Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBen kendim psikolog olcam, bence psikologlar herkesi anlamalı ki zaten bir psikolog isterse aslında kendi de öğretmen olabilir formasyon alır vb, bence psikologluk daha geniş bir alan ve daha iyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladim teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılpsikolog birisiyle evlenirim. neden derseniz şimdiki kızlar da bir değişik. öğretmenlerine aşık olanlar var ayrıca eteklerini kısaltanlar saç makyaj yapanlar ffalan var. benim evlenceğim adam bütün gün onlara yem olursa gözlerini oyarım. psikolog olsun :D eig seç beni
12 Yorumla
Soran+1 yılEig daha önce ssecmistim sansina küs :) bide baya kıskançmışsın ne kadar ince ayrintisina kadar dusundun öyle :D
- +1 yıl
ince fikirliyimdir -.- huyum kurumasın :D kurursa aldatır felan
Ben mühendisle evlenmek isterim ama işinde baya başarılı olcak ben doktor olsam topuklularla falan çıksam evden o da jilet gibi takım elbisesiyle çıksa evden jipimize atlasak ilk beni bıraksa çıkışta da gelse akşam yemeğini dışarda yesek... Hahh sabah olmuş...
01 Yorumla
Soran+1 yılHep bu pembe diziler yok mu onlar boyle yan etki yapiyor :)
+1 yılPsikolog olsun birlikte muayenehane açarız. hatta çocuğumuz olursa da bir odayı ona çocuk odası yaparız. Hayaller paris ama Allah bilir artık hayırlısı :)
412 Yorumla
Soran+1 yılHayaller güzelmiş :D senijn hedef ne?
- +1 yıl
zaten ingilizce psikoloji okuyorum bakalım hedeflerim var Allah izin verirse gerçekleştirmeyi çok istiyorum..
Soran+1 yılAllah yolunu acik etsin :) peki kamuda calisan bir psikolog ne kadar aliyor bilgin var mi?
- +1 yıl
yani hiç kamuda çalışacağımı düşünmediğim için araştırmadım ama bir arkadaşım mezun olmadan taksim de bir klinikte çalışmıştı 4 bin civarı falan alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.. bir arkadaşıma da almanya dan teklif geldi ki oranın şartları çok daha güzel ve parası iyi ama kamuyu bilmiyorum kardeş..
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için :) peki İngilizce okumak zormu? Bide hangi Üniv desin?
- +1 yıl
İstanbul da bir vakıf üniversitesinde okuyorum. yani bence çok zor değil. zorluğu şurda başlıyor bir şimdi herkes türkçeyi daha kolay ezberler ama ingilizce olunca daha fazla çalışmak gerekiyor çünkü sürekli ezber yapacağın bir bölüm ama bir o kadarda zevkli bir bölüm. sürekli makale okuyacaksın zaten hatta yazacaksın ben de yazmaya başladım yayınladım hatta. master veya doktora gibi bir hedefin varsa ingilizce oku diğer türlü okumana gerek yok.
- +1 yıl
ben teşekkür ederim asıl :)
Soran+1 yılNe demek rica ederim :)
- +1 yıl
Biliyoruz da konuşuyoruz herhalde. Cevremin yarısı psikolog kardes. O yüzden kendini ne kadar geliştirdiğin, çevre ve çalışacağın yere bağlı ne kadar kazanacağın hayal falan değil yani. Allah nasip ederse 4 binden fazlasını bile kazanır @kedicikk00
- +1 yıl
Kızlar Ne Diyor
+1 yılPskolog kesinlikle çünkü o an ne düşündüğünü ondan ne istedigini daha iyi anlat hem srni hem kendini daha iyi yönlendirir
11 Yorumla
+1 yılpsikolok isterim ama ruh salığı bozuk olanlar takılır diye ona öğretmnlik
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :) güzel düşünce :)
Adam olsun üzülmesin evine ekmek getirsin huzur getirsin ne olursa olsun ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir bakis icisi :)
+1 yılIlla ikisinden biri olcaksa psikolog olsun belki benim psikolojiyide duzeltir😇
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha hayirlisi :D
- +1 yıl
Amin 😂
Psikolog olmasın. Onların genelde psikolojisi iyi olmaz insanlarla ugrastıkları icin.
231 Yorumla
Soran+1 yılÇok yanlis bir düşünce :)
Soran+1 yılKişiye gore değişir o :)
Soran+1 yılPsikologların yüzde yüzünü taniyormusun ki boyle bir sonuca vardin :D
Soran+1 yılGenelde bu boyle bir genellemeye gitmeni gerektirmez :)
Soran+1 yılYok ya hemşirelerin nöbeti felan oluyor yoğun calisiyorlar sanirim sen hemsiresin :)
Soran+1 yılTamam bende birşey demedim zaten görüşüne saygi dduyarim :)
Soran+1 yılEvet haklisin :) ama calisan es istemiyorum :)
Soran+1 yılBen sadece senin görüşüne yanlis diye bir görüş bildirdim ama bu saygi duymadigimi göstermez hemşire hanım ;)
Soran+1 yılBen ne istediğimi gayet iyi biliyorum sen madolyona sadece bir tarafından bakmissin calosmasi sadece maddi yönden faydasi başka turlu hep sorun hem bagimsi hareket eder hem cocuguna vakit ayiramaz daha neler neler...
Soran+1 yılMesela cocgun dogdu ama sen ise gitmek zorundasin nolcak o çocuğu hali yok kendi ayaklari üstünde durcakmista yok evine bakarmista tabi tabi :D :D
Soran+1 yılYaa doğum izni dediğin en fazla bir sene peki sonra? Merak etme tahmin edemicen kadar çok arastirma ve deneyime sahibim;) bide madem hemsiresin kendine bir sakinleştirici yap tabi yapmaui bilouosan da sakinles :D ;)
Soran+1 yılLütfen sakin olurmusun :) niye sinirleniyorsun ki sende gorusnu bildirdin bende sorun yok hayat devam ediyor :D :D
Soran+1 yılSakin ol anlık öfke patlamalari çok zararlidir :) git biraz uyu sen sabaha biseyin kalmaz hadi abisi ;) :D :D
Soran+1 yılKonusmalarin hakarete giriyor lütfen saygi çerçevesini aşma ve beni tanimadan sakın ama sakın benimle ilgili yorum yapma :) :D
+1 yılhangi meslekten olursa olsun ya sınırlandırmıyorum ama 2 seçenek arasında kaldıysam tercihim psikolog olurdu
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden psikoloğu tercih ederdin?
- +1 yıl
nedenini düşünmedim bu iki seçenek arasından aklıma gelen şey bu
Psikologlar der ki, "bize gerçek hastalar gelmez, onların hasta ettikleri gelir genelde.. Gerçek hasta kendini inkar eder, hasta üretir". Bu söz geldi aklima :)
10 Yorumla
+1 yılAslinda her ikiside iyi ya psikologdada insanlarin dertlini dinliyo onlarla ugrasiyo eve gekince seni dinlemez die dusunursun ama ogretmenlerde ogrencikerle ugrasiyo yoruluyo fakan ama her ikiside guzel ya farketmez bence biriyle evlen iste ya 😂🙊🙊
10 Yorumla
+1 yılben psikoloji okuyorum eğer iki secenekten biri olacaksa psikolog olsun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur iki psikolog bedavaya birbirinize terapi uygularsiniz :D
OPsikolog olsun iliskimiz daha iyi okur ve iyi anlasir. Ogretmen istemem ebve gwlir sinav hazirlar sinavlara bakar ogrenciler yorar bogazi acir. Saglik acisindan ve zaman acisindan sikinti. j
10 Yorumla
+1 yılPsikolog doğal olarak psikolojiden anladığı için evliliği daha iyi bir hale getirebilir diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi düşünüyorsun :)
Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. Ben psikoloğum ve bir mühendisle evlenmek isterim :) seçenek olursa psikolog isterim aslında öğretmen de olur hatta öğretmen daha iyi olur
10 YorumlaBenim psikolojiye ilgim var eşiminde psikolog olmasını isterdim bu aralar pek elimi çektim o konudan ama bakalım hayırlısı düzelcem inşallah
10 YorumlaPsikolog :D daha karizmatik bence ogretmen nedir kucuklukten beri sevmem :D hele bir de lise ogretmeniyse ve yakisikliysa o surtuk kiz ogrencileri pesinden ayrilmaz cigerini bilirim hepsinin :D ay yok yok psikolog iyidir :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Psikolog ya o da ögretmen olmasn geçinemeyiz hhaha :D
113 Yorumla
Soran+1 yılNeden :D
Soran+1 yılPsikolog ne kadar maaş aliyorki?
Soran+1 yılPeki öğretmen az mi aliyoki gecinemeyiz diyorsun :D
Soran+1 yılBen 2700 felan diye duymuştum ama :D
Soran+1 yılYok psikolog ta 3000 felan aliyor ama 2700 de az değil iki kişi 5 bin kusur yapiyor delibpara :D
Soran+1 yılSen ne kadar saniyordun kamuda calisan bir psikolog maasini?
Soran+1 yılVar ama onlar klinik psikolog üzerine yuksek lisans yapanlar aliyor okadarini
+1 yılSadece empati yapabilen biri olsun yeter psikolog elenir imla kılavuzu ya da göçmen biri olmasın ömür geçmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hangi meslek grubundan bir bayanla evlenmek isterdin? :)
113 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben çalışmayan bir bayanla evlenmek isterdim :)
Cevap sahibi+1 yılAa niçin bir kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesi çok önemli değil mi
Soran+1 yılEvlenecegim kızın ayak durmasına gerek yok ben onu bir ömür kucağımda tasirim :)
Cevap sahibi+1 yılGörüşüne saygı duyuyorum ancak Allah korusun sana bir şey olsa, veya ayrılık kararı alsanız o bayanın da kendi kendine yetebilmesi lazım
Soran+1 yıl1. Si bana birşey olsa maasim onun üzerine geçer ve kimse muhtaç olmaz 2. Si ben bosanacgim kızla evlenmem ben zaten çerkesim. bizde öyle şeyler olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi düşünen çok var iyi aslında yıllarca o kadar emek ver mesleğim olsun diye sonra koca parası ye ne güzel: ))
Soran+1 yılBence okadar emek verince illa bir meslek sahibi olmak zorunda değilsin çünkü bu eğitim seni basta kültürel ve düşünce olarak yer yönden geliştirir bu bile yeter o kadar verdiğim emeğe :)
Cevap sahibi+1 yılTabi ki orası öyle ama hayallarim de var. Ben kendimi bildim bileli doktor olacağım diyorum olmazsam rahat edemem illa kazanmam lazım yani
Soran+1 yılSen adin ne? :) görüşlerin bir arkadasaminkine benziyorda. :)
Cevap sahibi+1 yılÖzge senin :)
Soran+1 yılEmre :D
Cevap sahibi+1 yılMemnun oldum öyleyse :)
Soran+1 yılBende memnun oldum özge hanım :D
Psikolog olursa bütün gün hastaları dinlemekten eve gelince beni dinleyemez öğretmen olursa bütün gün çocuklarla uğraştığı için benimle uğraşamaz bilemedim ama öğretmenlik daha sağlam daha rahat garanti meslek tabi atanabilene
00 Yorumla
+1 yılBu ikisi arasından düşünücek olursak psikolog en azından dünya görüşü biraz daha açık dar bakış açılı bir insan olmaz diye düşünüyorum.. kahve içip e. a. poe okumalık..
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel secim :D
Psikolog derim ben. Sen anlatmasan bile ne durumda olduğunu anlar çünkü.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle olur :)
+1 yılOgretmen psikoloji okursa psikolojime iyi gelmez herseyi bilir sıkıcı yani
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi bakalim dusuncen güzelmiş :D
Psikolog en azindan icimi anlar derdim oldugunda :)
10 Yorumla
+1 yılpsikolog! seviyorum psikolog insanlari farkli oluyorlar.
10 YorumlaPsikolog öğretilenin yanlislarini vs vs düzeltir
Öğretmen ise, yanlış öğretme lüksü bile olmayandır.
Öğretmen sonsuz bilgi demektir, ve bilginin uygulamaya gecmis halini uygulayabilmektir en güzeli.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikolog tabiki , hiç değilse empati kurup seni anlayabilir boşu boşunada kavga etmemiş oluruz :D alttan alır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben psikolojik danışmanlık okuyorum psikolog mu bilmem ama insandan anlayan biriyle olmalı meslekle bitmiyor olay tbi malesef , hayırlısı bu işler :)
10 YorumlaPsikolog var psikolog var her önüne gelen mantar gibi psikolog oluyor yeni sistem de
Karakterine bak millet ne derse desin10 Yorumla
+1 yılEski erkek arkadasim hem psikolog hem ogretmendi. Okutmam dedii hödük okadar yil okumussun tüü sanaa bide egitimci olcak Aman Aman ikiside degil 😏
00 Yorumla
+1 yılöğretmen olsun ben de öğretmenlik bitirdim ayrıca çalışma saatleri çok rahat ve bütün yaz birlikte vakit geçirebilirdik.
00 Yorumla
+1 yılPsikolog çünkü öğretmenleri sevmem, hep gelmesin diye ya da bir çeşit beddualar ederim eşimin bunlara maruz kalmasını istemem
00 Yorumla- Daha fazla (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne