı olunca sıkılıyor insan çünkü adsız olunca sen onu kıskanıyorsun filan daha çok hoşuna gider sevgilim değl ama filan yani bir nevi ilişkiye yeni başlamaş gibi tzelk ve huzur verir
00 Yorumla
+1 yılsenin sevgilim olmanı istiyorum. seni sabahları "günaydın sevgilim" mesajımla uyandırmak istiyorum. geceleri seni düşünürken uyuya kalmayı istiyorum. ben seninle sevgili olmak istiyorum. -kendi cümlelerim ehe-
32 Yorumla- +1 yıl
Güzeeeell.
+1 yılBak ne yap biliyor musun? yanyana olduğunuz bir anda saatine bak. (örnek) de ki; "saatte 20:11'miş. peki 27 ekim 2011, saat 20:11 itibariyle, sonsuza dek benim olur musun? "
44 Yorumla- +1 yıl
çok etkileyici
- +1 yıl
kızlar zaten kendine güvenen erkeklerden hoşlanırlar
+1 yılKendi yazdığım sözlerden aktarayım sana ki orjinal olsun...
Üzerinde hayallerimin yaşadığı sevgi '' atlasımın '' başkenti olan yar.. Ben seninle o başkentte yaşamak için canımı seve seve feda ederim... Ama sen yeterki kalbime vize ver sevgili ...10 Yorumla
+1 yıl~ "Benimle çıkar mısın?" kadar itici bir cümle daha olduğunu sanmıyorum.
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sana karşı boş değilim, nabzımda düzensizliğe ve hızlanmaya sebep oluyorsun de...tek kaşını kaldır..bi gözünü kıs...pis pis sırıt. sonra kanca gibi tuttuğun parmağını yakasına geçir ve hafifçe çekerek gel bi konuşalım de...asdasdasd (cpt.hook stayla)
10 Yorumlabencede benimle cıkarmısın kadar sacma bi kelime yok bana biri boyle dese kabul edeceğim varsada etmem.cok değişik bisey demene gerek yok sevgilim olurmusun iyi
11 Yorumla
+1 yıllisede biri bana "dondurma bizim sonumuz olur mu,hep benimle olur musun?" demişti nan ne tırsmıştım. "adam daha diploma yüzü görmemiş evlenmeye niyetleniyo" diye düşünmüştüm. meğer genç, sevgili olma sürecine yeni bi soluk getirmeye çalışmış :S
11 Yorumlaşakayla karışık yuvarla en iyisi geri kıvırabilme ihtimalini doğurur baktın oluyo tut kolunda seni kaçırıyorum de :D gelmezse tokatı bass seviyorum de ulen oda hayır 5.tokata kesin seviyorum diyecek ama yalan söylüyorsun deme yapış dudaklarına :D
00 Yorumla
+1 yılÇıkmak ne ya öyle saçma şeyler söyleme tabi sevgilim olmak istermisin de.
20 Yorumla
+1 yılkalbin sesini dinle burda yazılanları değilde içinden gelenleri söylemelisin :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bundan sonraki zamanlarımda ,gecemde gündüzümde bana eşlik edermisin de ?
18 Yorumla- +1 yıl
Bunu deneyeceğim.Alttakini.
- +1 yıl
Ben beklerim :)
sana her baktığımda hayatı görüyorum hayatını benimle paylaşırmısın bu hoş hayatta banada yer ayırırmısın ?
20 Yorumla
+1 yılona karşı hislerini söyle. ve sonunda aşkım,hayatım,prensesim,sevgilim,her şeyim olur musun. benimle çıkar mısın de :)
11 Yorumla
+1 yılbir yere davet edin..akşam yemeği/sinema prog.mı olabilir..yada ilgi alanlarınıza göre sergi/konser vs de olabilir..muhabbet ilerledikçe gözler konuşmaya başlar zaten.. :)
00 Yorumlasevgilim olur musun
sevgili olalım mı
sevgili olak mı
sevgili ol
sevgilim
:,D62 Yorumlaseni seviyorum.. sensin olamıyorum.. sana ömrümü feda edebilirim.. sevgilim ol.. hayalim ol.. aşkım ol.. diyemedim ya la :(
43 Yorumla- Sen beni kaldırsan, ben seni kaldırsam birlikte uçar mıyız?
- Bi hamburger yeseydik beraber?
- Benimle düşüp kalkar mısın?13 Yorumla- +1 yıl
"Seksen bin km bakımın gelmiş, bir el atayım" de sen en iyisi.
+1 yılömrünün geri kalanını sadece mutlu olmak için kullanmaya ne dersin?
tabi bunun için bana doğru gelmelisin?00 Yorumlaya ben sende hoşalınıyom sevgili olakmı ne derse bundan sonra sevgilim olcanmı de kabul eder ama öyle bürkülme dik dur yok dersede s... et
00 YorumlaKlişe laflara gerek yok. Hiçbir şey deme. Sinemaya biletim var, ödevi beraber şurda yapalım mı, maça 2 biletim var, şu sergiye çok gitmek istiyorum sen de gelir misin? vs. vs...
00 Yorumla
+1 yılBenimle çıkar mısın gibi saçma bir cümle kurmana gerek yok. Ona karşı hissettiklerini yoğur zaten doğru cümleyi kuracaksın.
00 Yorumlakızın kişiliğne baglı bsey bu. biri bana gelip sevgilim olurmusun dese takmam . sevgili olakmı hadi be nolur dese valla tadından yenmez :D
01 Yorumla- +1 yıl
He olak mı mı .ss..s
Her hangi bir yere davet edebilirsin, ondan hoşlandığını söyleyebilirsin, bize bir şans verelim diyebilirsin
01 Yorumlaİki öpüşücez, elimi felan tutacaksınn, 3 sevişcez 5 ağlayacaksın sonra soğuyacağız birbirimizden, kıskanacaksın benı benım de canımı sıkacak sonrası apaçık ortada ayrılacağız, ee ne diyorsun ? De bak nasıl etkılenecek kız.
