ilk defa bir erkeğe çıkma teklifi edicem nasıl olur ki bu işler_?
Cevabın nedir?
+ Merhaba ben Kendinehas :)
- Merhaba benim adım Okan.
+ Kusura bakma lütfen böyle ulu orta yerde, yolun ortasında balıklama atladım. Rahatsız ediyor muyum?
- Hayır ne rahatsızlığı... Önemli değil.
+ Peki, nasılsın?
- İyiyim sen?
+ Teşekkür ederim ben de iyiyim. :) Heyecanımı mazur gör lütfen... Vaktin varsa bir kafeye gidelim kahve içelim?
- Olabilir. :)
+ Hadi o zaman. ;)
Kafeye gidince erkek biraz erkek olmalı ve kontrolü düşüncesi olumsuz olsa bile eline almalı.
- Ne içersin?
+ Ben davet ettim gerçi seni ama :) Kahve içeyim.
- Tamam, ben de kahve içiyorum o zaman. :)
+ Kahveyi çok sever misin?
- Eh işte, sen?
+ Vazgeçilmezimdir... :)
Kahveler geldikten sonra kız şöyle girer;
- Okan, ben senden hoşlanıyorum... :$
+ Woow! :) Sen de hoş bir kızsın aslında...
- Teşekkür ederim.. :)
Sonra bağlayacaksın arkadaş işte. Onu da mı yazayım?40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Aman ablacım gözünü seveyim bi yapmadığın bu kalmıştı bunuda yapıp iyice düşme .)18 Yorumla- +1 yıl
bu farklı bir durum kardeş
- +1 yıl
Seviyorsan bile etme sen bir bayansın sonuçta ama ben bu sitede senin hareketlerinden hiç bayan tarzı şeyler görmedim :) - +1 yıl
işte zaten normal şeyler olsun diye.kesin normale dönüş yapıcam yani.bu sefer katiyim.faceden mesaj yazdım.cevap yazarsa söylicem.yazmassa silicem bundan sonra kafamı kurcalamıyacak
- +1 yıl
O kadar basitmi ya bence önce biraz arkadaş takıl sonra zaten çocuk edicektir tabi sen o arada niyetini belli ediceksin ulan abla diyorum benden büyüksün üstelikte bir bayansın bu konularda benden fazla bilgili olman gerekir :) - +1 yıl
yok direk söylicem kararlıyım.birbirini sevmeyenler çıkıyor.biz o kadar uğraşıyoz bari bişiler olsun.olmasada ayrılırız
- +1 yıl
Hm anladım sen bilirsin 23 yaşında birinin verdiği karara karşıcak değilim sonuçta umarım kabul eder. - +1 yıl
kendi bilir.en azından kafamda bazı şeyler netleşir
- +1 yıl
Doğru içinde kalıcağına söylemek en doğrusu.
sevdigini söylemen kötü birsey degildir aslinda ama brenimle cikarmisin demezdim cünkü ileride bi kavga falan oldgnda sen bana cikma teklifi ettin sen istedin gibisinden sacmalayabilir...bencde birak o kisi isterse ztn sana acar kendini
00 Yorumla
gidi pbenimle çıkar mısın dersen zaten olmaz biraz orjinal birşeyler bulman lazım ama seviyorsa her halükarda kabul eder o ayrı..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
Tam da benim beklediğim tarzda bi olay bu güne kadar hiç flörttüm olmadı bi kıza çıkma teklifi edicek cesaretim olmadı olduğundada hep geç kaldım.Bence sen hiç bekleme,bi kızın bir erkeğe teklif ettirecek kadar yakışıklı ise bi başkasına kaptırabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
yok çirkinin teki bu onu kim napsın
çıkma teklifi nedir yaa illa bir ilişkiye başlamak için benimle çıkarmasın mı demek lazım hayatımda 1 kez ettim oda ilk okul 5. sınıfta açıkçası çocukça geliyor bana.. hee bak birde orta 2. sınıfta etmiştim ama kız ısrar etmişti onda da ne saçma zaten çıkıyoruz birlikteliğimizin 2. günü hanımefendi egosunu tatmin edicek ya illa çıkma teklifi edicekmişim şahsen bana çok cocukça geliyor.. ne o öyle benimle çıkarmısın olur nereye hemen şurası yaa taşocaklarına kadar gidicez gelicez :)))
00 YorumlaAl işte özgüven sahibi bir bayan, beğendiyse hoşlandıysa ve yaşamak istiyorsa karşısındakini beklemez, sinyal verip almayla uğraşmaz, kaderini kendi yazar,..
