Kız arkadaşımın bana oynadığı oyun akıl verin bana!!!

Önceki sene kasım ayında ben lise 2 arkadasıma cıkma teklif ettim vede cıkmaya başladım ama ben cıkmaya başladgım kıza sunu soyledim bana yalan soyleme oyunda oynama dedım ve aldatma dedım kız arkadaşıma vede kızı tanımak ıcın soru sordum eskı sevgililerını anlat bana dedım kızda anlatdı ama bır sorun vardı kız arkadasımın dogan adında bır sevgılısı varmıs önceden , 1 sene onceden cıkmıslar ayrılmıslar ayrılalıda 1 sene olmus kız bu sevgilisi ile olanları yenı sevgılısı olan bana anlatamam onunla guzel seyler yasadım anlatırsam o aklıma gelır unutamam ıkımızede zarar veririm dedı bende tamam dedım sonra 3 ay oldu ben sevgilimin facesinde bulunan tesadüf eseri adlı cocukla tanıstım vede konustum kız sadece arkadasım ddedi bu 3 aydan sonra ben kız arkadasımın evıne gıttım bılgısayar ogrencısıyım onların evne bılgısayarcı gıbı gıttım vede yanmıs olan bılgısayarlarını yaptım vede içindeki eskı sevgılısıne aıt olan resımlerı aldım kız arkadasım resımlerı sılememmıs cunku guc kaynagı yanmıs oyuzden sılememıs ben bır nevı kızın annesı ılede tanışmış oldum boylelıkle sonra ben kendi evime gıttim vede resımlere baktım ve goruduklerım karsısında sok oldum facede eklı olan tesaduf eseri adlı cocuk kız arkadasımıs eskı sevgılısıymıs ve bu sure zarfında ben o cocukla arkadaş olmustum ama kız arkadasımda acıklamadı eskı sevgılım dıye ben kız arkadasımı aradım sordum bu tesaduf kım dıye kız arkadasım soylemedı sonra dedım tesadüf senın erkek arkdasındı degılmı dıye yanı eskı sevgılın dıye dedım ıste sonra kız arkadasım ıste yapma etme demeye basladı bende ne yapam dedım kız arkadasımda ayrılma dedı bende sordum sen olsan ne yaparsın dedım ayrılırdım dedı kız arkadsım ama ayrılmadım ertesı kı gun kız arkadaşım bana sunu dedıı dun olanlar sana bır oyundu senın sevgını anşaya bılmem ıcın bır oyundu dedı kız arkadasım ama bende ayrılmadım 10 ay oldu toplam ama gecen gunlerde ayrıldım ben bıraz takıntılıyımdır soylermısınız dogrumu yaptım sızce yardımcı olursanız sevnırım bir erkek olarak sızden yardım ıstıyorum sonucda 1000 akıl 1 akıldan ustundur yardım edın akıl verın bana ayrılmam ıyı olmusmu kız arkadaşıma olan guvem baglılıgım felan kaybettim

ya kız arkadasıma gerı donecegım kı ona olan guvencım felan kalmadı sadece azıcık sevıyorum yada kendı yoluma bakacagım akılım karısık ama kıza guvenemıyorum dısarı cıkmasını ıstemıyorum engel oluyorum ona herseyınde sankı benı heran baska bırıyle aldatacakmıs gıbı gelıyor evlenıncede bu boyle olacak gıbı duruyor o yuzden yardım edın bana ya ayrı kalayım yada su anlık ımmkansız gıbı gorunen seı yapayım bırleseyım tekrardan
Kız arkadaşımın bana oynadığı oyun akıl verin bana!!!