2-esmer-gözleri kahverengi tonunda-oturaklı-cana yakın-komik-espiriler yapan-gereksiz konuşmayan(48 kilo-1.58 boyunda bi kız)
MENÜMÜZ BU HANGİSİ? :)
Muhteviyatı:
- Bakımlı güzel kokan.
- Siyah düz saçlı.
- Göz konusunda seçim yapmam. (Turuncu olacak hali yok en fazla 4 renkten biri olacak.)
- Boy: 165 üzeri, kilo: 50>70< olmalı.
- Minimum 80'lik göğüsleri olmalı. 90'dan büyük de olmamalı.
- Hafif ayva göbek iyi gider. İdare ederiz onu da.
- Ayak numarası 39< olmalı.
- Ten rengi farketmez.
- Ses rengi farkeder; çok ince veya çok kalın olmamalı. Kadın gibi olmalı.
- Delikanlı olmalı.
- Elleri küçük olmalı.
- Gerdanından kemikler fışkırmamalı.
- Bir kadın gibi hareket etmeyi ve nerede nasıl davranılacağını bilmeli.
- Cinsel konularda iyi olmalı. Bıktım yatayım yok. Uyumak yok.
- Çok fazla gülmemeli ve çok fazla somurtmamalı.
- Gereğinden fazla makyaj yapmamalı.
- Gereksiz aksesuarlardan kaçınmalı.
- Anlayışlı, saygılı, fedakar olmalı.
- Yeri geldiğinde hakediyorsam çok iyi küfür edebilmeli. Sağlam küfürler ama.
- Ha bir de sivilcesini fondötenle kapatabiliyorsa ne mutlu ona.
Benim gözüm turuncu gibi onu napıcaz
gereksiz konuşmayan güler yüzlü anlayışlı kendini bilen nerede ne yapmasını bilen birisi ve mantıklı düşünen bir beyine sahip olsun lütfen
teşekkürler :)
Hiç bir kadın üye bu soruya cevap vermemiş.Kendimi aya ilk adım atan kişi gibi hissediyorum :).Bazıları uzun bazıları kısa bazıları tombul bazıları zayıf bazıları sarı bazıları ezmer severler.Renklerle zevkler tartışılmaz der bazı insanlar ama buda bir gerçekki bazı erekler hayatılarını bir döneminde sadece nefes alsın veya kalbi atsın diyebilirler :).
Haklarında hayırlısi
yine mi :S puff puffff bırakın yaaa hoşlanmasın kimsee allahallah
Cevap
66Cevap
çocuksu olucak ama sadece benm yanımda arkadaşlarımlayken olgun olucak tipi çok önemli değil mantıklı olsun yeter vicudu şişko değil ama zayıfda olmıcak ortası olucak ne çok uzun olmalı nede çok kısa sarıldın zaman erkeğin kalbine kızın kafası gelicek, sadık olucak her ne olursa olsun benim sevgilim var diyebilcek ve kız olucak kadın değil, ailesi de önemli anne baba ayrı olmıcak kızına sahip çıkıcak sevglm var baba benim dediiğinde kızına kızıcak ve kıskanıcak ama oğlanlada tanısmak isticek tabi :)) bilmem anlatabildim mi :) ?
link
selam ediyorum kendisine buradan.. .))
Olgun, güzel giyinen(orasını burasını açmadan hoş giyinen), gülünce gözleri çizgi olan, pek güzel olmasına gerek yok ama yanaklarını ısırasım gelmeli, erkeklerle falanda öyle çok samimi olmasın hergün şurada bunla, orada şunla fotolarını görmeyelim. Bunlar kafi.
insanların bakış açısına göre değilşir ben kendi adıma konuşayım bence bir bayan önce ağır başlı olmalı olduğu ortama ayak uydura bilmeli erkeğini sahiplenip yücelte bilmeli çok pasif değil ama erkeği yanındayken fazla cazgır olmamalı ve en önemlisi bunların yanı sıra yerine göre kendine güvene bilmeli ve cesur olmalı
bu sorunun bku çıktı artık her gün sorula sorula bi hallere geldi.. kısaca cevaplayayım madem; ya bikere oturaklı olsun, geveze ve ukala olmasın, palyaço gibi makyajdan yüzünü tanıyamaz hale getirmesin, pis pis kokmasın, kıllar varsada aldırsın bizahmet, huyuda güzel olsun...
Bir araştırmaya göre dünya nüfusu 7.000.000.000 ' a yakınmış bunun 3' te 2' si kadın geri kalanı ise erkek miş işte o geri kalan erkek sayısı kadar hoşlanın lan kadın sayısı var. Sen düşün artık nasıl kadınlardan hoşlandığımızı... :)
bak bunları beğeniyoruz link
Soldaki
link
Aslında Herkes Şöyle Böyle Der Ama Bir Kızı (Gerçekten Aşık Olup Sevmesse) Boştur.
Sen Bir Kıza Aşık olursan Fiziğine Pek Bakmassın Asıl Aşık Olup Gerçekten Sevmektir.
Gerisi Hikaye
Tumblr kullanan. Zaten tumblr kullanıyorsa başka bi' kesime hitap ediyordur.
Geçenlerde bi' analiz yaptım. Frida Kahlo'yu seven kadınlarla acayip iyi anlaşıyorum.
Beyaz askılı, siyah uzun salaş etek (dize kadar yırtmaçlı), beyaz converse. Saçlar uzun, dağnık ya da üstten toplanıp kalemle sabitlenmiş. J. Lennon gözlük.
Üff canım sıkıldı bak şimdi.
Benim için bir kız akıllı başlı olmalı. Olaylara hep pozitif tarafından bakmalı. Mırın kırın etmemeli.
bi insan gözünün gördüğünü sevmez ben gözlerine ve elerine bakarım gözlerden anlarım
Bu ne sggshdhsi 😂😂😅
Efendi ve karakteri düzgün olan . etek boyu diz hizasında olanlara ciddi bakarım.
bunlardan handisi sensin bunuda dede ona gore dicem
Cıtı pıtı kız olacak Cok uzun degl zayıf HAfif lüle gibi sacları Güzel dudakları olcak :)
bisiklet ustunde ates ufleyip sekiz top ceviren kizlardan
beyni olup onu kullanabilecek zekası olan bana her açıdan yakın veya eşit olan
Kızıl saç. Beyaz ten. Kısa boy. İyi göğüs. İyi kalça. İyi göz. İyi burun. İyi dudak. İyi eller. İyi bacaklar. İyi kaşlar. İyi beyin. İyi başka ne vardı lan
sen bhurdaki erkeklere bakıyosan cogu nefes alsın yeter der :) bakma sıraladıklarına.
Bakımlı ve kendinden emin bir ifadeye sahip olan, ideal bir vücuda sahip, tutkulu, espri anlayışlı, saygılı, kendine güvenen, dürüst ve tabi ki bana aşık olabilecek tüm kadınlar ilgimi çeker ((:
anne ve babası insan olsun yeterli nasıl göründüğünün ne giyindiğinin önemi yok...
mümkünse sarışın yoksa beyaz tenli. beli ince. ayakları küçük.
şirin olsun, şımarık olmasın, utangaç olmasın, kibar ve saygılı olsun, bakımlı ve temiz olsun, ciddi olsun, arasın sorsun ilgilensin
efendi olanlardan...yemişim tipini.iki makyaj iki saç baş hadi yallah al sana manken :) hiç mi olmadı estetik war yani :D
hoşlanmam için önce kendine güvenmeli, bana karşı o güveni göstermeli pısırık insanlardan zaten kimse hoşlanmaz. karakteri güçlü bir insan olduktan sonra güzel bir şeyler yaşayabilirsin.
asil ve karizmatik olsun.bir bakışı kalbimi fethetsin.
minyon hafif kıvrımlı hatlara sahip ve yüzü güzel..bakımlı..iyi giyinen.. vs
Zeki, kültürlü, güzel, olgun, empati yeteneğine sahip...
Bu sitedekiler gizli kullanıcıları çok seviyo..Ben leylayı
sarişinlar neden namussuz bence ? sarişinlari çekemiyor musun
bence esmerler daha namussuz
bu soruyu sorarken resmen 2.yi seçin demişsin ama ben 1 diyorum
Her türlü kızdan hoşlanabilirim valla, hiç kısıtlamam kendimi
efendi, oturaklı, saçma sapan gülmeyen, çok dırdır yapmayan, vefakar, cefakar, SADIK, olacak
Herkesin dediği farklı olur. Gönül bu ota da konuyor diğerine de.
hanım kızlar her zaman herkesin favorisidir evlenilecek kızlardır
açık giyinmeyen kızlardan etkilenirim ve kendini beğenmiş olmaması lazım.
Kulağınla balon şişirebiliyorsan bırak seni tercih etmeyi ertesi gün evlenirim..
Hanım hanımcık, masum, rasyonel düşünebilen, fedekar olmalı tabi bir de bakımlı.
atomatik vites 6 ileri,tek kapı 2.0 lt ,min 150 bg kızlardan hoşlanıyorum mumkunse AMG olsun
25 yaşına gelipte hala kız kalabilenlerden :)
doğal kızıl olsun yeter (turuncu saç-yeşil göz-çiller) <3
ERkekten erkege değişir
1.068.848.300.466 kere soruldu.
KS de takılmasın gerisine bakarız.
esmer miyon tipli düz saçlı neşeli ve cazibeli:)
Kesinlikle 2 numara..
Bu soruyu hergün soranlardan çok hoşlanıyorum..
senin türünü merak ettim işte şimdi
kız türü kukulu
karakteri duygulu
aklını kullanabilenlerden
Bir bitmiyor bu muhabbet anasını satıyım.
+1
uzun boylu zayıf sacları uzun gozlerı sıyah (=
menünüz yok mu bu nasıl hizmet böyle
kurallara uyan kızlardan hoşlanırım.
şu konu yasaklansın artık
vatoz balığı gibi olcak aniden çarpacak!
😂😂
Pide arası ketçap mayonez bol olsun..
Utangaç ve sadık olanlardan.
Her türlü kızdan hoşlanabilirim , hiç belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar