Reddedilmek çok zoruma gidiyor!

Arkadaşlar, başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Yardımcı olursanız eğer çok sevinirim. Sorun şudur; Bundan yaklaşık olarak 5 ay önce, Adana Optimum Alışveriş merkezine gittim. İkinci katta'ki Media Markt mağazasına girdim. Etrafı dolaşıyor ve merak etmiş olduğum bir ürün dikkatimi çekti ve incelemek istedim. Yanıma hemen bir yaka kartı olan satış temsilcisi bayan geldi ve Hoş Geldiniz dedi ve bende Merhaba Hoş Bulduk dedim. Yardımcı olabilir miyim size dedi, bende yok sağolun bakıyorum ürünlere öylesine dedim. Bayan yanımda duruyor yaklaşık aramızda 3 metre fark var. Ben önümde'ki, Uydu Gps Navigasyon cihazını inceliyordum. Bu arada ister istemez olarak bayan aklıma takıldı ve gidip bir Teklif edeyim istedim. Bayan çok Güzeldi bana göre. Hemen döndüm ve dedim'ki kendisine; Hanım efendi ben size birşey söylemek isteyecektim. Kendiside buyur söyleyin dedi. Bende, Nasıl söylesem doğru olur acaba bilemiyorum. Ancak ben sizi beğendim. Tanışabilir miyiz? Bu kadar başkada hiçbir şey söylemedim. Bayan bana hemen, Yok Hayır cevabını verdi. Bende hiç ısrar etmeden kendisine, Peki Teşekkür ederim Sağolun İyi Günler dedim ve hemen yanından ayrılarak, hiç arkama bakmadan normal yürür adımlar ile mağazadan çıkarak mekanı terk ettim. Ve bir dahada hiç uğramadım. Günler günleri, Zaman zamanı kovalıyor ve çaresiz olarak geçmişte yaşanan bu olayı Bilinçaltımdan birtürlü atamayarak vede Reddedilmenin vermiş olduğu Büyük üzüntü ve korku etkisi içerisinde kendimi adeta Sudan çıkmış Balığa dönmüş misali, neye uğradığımı şaşırarak vede Ağlayarak kendimi Yalnızlığa itilmiş duygu durumu olarak Tek başına hissediyorum kendimi gerçekten. Beni eğer kabul etseydi kendisinin yüzüne karşı açıkça Aşık olduğumu beyan edecektim sonuçta ama olmadı maalesef. Ve bu yüzden dolayı halen hayatta tek başına yalnızım bayan olmaması açısından. Lütfen, sizde Fikir ve Görüşlerinizi benimle paylaşın arkadaşlar. Hepinize en derin Saygı vede Sevgilerimi sunuyorum...
Reddedilmek çok zoruma gidiyor!