Tebrikler...10 YorumlaNasıl olurdan çok ne güzel olura yoğunlaştım. Ya siz var ya birlikte olun hatta evlenip bir sürü çocuk yapın. Yeni nesilin ataları olun da bizim torunlar bari rahat etsin ilerde :P
00 YorumlaTanışıyorsanız git, beni sinemaya (yada neresini istiyorsan) götürsene de. 2-3 defa söylediğinde aptal da olsa anlar artık ilgini... Öyle sevgili olalım diye kasmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılKeşke bana da şöyle güzel karakterli uzun boylu yeşil gözlü sarı saçlı bir kız teklif etse de ben de kabul etsem :D Ne kadar da az şey istiyorum di mi :D
00 Yorumla
+1 yılBenimle çıkar mısın demene gerek yok. Hoşlandığını belirt, yeter. He illa ad koymak dersen, şakayla karışık "Eee biz şimdi sevgili miyiz? Ehihiehehi" yaparsın, olur biter.
00 YorumlaSeni seviyorum de gitsin tabi onun da seni sevdiğinden eminsen... Sevmese bile o anlık şaşkınlık ile teklifini kabul edebilir ama uzun süreli bir ilişki olmaz... Tecrübe ile sabittir!
00 YorumlaGazan mübarek olsun. Git içinden ne geçiyorsa söyle işte. Fazla kastırmana gerek yok.
İnşallah bunu kaldırabilecek bir erkekdir de havalara girmez...10 Yorumlaben teklif ettim. bir tarafı fena kalktı.yine de sen bilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
kalksın bi zaten bir görsem göstericem bi yerinin kalkmasını
masasına git, yumrugu indir 'ya benimsin ya kara topragın' de.
11 Yorumla- +1 yıl
ya benimsin yada güle güle olucak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin bi de. Evli bir bayanla cinsel birlikteliğim de oldu çok pişman oldum. Neden böyle bir hata yapıyorsun?
10 Yorumla etme anam bacım etmee ne olur etme :( hayır alışacaklar bizden bekleyecekler hiç gereği yok etme :(
00 Yorumla
+1 yılerkeğe bişey söylemene gerek yok direk çıkabilirsin. aynanın verdiği yetkiye dayanarak ...
emin ol bu toplum omuzlarda taşır seni şajsedfkbvhfdbvd :D00 Yorumla
+1 yılSen neden ediosun canim kiz teklif mi edermis aaaaaa:) birak o etsin
05 Yorumla- +1 yıl
yok kendim etmek istedim.bu karışık bir durum.kendi sağlığım için bacım
- +1 yıl
Yok yaaa etme sen birak gercekten bak pisman olursun ne dicen benimle cikarmisin mi aaaa bak konusurken bile olmuo:)
- +1 yıl
yok diyecem.zaten cevap yazmaz muhtemelen bende kafamda bitiririm yani öyle bir durumda var
- +1 yıl
Varolusumuza aykiri:) adim atmasi icin yardimci olurum sadece...
senin çıkma teklif edeceğin erkekler aranda ki muhabbet ne alemde aceba ?
16 Yorumla- +1 yıl
çok karışık imalarla görüşüyoz
- +1 yıl
olsun artık bence bi şekilde görüşülmeeceksede görüşülmesin.hayatıma müdahale edilmesinden iyidir
- +1 yıl
herkez
bana kızın biri çıkma teklifi etse utanır red eder ben ona ederdim be nasıl bi herifmiş bu böle :D teklif falan alıyor
22 Yorumlabence bunu yapma kızlar çıkma teklif etmez onu buna zorla zeki yaradılışlısınız erkegi kandıra bilirsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
hayır.4 yıldır kafam meşgul gereksiz şeylerle.onu durdurmak istiyorum
Sakın yapma eğer senden hoşlanıyorsa bile sen peşinden koşarsan kıymetini bilmez hüsrana uğrarsın.
10 Yorumlaagaca de.cıkalımmı de. yok derse, ısrar et "guzel tırmalarım" ay."tırmanırım" de
00 YorumlaSonunda evlenecek birini bulmana sevindim. Hadi hayırlısı. Nasıl olur ben de anlamam bu işlerden.
00 Yorumla
+1 yılBi erkek olarak söylüyorum bence sen teklif etme sen duygularını biraz belli et arkadaş kalas değilse kendi yanaşır zaten ama teklif etme hiç etik değil .p
11 Yorumla- +1 yıl
yazık bu tür düşünceleri kızlara empoze ederek sadce erkeklerin kızlara gidip arkadaslık teklıf etmelerının kımılerıne verdıgı ya kabul etmezse sorusu aklıma gelıyorda bunu yasayan nıce erkek vardır sırf kendısıne ıyı baktıgı yuzune guldugu anlastıgı fakat o kelımeyı duyunca ya olmaz demelerı :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılprofilinde evli diyo, kocanın bundan haberi var mı?
12 Yorumla- +1 yıl
onu aldatcam
Cevap sahibi+1 yılpisliksin.
Bende aldım bir defa teklıf ama bilmiyorm normalde erkegn teklf etmesı gerekır.
Hem ılk ondan hoslandıgını soyle sonra herşey gelişir zaten..00 Yorumla
+1 yıletme bırak o etsin şımarır yoksa kendimden biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
ben onu bir şımartıcam görsem zaten:)
+1 yılBenim yaptığım gibi yap; bana bi kahve ısmarlasana sohbet edelim de. En güzel yöntem ((:
00 Yorumla
+1 yılSana alkış ama sen yinede niyetini belli et o kendi seni seçti bilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılKendini biraz agırdan al ya ne bu böyle kızlar kosuyoo artk erkeklerin pesinde yazııııık yaa..
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka?dar insan
- +1 yıl
cok alaka bol insan
Benim gibi biri kesin reddeder, belirteyimde. Tipine falan bakmaz.
00 Yorumlagit bitane yumruk at noluyo lan diye sersemlesin falan sonra ayy kıyamam de öp bitane gerisi gelir
00 Yorumlakahve içelim.. mi? 3 noktada vereceğin ese göre mi-yi eklersin..
00 Yorumlagayet kolay...gece yemeğe çıkalımmı dersin,zaten aptallaşır önce...sonra gerisi su gibi akar...
00 Yorumla
+1 yılböyle kızlarda varmı ya kimse bana çıkma teklif etmedi
00 Yorumla
+1 yılNeden O teklif etmiyor?
02 Yorumla- +1 yıl
mal biraz
- +1 yıl
Mal olduğunu bile bile sen de etme o zaman ;)))) dert mi arıyosun
evli barklı kadına yakışıyo mu hiç cık cık cık
20 Yorumlakolundan tut ve 'benimsin' de. sonra dağa kaldır.
21 Yorumla- +1 yıl
olur
vaaaaş gurban olurum ole kıza yaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana çıkma teklif etsen ülkeyi terkederdim
93 Yorumla- +1 yıl
sana çıkma teklifi ediyorum_?
Cevap sahibi+1 yılartılayanların elleri dert görmesin:))
Erkeğe çıkma teklif etme, kaprisinde boğulursun ;)
00 Yorumlabundan önce kimlere teklif ediyodun?
23 Yorumla- +1 yıl
ilk yazıyo yukarda tam okumadın sanırım
sadece sevdiğini söyle bırak o etsin
04 Yorumla- +1 yıl
yok sevdiğimide söylemicem.direk çıkma teklif edicem kararlıyım
- +1 yıl
çözemedik 4 yıldır uğraşıyo.varsa anlıyacaz bakalım
direk atla konuyo olsun bitsin
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
woahh. sendeki medeni cesarete hayran kaldım.
00 Yorumlaiyi olur güzel olur. ama fazla totosunu kaldırma
01 Yorumla- +1 yıl
kalksın kalksın
+1 yılnumaranı ver o anlar.
012 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ki saçma o bence
- +1 yıl
eh yani jargonda öyle
- +1 yıl
jargon_?neyse şimdi konumuz başka
- +1 yıl
yani jargon motto racon.
- +1 yıl
kestirme yol işte böyle yaparsan söylemenede gerek kalmaz çıkmaya başlarsınız.
- +1 yıl
anlamıyorum seni
- +1 yıl
baştan anlatıyorum benimle çıkarmısın diye ilkokul tarzında bir soru sormayacağını zannediyorum. o yüzden görüştüğünde numaranı verirsen karşındaki senin onla çıkmak istediğini anlar.
- +1 yıl
yok inatlaştım.diyecem ve ne olucaksa olucak
- +1 yıl
sen bilirsin, senden soğuyabilir.
- +1 yıl
kendi bilir.soğursada bu iş biter
- +1 yıl
atara atar gidere gider diyorsun yani. o da güzel
+1 yılçıkma demede ne dersen de
00 Yorumlane hallere düşürüyorlar bizi.
02 Yorumla- +1 yıl
daha kötü durumlar olunca bu diğerlerinden daha iyidir en azından ne olucaksa olur.4 yıldır bu durum çok sıkıldım gerçekten belirsizlikten
yaklaş, merhaba tanışabilir miyiz ?
00 YorumlaBi dene bende tutarsa olur.
06 Yorumla- +1 yıl
benle çık_?
- +1 yıl
bakalım
- +1 yıl
yok ben ne anlarım o işlerden.söyliyim bitsin
Keşke biri bana etse ben kabul ederdim
00 Yorumla
+1 yılbirak erkek teklif etsin kaldirma biryerlerini
00 Yorumlatam olarak nereye cıkacagınıza baglı :)
00 Yorumla
+1 yılne şanslı erkekmiş oo
00 Yorumla
+1 yılarkadaş olll kanka ol asık olur zaten :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli değilmisin sen :?
30 Yorumlaerkeğe çıkma teklifimi, devir değişmiş anlaşılan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. beyin bedava değil
00 Yorumlayapma öyle bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi yapmadığın bu kalmıstı
00 Yorumlao erkege aciyorum
30 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ilk defa bir erkeğe çıkma teklifi edeceğim, nasıl olur ki bu işler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler