Sınıfımda bi çocuk var.Çok seviyorum çocuğu aşık oldum.Sürekli çaktırmadan bakıp duruyor bana çoğu kez yakaladım.Arkadaşları falan da sevdiğimden haberdar.Çok belli ediyormuşum.Çocuk da biliyor gibi.Çünkü çoğu kez ona bakıp duruyorum çaktırmadan.Bir kere duvara baka kalmışım olduğu taraftaki.Dalmışım öyle bi baktım bana bakıp gülümsüyor.Sınıfta her erkeğe yaklaşan yani pek tekin olmayan bir kız var.Onunla konuşup duruyor gözümün içine baka baka resmen...Çocuk beni kırmıyor.Kibar oluyor.Ama en fazla 2 dk konuştum.Sohbet bile edemedik..ask fm hesabını buldum.hoşlandığı bir kız varmış.adını yada şubesini söylettiremedim.Neyini seviyorsun dediğimde Her şeyini <3 dedi.Şubesini söylemek istemiyor çocuk.Sizin sınıftan mı dedim.Hayır cevabını verdi.Açıkçası bu cevaba inanmadım.Çocuk ben ödev yaparken falan oturduğum yerin etrafında sürekli dönüp duruyor.Bakıp gülümsüyor.Benimle konuşamıyor kesintisiz.40 saniye falan olunca başka yere bakıp tekrar bana bakıyor.Sürekli gülümsüyor.Gerçi en son 2 gün önce konuştuk gülümsemedi...Sürekli benden kaçıyor.Çocuk benden hoşlanıyor mu anlamıyorum.Yardım edin lütfen..
Güncellemeler
+1 yıl
Yanımdan geçerken falan arkadaşları ensesine vurup duruyordu...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer