29 yaşındasınız birisi fake hesaptan bugün size seni çook seviyorum diyor ne yapardınız?

Allah belamı versin deli divaneyim şansıma tüküreyim unuttum bugün dayanamadım açtım hesap yazdım. 3 aydır çıkmıyor aklımdan,hayatım altüst oldu.. Ben 18 im o 29 yaşında, benim olduğumu bilmiyor tabi.. Yazdım (görmüştür kesin) ama cevap yok şimdi ark. olmayınca görüldü de yazmıyor? Bir de deim ki bir şey yazmayacak mısın? Elime gözüme bulaştırdım ne yaapyım? Belki hoşlandığı biri vardır unutmaya çalışırım nasıl öğrenebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
olmayacak duaya amindi benimkisi ergen vs dersen de 2 saat boyunca kafami duvara vurup agladim bitti artik. Benden cevap bekleyen baska biri vardi onunla konusacagim. Ha soyleydi ben ona durumumu anlattim oda baskasini seversen olmaz ama unutacagim dersen dunyanin en mutlu insani olurum falan.. Deneyecegim ben mutlu olamadim baskasi olsun belki mutlulugumuz bir olur. Yazarken bile agliyorum olmadi be beceremedi sevmeyi.. Kocaman bir bittiyle guncelliyorum.. Pisman miyim hayir. Ama bir gun ne
Güncellemeler
+1 yıl
Bileyim pisman olur sever belki.. O zaman donup bakmayacagim kendi benligimi o kadar asagiladim ki.. İcimde yasadim, ve ruhumla öldüm. İkimizde bittik ruhum da sevgim de.. İlkti ilk kez oldu boylesine derin.. Ve bitiside enkaz.. Ama gececek saracagim aralarimi. Ugurlar olsun benim biricigim.. Tum yorum yapan arkadaslara tesekkurler..
29 yaşındasınız birisi fake hesaptan bugün size seni çook seviyorum diyor ne yapardınız?