10 YorumlaBenm 5 Yıl once tekLıf eden Şuan Kı sevgiLim Bu cumleyı KuLLanmıştı ' Ömrünü Ömrume ıNıkLermısn ' Çok etkıycı :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerine bak durup avcunu ac ona uzat...elini tutarsa da benimsin dersin.
11 Yorumla Kızlar kendilerine soru sorulmasından hoşlanmazlar (çoğu) sevgilim ol diyebiirsin
11 YorumlaÖmrünün geri kalanını benımle gecırmek ıster mısın?
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlla gidip gel cıkalım. yada bir kelime söylemek gerekmiyor. davranıslarınla zaten ondan etkilendigini belli et. cok güzelsin. seni seviyorum de.
yani ne bileyim. böyle bir kelime ile baslamayın. kelimelerle baslayın. zaten kendiliginden gelişir. bir bakmıssın sevgili olmussunuz00 Yorumla
+1 yılSevgilim olur musun? de.En güzeli bu ben çok etkilenmistim gerçekten...
00 Yorumlahayali mekanla sınırlanmış bir çıkma teklifi aldım.mehe çok şeydi.sevgili olalım bu bir çıkma teklifidir tarzı bişeydi.bir de taa önceden lisede filan almıştım sanırım.giderim yokmuş:(
01 Yorumla
+1 yılSilahı kıza doğrult ve ya benimsin ya kara toprağın de.
Çok etkilenip kabul edecek teklifini.00 Yorumla
+1 yılaynen sunu de seni seviyorum sevgime karşılık verir misin?
10 YorumlaSeni hastalıgımda , saglıgımda da yanımda görmeliyim !
02 Yorumla- +1 yıl
O evlenme teklifi gibi oldu sanki :P
Bence ten uyumumuz mükemmel, hemen sevişmeliyiz. Denebilir... Fazla ciddiye almıcan la bunları, yüz veriyon astarını istiyolar. :D
00 Yorumla
+1 yılbenimle çıkar mısın diyen var mı ya halen?
şuraya geliyor musun de bitsin gitsin. yok derse de saçından sürükle10 YorumlaBenimle yaşlanır mısın mesela olabilir benimle büyür müsün ee olmaz tabiikide :)
00 YorumlaKızın adı duygu olsn deki Ben sana duygu demek istemiorum artık?
Sevgilim diye bilirmiyim ? Kafama yattı lan ben bunu gidip diyim en iyisi ...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDışarı davet et. Ortam ısınıp öpüştüğünüzde zaten sevgili moduna girmişsiniz demektir.
Karşılıklı sözleşme yapmanıza gerek yok sevgili olmak için.10 YorumlaGerçek bir erkek ol ve çıkma teklifini aklından çıkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBen bu konu da çok kötüyüm ama en iyi bildiğim hoşlanıyorum demek
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim bana "yeniden ipeğim olur musun?" demişti... :)
08 Yorumla- +1 yıl
İsmim.
- +1 yıl
Zaten ben de git ona ipeğim olur musun diye sor demedim. Kendimden bir örnek verdim sadece. Yaratıcı olmasa bile, gözlerinin içine bakarak bunu söylediğinde baya bi' etkileyici olduğu kesin. Hele de 'benimle çıkar mısın' ın yanında.
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
İyi misin be
+1 yıl-Benimle Çıkarmısın?
+Tabii
-Anaaa Çıktı Gitti Kız :/
... Eror ...00 Yorumlasevgilim ol la:)şaka bir yana seninle ciddi anlamda tanısmak istiyorum dersin
01 YorumlaMesele senin o kelimeye yükdlediğin anlamda...aslında anlamsız değil dostumm...
anlma kalmıyor kulanman bazı kelimelerin
:)) malsf00 YorumlaSeviyorum ulen deyip ya kadınım olacaksın yada kadınım de öp (uzun olsun) sonrada ya birliktelik yada ayrılık.
05 Yorumla- +1 yıl
okkalı bir tokat olasılığı da var :)
Akil oyunlarindaydi sanirim.tum bu sacma flort olaylarini pas gecip direk seviselim de10 YorumlaÖmrümü ömrüne adayabilirim. Yeterki gel benim ol ? " dese bi erkek bana ... . . . . . . :)))
00 YorumlaÇıkmak Çok Saçma Bi Tabir Zaten. Sakın Kullanma. Benim Bi-Çare Gönlümün Sultanı Olurmusun :)
00 YorumlaBenımle cıkar mısın gercekten cok berbat bı cumle:S:S Gel yarim ol cok sempatık gelıyo nedense :D
02 Yorumlaseni rüyalarımın şehvetli kraliçesi yapabilir miyim de ;))));))
16 Yorumla- +1 yıl
Adgsfhg :D ne güldüm haaaa
- +1 yıl
vay lan :D
+1 yılbaşımın etini yermisin bana bir ömür boyu çektirmeye nederisin
00 Yorumlayoutubedan 'Rocco çıkma teklifi' yaz izle.birini kullanıver :)
10 Yorumlaya kadınım olacaksin yada kara topragann de dir
ek kucagina atlar00 Yorumla
+1 yılbenim hayalım mesela bana 'kırmızıma sarı olurmusun' demesidir.. :D
01 Yorumla- +1 yıl
esmeralda sarı desene desene desene :)
+1 yılO kadar yorum yapılmış, mantıklı cümle sayısı 2.
20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Benimle çıkar mısın?" yerine kullanılabilecek daha etkileyici bir cümle önerebilecek var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler