Ben 19 yaşındayım bu yıl üniversiteye başlıyorum. Bizim mahalledeki 8. sınıfa geçen bir kız var ve birbimizden hoşlanıyoruz...
Sizce onunla çıkmalı mıyım?
Sizce onunla çıkmalı mıyım?
arkadaşım sapık mısın nesin? 15 yaşındaki bir kız çocuğunun,
1- yaşıtları erkekler kendisi kadar gelişmemiş olduğundan,
2- yaşıtları erkeklerin kan dolaşımının beyne çıkmadan tamamlanmasından ve
3- ergenliğin verdiği büyüklük psikolojisinden dolayı
18-20 yaşlarında birinden hoşlanması normaldir.
ancak senin ondan hoşlanman, biraz daha pedofile yakın bir durum arzeder. cinsel birleşmeye gerek yok, şehvetle ona dokunman bile kanunen hiç bir şikayete bağlı olmaksızın (yani kamu davası) cinsel tacize girer.
yani taksimdeki yılbaşı sapıklarının bu yıl uygulamaya konulan hapis cezası istemi, küçüğe yapılmış olduğundan hapis cezası 2 kat (veya 1,5 da olabilir, kanuna bakmak lazım) arttırılır ve savcı (kızın kendisinin, annesinin, babasının şikayetine bağlı olmaksızıın resen) dava açabilir. bu da olayın legal boyutu.
göz korkutma gibi birşey oldu bu :S :D
göz korkutma değil, sadece yaptığın hem psikolojik, hem pedofil bir sapkınlık. ayrıca kanunen de suç. bunu diyorum sadece. kızın yaşı 16 dan küçük olduğundan kızın kendi rızası diye birşey olmamakta ve olası bir aksilikte rızası vardı diye de yırtamazsın.
cinsellik yaşamak için çıkmayacam ki ben :) herkesi kendiniz gibi sanmayın
Banada yanlış geliyor bu yüzden çok kızı geri çevirdim ama hoşlanıyorsan demelisin sen 25 o 20 olunca bir problem kalmıyacak bu yönünü hep düşünmüşümdür ama bir türlü yapamamışımdır.
Hoşlanıyorsan denemelisin hem ilişkiyi götüre bilirsen ileride sana muhteşem bir eş olacaktır.
Yaşı küçük davranışlarında dikkatli olmalısın.
aklından bile geçirme, asla. sen 30 iken o 25 olsa hiçbir sorun yok, ancak şu anda dağlar kadar fark var aranızda ve o her halükarda bir çocuk. kadın görünümüne yaklaşmış olsa da aklı, ruhu hala çocuk. yasal sorunları bir kenara bırak duygusal olarak ikiniz için de problem olur.
Çok doğru.
İstediğin kişiyle çıkabilirsin... sakıncası yok..
sanki birşeyler yanlış :S
Cevap
18Cevap
hayır hıcte normal degıl...
Bu yaşlarda kı yaş farklı uçurum gıbıdır... Lutfen o kızdan uzak dur... Olacak iş degıl !
O daha bır çocuk sen ıse bır Unıversıte ögrencısı mantıklı hıc bır yanı yok...
öyle ama :S söylendiği gibi vazgeçmekte kolay olsa keşke
onun bır çocuk bır kız çocugu oldugunu düşünmen yeterli...
Yaş mevzusna takıntılı bır degılım ama dönemlere baglı bır durm yok sa ılerde kendınden buyuk bır ıle cıkarsın.. ama bu yaşlada arada ucurm var kardesım.. Onun bır kız cocugu oldugunu dusun..
Sabii, sübyan o daha. Yani 18 olsa sen 23 olsan neyse. Daha gerekli olgunluk evrelerinden geçmemiş durumda. O olgunluk evrelerinden geçmediği sürece fikir ayrılıkları oluşur ki o daha çocuk. Ve sana duyduğu şey hayranlıktan öteye geçmez.
çok haklsınız..
