Erkekler hoşlandıkları kızlara nasıl davranır? Neler yapar? Bu hareketler nelerdir? Nasıl anlaşılır?
Erkeklerin hoşlanıyorum tadındaki hareketleri neler?
Erkeklerin hoşlanıyorum tadındaki hareketleri neler?
En kolay ipucu kıskançlık kıskanabiliceği bir olay anlat sonra yüz ifadesine dikkat et anlaşılır zaten..
Yada başka bir tavsiye facebookta okey oynamaya çağır.. onunla birlikte bir erkek arkadaşınıda çağır ama haberi olmasın o çocuğun çağırdığın arkadaşından ona oyun sırasında selam merhaba nerden yaş kaç okul-iş ilişkin var mı gibisinden itici sorular sormasını iste.. Sende onları sorunca öff pöff falan dee eğer o çocuk atar yaparsa bir şeyler var demektir...
1-İlgi göstermek
2-kendini sana beğendirmek
3-Buluşmak istemek
4-Israrcı olmayı amaçlamazken bile ısrarcı olmak(ısrar etmıyorum ama gel lütfen v.b)
5-Romantik biriyse gözlerine bakar ve öyle konuşur
6-Utangac bırıyse guzel seyler yapamaz ama sureklı senınle olmak zaman gecırmek ıster
7-ve sana tavsiyem eger karsındakının senden hoslandıgını dusunuyorsan adımı hep ondan bekle ve sakın ellerini kavuşturarak oturma sürekli güler yüzlü ol ve onu da güldürmeye çalış çünkü bir erkek bir kızı güldürebilirse ne mutlu ama normal eger bır kız bır erkegı guldurebılıyorsa o kızın tadından yenmez (:
sürekli ona bakar yüzüne gözüne sen de bakarsan utanır nefes almasu hızlanır bişe uzatırsa sana elini senn eline değdirmeye çalışır eğer değerse elini hemen indirim ii ce sıkar sana bişe derken gözlerinn içine bakar saçmalar konuşurken sesi titrer seni her konuda haklı çıkarmaya çalışır
ben yururken omuzuyla bana carptı dogrusu ben kendımı gerıde cekmıstm ama carptı vede hcbrsey demedı bu ne oluyo? Kabalık değil mi? Sen birinin omuzuna carpsan hissedermısın?acaba yanlışlkla mı oldu dıye düşündüm bende
o zaman tam bir eşşek nokta net yani hoşlanmıyodur alay edıyo
ne sorucaksan buradan sorabilirsin
gomlek kot ıyı gıder bence 5-8 kg arası verebılırsın,beyaz tenlıysen her renk gıder ama kahve tonları syah füme renkelrı erjege daha cok yakısır,bde buz mavı gomlek ıyı gıder ;))
cok teşekkurler sende öylesin ;))) ayy umarım gelır yaa ınşllah canm saol
Cevap
8Cevap
-Kızın Gözlerinin İçine Bakılır
-Telefonu Varsa Msjlar Sıklasır
-Günluk olarak Bi Sekılde Muhhabet etmeye calısılır.
-Sureklı Bi Plana Dahıl Etme Ortak Bi nokta Bulma Yada Cogunlukla aabende severım aa benımde oyle gıbı kelmıler kullanılıp Aktıvıtelere davet edılır :)
kişisine göre değişir. kimi ukala tavır takınır, kimi anlayışlı mütevazi olur. kimi utangaç olur eli ayağına dolaşır. sen anlayacaksın artık , normalin dışına çıkıyosa hareketleri seninle ilgileniyodur.
sen bir adım attığında o beş adım atıyosa sen geri adım attığında geri adım atmıyosa hoşlanıyodur. ama omuz atmaya bişi diyemem benim aklıma yatmadı :)
teşekkurler,bencede o zaman hoşlanmıyodu da kendıne cok guvenı vardır falandır heralde
aynı ortamda iseniz bence fazla hoşlanmıyorsa sohbet sohbeti açmaz kaçamak cevaplar verebilir.. bitsede gitsem gibi.. yüzüne az bakar karşıdakinin telefonla felan çok oynar artık elinde ne varsa.. hoşlanıyorsa tam tersi aksine ilgi gösterir.
sana bakar durmada sıkılmadan gözlerini almaz seni sevdiğini sen bilmiyosan sen ona bakınca gözlerini kaçırır seninleyken seninle konuşurken mutlu olur sana kolay kolay kızamaz heycanlanın dili tutulur kalbinin sesini sen bile duyabilirsin :)
gözlerini takip eder.. konusmalarına katılmak ister.. senin için tedirgin olur.. kendini sana göstermeye çalısır. kalabalık da dahi etrafında gezer
sece gercekten hoşlanan erkek omuz atarmıydı? Yanı oyle aman aman carpmadı ama değdi dyelım vede brsey demedi ,yoksa alay mı edıyorr ;/
her dediğini yapması her şeyiyle ilgilenmesi o güldüğünde onunla beraber gülüp onunla beraber üzülmesi :)
değişir. önemsediğini birşekilde yansıtır genelde.
kişiden kişiye değişir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?