20 den aşşağı uçurum gibi hadi kız lise sonlarda olsa sen 5 yaş büyk olsan gene bi nebze kabul edilebilir ama daha kardeşin gibi o senin elinin tutsan kardeşin derler.
Sakın böyle bir şey yapma ,aranızdaki yaş farkı 5 yaş olmasına rağmen , yaşlarınız küçük ikinizinde ve o henüz çocuk .
5 yaş fark normal bir fark bence ama sizin durumunuzda normal değil. sen 25 o 20 olsan falan neyse ama o daha ortaokula gittiği için bence ondan uzak durman gerekir.
bence gayet uygun. büyüklerimize baktığımızda evlenenlerin yaşları arası farkı 10 u geçen kişiler tanıyorum :)
hoşlanırsın bu konuda seni kimse yargılayamaz ama grçektende bi uçurum var.seninde için rahat etmiyor bence..kız mesela senin yaşlarında olsa o zaman yaşayacağınız şey daha normal ve düzgün olur bnim fikrim bu
O asla senin duygularına karşılık veremez.Olgunluk,mantık,okul,aile bunların hiçbirini düşünebilecek kadar olgun olamaz 14 yaşındaki biri.Çook ugraşırsın sonra başını taşlara vurursun.Uzak dur
Bırak İlköğretimdeki kızı, üniversiteye git sen bir hele, neler göreceksin, feleğin şaşacak. :P
o daha bir çocuk ve sen erişkinsin seviyorsan büyümesini bekle.
yaşlar büyük olsa normal olurdu ama 14 ufak hemde çok.
Ya o daha cocuk onu gercekten sevebilceğini düsünebiliyo musun ki sen?
evet.
Şu dönem için bence sakıncalı ama o 20 sen 25 olsaydın sıkıntı yaratmazdı. Sen artık ergenliğini bitirdin ama o daha çocuk.
doğru söylüyorsun ama etkileşim içindeyiz
Şu yaşına göre bence tuhaf kacar 25 olsan o 20 olabilir...
bence unıversıteye gıt orda bul daha lısede bıle değil
haklısın aslında .s
o daha 14 yaşında eğer sen daha buyuk olsaydın sorun olmazdı ama o daha çocuk ya...
o daha büyük olsaydı demek istedin sanırım :S
herneyse işte sen 25 30 yaşında olsaydın aranızda 5 yaş olsaydı olabilirdi ...
14den 15e geçıyor. Daha ergenlıkten bıle cıkmamış. Uzak dur. Beklemeyı göze alabılırsen farkı durum.
daha çocuk o
normalde yaş farkı fazla değil ama kız daha ergen xD
Sayın Gizli :)))
Her kızın olgunluk yaşı farklıdır çıkabilirsin lakin cinsellik olmasın şimdilik :))) Bol şansss
ünili olmuşşun artık kardeşin yaşta olacak kız unide baskı görürsün :) deneme kendine denk birini bul dostum
o kızı üzersin sen hele bir üniversiteye başla. nereden sardım başımı bu belaya dersin
Aman ha sakın. Evlenirken aradaki 5 yaş normaldir de, bu yaşlarda saçmalığın daniskası.
manyakmısn len. Kız 17-18'ine gelince sorun olmaz ama şimdisi için çok küçük.
aşkın yaşı olmaz arkadaş.. seviyorsan çık derim sevmiyorsanda boşver gitsin.. :)
Cikin sonra luna parka gidersiniz
atlı karıncadan el de sallar ama :) hanimiş hanimiş yapar beklerken :))
Ordan cikip kum parkina giderler sonra :)
Sagol den-eme icimden geldigi gibi yaziyorum :)) teveccuhun
Fazla sürmez üzmeyin birbirinizi
neden sürmesin ki :S
yok canım...daha neler...
belki ileride...
hangi şehirde yaşadığınızı sorabilir miyim acaba ?
bende 1 yaş küçük diye bakmıyorum
Dğru diil bence.Ben olsam Çıkmam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar